Bra besked

       Publicerat 2017-03-02 11:09:08 | i kategori JULIA HANSSON

Jag är ju ofta, som ni vet, sjuk. Eller jag har ont i halsen.. typ alltid. Det ställer ju till det för mig med jobb, dans och träning. Vilket är mitt liv..  Missar så mycket för denna jobbiga hals och den blir ett problem i vardagen. Har sökt hjälp på vårdcentralen X antal gånger och får svar som "du lever ett hektiskt liv, stressa mindre så blir imunförsvaret bättre" "du är allergisk, de är nog därför" "hem å vila då löser det sig" eller " du tränar mycket, då blir det så".. Senast jag var hos vårdcentralen nu så sa doktorn rent ut sagt "jag vet inte".... Blev då arg så att jag nästan började gråta och bad henne hjälpa mig bara. Undersök mig eller skicka vidare mig för något är ju fel? Jag är ju alltid sjuk och låter alltid sjuk. 
 
Hon skickade vidare mig till en läkare som är specialist på öron,näsa och hals. Var där igår och för första gången var det någon som tog mig på allvar och förstod. Efter sjukt jobbiga undersökningar (dont wanna talk about it haha..) så tyckte hon att jag skulle operera bort mandlarna och jag fick kortison för näsan. Så denna månaden kommer jag opereras och vara sjukskriven i minst 1 vecka från jobb och minst 2 veckor från träning. Kommer tydligen göra sjukt ont och man kommer inte kunna äta annat än flytande på länge. KUL... men om det hjälper mig så är det såååå värt det! Hellre lida och vara borta från träning i 2 veckor än att vara borta 1 vecka varje månad.  Så glad att äntligen få hjälp och framförallt bli tagen på allvar. Någon som VILL undersöka mig för att det behövs.
 
Passar sig inte super bra just nu då Beyond turnen närmar sig men har insett att det kommer aldrig finnas en bra tid för detta. Bättre få det gjort så att man sen kan köra på. 
 
NU KÖR VI!
Kommentarer
Postat av: Nattis

Ååh lycka till ! ❤

2017-03-02 @ 16:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback