pausat livet

       Publicerat 2017-03-30 19:42:40 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Hej på er!
Dåligt uppdaterat här det senaste och det är med avsikt. Varit tuffa veckor och jag har undvikit dator och mobil så gott det går. Bara fokuserat på att andas och umgås med familj och pojkvän. Befunnit mig hemma på västkusten mestadels men ikväll bär det av till Stockholm igen och återgå till normala livet. Lååångsamt. Varit borta från jobb, dans, träning ett tag nu. På måndag börjar jag jobba men träningen får bestå utav promenader och rep inför turnen sålänge. Tar det i min takt. 
Turnen drar vi på sista helgen i April så det närmar sig! 
 
 
 
 
 

Recovery

       Publicerat 2017-03-27 16:51:13 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Turné möte

       Publicerat 2017-03-07 22:49:06 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Idag gick jag upp 04:30 då jag skulle med X2000 till Göteborg. Dags för turné möte i Kungsbacka! Nu har vi infon så nu startar vi det stora jobbet. Koreografera en grym show på 20 dagar. Åkte hem till Stockholm efter mötet och satte genast igång med planeringen och koreograferadet. Har så mycket idéer! För litet huvud, allt får inte plats. Spännande detta! Ni kommer givetvis se hur de går här och på instagram/snapchat. Nu är det sömn som står på schemat. Jobb och två dansklasser imorgon. Kötta!

wedding coming up

       Publicerat 2017-03-04 10:30:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Åkte sedan in till stan för att fixa mina naglar. Har ju haft akrylnagalar i ca 1 år och fyllt på varje månad men nu var det dags att TA BORT DOM... gjorde lite ont i mig men samtidigt är det skönt att låta mina egna naglar vila lite. Sen får jag ju inte ha naglar eller nagellack på operationen så jag var ju tvungen att ta bort. Känns nu ovant med korta naglar. Framförallt nu när jag skriver på datan... Ska ta hand om dom nu
 
Efter detta så mötte jag upp Lisa, Camilla, Kajsa-Stina och Rebecka på wiener konditoriet på stureplan. Där drack vi vin och åt bakelser innan vi drog vidare till Lillys för att prova brudklänning! Rebecka gifter ju sig i sommar så nu börjar allt det roliga. Hon fick prova massa otroliga klänningar medans vi drack hampange och beundrade. Vi hitta en som var helt magisk på Rebecka. Den blev de. Ska bli så spännande att få se henne i den på stora dagen. Klänningen får ni ej se innan såklart. Längtar såååå till den 12 augusti 
 
 
 
 
 
 Idag är jag också ledig (ledig hela helgen från alla jobb) så det känns helt fantastiskt. Sitter och kollar på resor och äter en lååååång mysig frukost framför nyhetsmorgon. Ska fixa lite här hemma idag, passar på när jag är ledig. Sen även någon form av träning såklart. sugen på en lång snabb power walk men det började precis snöa. Kanske blir gymmet ändå
 
 
 
 

Bra besked

       Publicerat 2017-03-02 11:09:08 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

Jag är ju ofta, som ni vet, sjuk. Eller jag har ont i halsen.. typ alltid. Det ställer ju till det för mig med jobb, dans och träning. Vilket är mitt liv..  Missar så mycket för denna jobbiga hals och den blir ett problem i vardagen. Har sökt hjälp på vårdcentralen X antal gånger och får svar som "du lever ett hektiskt liv, stressa mindre så blir imunförsvaret bättre" "du är allergisk, de är nog därför" "hem å vila då löser det sig" eller " du tränar mycket, då blir det så".. Senast jag var hos vårdcentralen nu så sa doktorn rent ut sagt "jag vet inte".... Blev då arg så att jag nästan började gråta och bad henne hjälpa mig bara. Undersök mig eller skicka vidare mig för något är ju fel? Jag är ju alltid sjuk och låter alltid sjuk. 
 
Hon skickade vidare mig till en läkare som är specialist på öron,näsa och hals. Var där igår och för första gången var det någon som tog mig på allvar och förstod. Efter sjukt jobbiga undersökningar (dont wanna talk about it haha..) så tyckte hon att jag skulle operera bort mandlarna och jag fick kortison för näsan. Så denna månaden kommer jag opereras och vara sjukskriven i minst 1 vecka från jobb och minst 2 veckor från träning. Kommer tydligen göra sjukt ont och man kommer inte kunna äta annat än flytande på länge. KUL... men om det hjälper mig så är det såååå värt det! Hellre lida och vara borta från träning i 2 veckor än att vara borta 1 vecka varje månad.  Så glad att äntligen få hjälp och framförallt bli tagen på allvar. Någon som VILL undersöka mig för att det behövs.
 
Passar sig inte super bra just nu då Beyond turnen närmar sig men har insett att det kommer aldrig finnas en bra tid för detta. Bättre få det gjort så att man sen kan köra på. 
 
NU KÖR VI!

Workshop

       Publicerat 2017-03-01 08:35:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Tog en helt fantastisk dansklass igår på Diambra för Marcin Rebilas. Om ni någonsin får chansen att ta hans klass så ta den!
Vet att det är inte läraren som ska ta ut det bästa ur dig, det ska du som student göra själv. Men ibland tar lärare fram sidor hos en man inte visste att man hade. Då är det en bra lärare!! Älskar lärare som brinner för det dom gör och är där för att undervisa inte visa upp sig själv. Lärare som har en sund relation till dansindustrin och en lärare som får mig att le. En klass man inte fått le på är en dålig klass enligt mig.

Gå till Diambra i veckan och kötta för dessa grymma lärare!

Nu ska jag äta min overnight oatmeal och dricka mitt kaffe sen springa till läkaren och sen träffa rebecka för lunch innan jobbet