Sommar?!

       Publicerat 2017-05-29 19:38:39 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

I lördags var det audition i 100 graders värme på Epic studios. Det var audition för Rich fam (rob rich) och deras föreställning. Var en mycket intensiv och krävande dag!! Google it!

Igår så var jag och Hampus lediga så vi cyklade 1 mil till ett jättefint badställe. Sen var det 1 mil hem också så det blev benträning deluxe! Super härlig dag

Birthday

       Publicerat 2017-05-29 19:34:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Fyllde år för typ en vecka sedan men har ju inte skrivit om det?! Har knappt några mer bilder än dom här under. Var för upptagen att njuta av dagen som var helt fantastisk! Blev väckt med sång, underbart fina presenter av Hampus och världsfrukost med tårta från bonne femme. Fick kläder från mina favorit märken och en love cuff från TS som vi gravera under dagen.
Vi åt god lunch inne i stan och sen trampade trampbåt i Djurgården. Skit kul!

På kvällen gick vi till shanti. En supergod indisk restaurang på sönder. Mitt favoritställe! Där överraskade mina vänner mig och vi hade en super trevlig kväll. Återigen fina presenter....
Blev så bortskämd av mina vänner och framförallt Hampus. Världens bästa kille ❤️

Två dagar tidigare var mina föräldrar uppe och hälsa på. Vi såg på Bruno mars i Globen. 5 av 5!!! Även dom kom med jättefina presenter. Toppen dagar!!

Sverige runt

       Publicerat 2017-05-15 18:31:17 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Idag tog jag tåget kl 08 till Stockholm och vi kom knappt utanför Uddevalla innan tåget stanna pga olycka. Tyvärr en tragisk sådan, men vi fick stå still utan att lämna tåget i ca 2,5 h. Sen fick vi lyckligtvis åka tillbaka till Uddevalla och ta en ersättnings buss till Herrljunga. Vi hade ju givetvis missat det anslutande tåget där, så vi fick vänta 1 timma till på nästa stockholmståg. Så en tågresa som skulle ta 3,5 h blev 8h. Kom 3 timmar sent till jobbet och är nu helt slut.. Som tur är så hade jag trevligt resesällskap av en gammal lärare från grundskolan och en 75 årig dam.
 
Anledningen till att jag ens befann mig på västkusten var för att vi i Beyond Crew är ute på turné. Hittils har vi showat i Göteborg, Stockholm och denna helgen var det Kungsbacka som nästa stopp. Passade då på att stanna en natt hemma hos familjen i Uddevalla.  Lördagen slutade vi såpass sent att vi stannade över natten på gothia towers och firde Nathalie som fyllde år. En sen utekväll i Göteborg och klockan stog på 05 när jag la mig i sängen. KUL HELG! 
 
Turnén har varit fantastik hittils. Så skönt att få stå på på scen istället för i danssalen framför spegeln. Varje stopp blir en fantastisk möjlighet att öva på sitt scenspråk och adrenalin kickarna.. När man står i en danssal så är det lätt att glömma adrenalin kicken man får på scen. En piruett kan då lätt bli skakig, armar kan bli slappa och man hamnar före i musiken etc etc. Jag får oftast spretiga fingrar och lägger till egna tricks.. För ivrig med andra ord. Så det har jag jobbat extra mycket på under turnen. Hålla mig clean. 
 
Längesen jag skrev, jag vet, men mitt fokus har legat på turnen och att få ihop livet mellan det.  Varit på arbetsprov då jag sökt en utbildning jag verkligen vill komma in på .. nervöst som tusan.. får svar innan midsommar. räknar inte med något då endast 34 av 160 pers kommer in... Men hade vert hur kul som helst. Perfekt att kombinera med dansen.
 
Måste även passa på att ursäkta mig för särskrivningar och felstavningar varje gång jag skriver. Skriver oftast mina inlägg på språng i telefonen så det blir autokorrekt och sen var svenska inte mitt huvudämne. haha...
 
 
Annars i veckan kommer jag fokusera på dansen och träningen. ÄR SÅ HUNGRIG PÅ ATT BLI EN BÄTTRE DANSARE. Men stop Julia.. mer om det i ett annat inlägg. kan ju inte skriva en novell...
 
 
 
 
Våran resa går att följa på instagram:beyondcrew  
eller min instagram: juliiahansssoon
 

Lediga sommardag

       Publicerat 2017-05-02 09:37:44 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Godmorgon!

Spöken skiner och det ska bli en riktig varm dag! Börjar denna lediga dag med havregrynsgröt och massa bär och en kopp kaffe såklart.
Tänkte ge mig ut på en lätt löptur ner till Hammarby sjöstad.

Kanske åker in till stan å möter upp nathalie för en glass i solen i Kungsträdgården innan det är rep och sen en dansklass sent ikväll för Martin på house of Shapes