Tack för denna tid bloggen

       Publicerat 2017-07-20 18:51:43 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
Varit hemma en vecka i Uddevalla på semester. Den var riktigt efterlängtad och det är jätte tråkigt att den är över. Hade en kanon vecka med sol, fest, shopping, grill, utflykter på västkusten, mysiga promenader, favorit löprundan, stugan och både mammas och farmors goda mat. Finns inget bättre. Tog faktiskt ett snabbt dopp med!! Veckan innan de var hela familjen + farmor och farfar på besök i Stockholm. Utflykter och turista i staden man bor i. Så mysigt!! Det vill jag göra igen. 
 
 
Övrigt i sommar så kommer jag jobba och går på en veckas semester i augusti. Då lyfter jag och Hampus mot Grekland. Vi längtar så mycket efter lite sol och värme. Framförallt att kunna bada utan att frysa ihjäl! Innan dess gifter sig min bästa vän också. Så det står i full fokus nu. Sen i slutet på augusti börjar min utbildning. Tv- produktions specialist på medieinstitutet. Spännande men väldigt väldigt mycket just nu.... men kul!
 
Kommer faktiskt lägga ner denna blogg framöver. För många bloggar som har liknande namn och jag har inte riktigt tid att "driva" en blogg. Eftersom jag ej haft tid har jag tappat många läsare såklart och det känns ovärt att lägga ner tid på att skriva och lägga upp bilder när ingen läser.  Bättre jag fokuserar på viktigare saker. Vill man veta mer om mig eller följa mig kan man följa mig på Instagram, snapchat och facebook.
Kanske skapar en ny blogg i framtiden. Vem vet. 
Lite sorgligt eftersom jag bloggat sen 2008.... 
 
Tack för denna tid bloggen!
 
 

Kulturskolan uddevalla

       Publicerat 2017-07-04 14:31:53 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Den 7/7 kommer Nathalie Kindhult ha klass i Uddevalla och jag kommer ha den 14/7. 

Ta med en kompis och dansa med oss. Det blir skoj! 

13:00-14:00 tjejer 10-19 år
14:00-15:00 killar och tjejer 6-10
15:00-16:00 killar och tjejer 11-19 år