More pics

       Publicerat 2017-06-30 10:11:19 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Midsommar

       Publicerat 2017-06-27 18:41:56 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
Torsdagen innan midsommar skulle jag åka hem till västkusten över helgen för att fira midsommar såklart. Dock så stod tågtrafiken still i Stockholm. HELT STILL! Inte ett ända tåg lämnade centralstationen. Blev total kaos. Ni kan tänka er alla som skulle resa bort/hem över midsommarhelgen.... Tack vare Nathalie och hennes mamma fick jag en sista flygbiljett som skulle ta oss till Landvetter några timmar senare.. SNUSKIGT DYRT men jag fick komma hem iallafall, så det fick gå. Midsommar senderades i sommarstugan med familjen och sen på kvällen med Hampus familj. Midsommardagen åkte vi på afterbeach i tanumstrand och dansa hela dagen. Söndagen fick vi Lindesnäs goda brunch och umgås med Hampus syskonbarn.  Super trevlig helg!!
 
 
 
 

RICHGIRL

       Publicerat 2017-06-27 18:31:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

JAG ÄR TILLBAKA! Som ni sett så har min blogg legat nere och omöjlig att komma in på. Min gamla domän hade gått ut ..vad det nu innebär...Så nu har jag en ny blogg adress. Observera att det är www.Juliiahansson.blogg.se numera. Spara i favoriter så hittar du lättare... haha  
Anledning nummer 2 till tystnaden här är pga dans. Kommer ni ihåg den auditionen jag gjorde 27 maj? (se tidigare inlägg) Jag kom med! Så i 3 veckor har jag intensivt repat/tränat dagar och nätter med RICHFAM. Varit så otroligt intensivt men sååå givange och roligt. Har en helt annan syn på dans och hård träning. Att jag kom med i Richfam är bevis på hard work pays off. Var 3 år sedan jag gick ut DiAmbra dansutbildningen och dom åren har jag verkligen kämpat. Blod, svett och mängder med tårar. Kommer aldrig sluta förens jag når mina mål så är det bara. Tänker inte berätta hur mycket jag kämpar för dansen utan ni som vet ni vet och alla kämpar på olika sätt.  Mitt sätt börjar funka väldigt bra nu och jag tänker fortsätta så. 
Vill ni veta mer om Rob Rich, Richgirls, Richboys och Richfam så tycker jag ni ska klicka här
----->  http://www.jointherichfam.com
 
Vi har haft så kul och jag hoppas ni var och kollade på vår show IDENTITY på scala teatern