Sverige runt

       Publicerat 2017-05-15 18:31:17 | i kategori JULIA HANSSON

Idag tog jag tåget kl 08 till Stockholm och vi kom knappt utanför Uddevalla innan tåget stanna pga olycka. Tyvärr en tragisk sådan, men vi fick stå still utan att lämna tåget i ca 2,5 h. Sen fick vi lyckligtvis åka tillbaka till Uddevalla och ta en ersättnings buss till Herrljunga. Vi hade ju givetvis missat det anslutande tåget där, så vi fick vänta 1 timma till på nästa stockholmståg. Så en tågresa som skulle ta 3,5 h blev 8h. Kom 3 timmar sent till jobbet och är nu helt slut.. Som tur är så hade jag trevligt resesällskap av en gammal lärare från grundskolan och en 75 årig dam.
 
Anledningen till att jag ens befann mig på västkusten var för att vi i Beyond Crew är ute på turné. Hittils har vi showat i Göteborg, Stockholm och denna helgen var det Kungsbacka som nästa stopp. Passade då på att stanna en natt hemma hos familjen i Uddevalla.  Lördagen slutade vi såpass sent att vi stannade över natten på gothia towers och firde Nathalie som fyllde år. En sen utekväll i Göteborg och klockan stog på 05 när jag la mig i sängen. KUL HELG! 
 
Turnén har varit fantastik hittils. Så skönt att få stå på på scen istället för i danssalen framför spegeln. Varje stopp blir en fantastisk möjlighet att öva på sitt scenspråk och adrenalin kickarna.. När man står i en danssal så är det lätt att glömma adrenalin kicken man får på scen. En piruett kan då lätt bli skakig, armar kan bli slappa och man hamnar före i musiken etc etc. Jag får oftast spretiga fingrar och lägger till egna tricks.. För ivrig med andra ord. Så det har jag jobbat extra mycket på under turnen. Hålla mig clean. 
 
Längesen jag skrev, jag vet, men mitt fokus har legat på turnen och att få ihop livet mellan det.  Varit på arbetsprov då jag sökt en utbildning jag verkligen vill komma in på .. nervöst som tusan.. får svar innan midsommar. räknar inte med något då endast 34 av 160 pers kommer in... Men hade vert hur kul som helst. Perfekt att kombinera med dansen.
 
Måste även passa på att ursäkta mig för särskrivningar och felstavningar varje gång jag skriver. Skriver oftast mina inlägg på språng i telefonen så det blir autokorrekt och sen var svenska inte mitt huvudämne. haha...
 
 
Annars i veckan kommer jag fokusera på dansen och träningen. ÄR SÅ HUNGRIG PÅ ATT BLI EN BÄTTRE DANSARE. Men stop Julia.. mer om det i ett annat inlägg. kan ju inte skriva en novell...
 
 
 
 
Våran resa går att följa på instagram:beyondcrew  
eller min instagram: juliiahansssoon
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback