Nu kör vi

       Publicerat 2017-01-16 10:06:07 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Nu är jag äntligen frisk! Hela förra veckan var jag kass med feber och halsont. När det går över börjar man istället hosta och snora hela dagarna. Ni vet hur det är. Så idag kan jag äntligen träna igen. Ska faktiskt iväg på ett body pump pass nu innan jobbet. Skönt!
Annars i veckan så har jag och Hampus bokat ett resa till Rom om 2 veckor. Vi har försökt få till en resa dit länge. Svårt att hitta passande datum för båda men nu är den äntligen bokad! En weekend i Rom med massa god mat, vin och sevärdheter. Bara mysa runt.
en annan rolig grej är att nu börjar dansen! Så tråkigt när det är vinter uppehåll på alla klasser. Ska ta min första klass för iår på tisdag och jag är såååå taggad!! 
 
 
Helgen har bestått av Jobb och Kasai gig i fredags. Tog även en drink efter jobbet med Rebecka på Boqerian i mood. Spontant och så trevligt
 
 
 
 

nu åkte jag påt

       Publicerat 2017-01-12 20:42:05 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Började redan i helgen med halsont och har under veckan bara blivit värre. Gick hem från jobbet i tisdags med feber och svullen hals. Låg i soffan hela dagen igår och bara kollade film varvat med sömn. Mår bättre idag och ska gå till jobbet imorgon. Inte frisk men inte tillräckligt sjuk för att ligga hemma. Innan jobbet ska jag förbi Ticket och kolla på resa till Rom. Hoppas boka något bra. vi har ju viljat åka dit så länge nu. Har ni Rom tips?
Efter jobbet är det gig på Kasai igen. Var ett tag sedan sist pga jul och nyår. Men nu kör vi igen!
 
Förutom att kolla film idag så har jag även varit hos frissan. Klipp och slingor gjorde gott så nu är jag ännu blondare. Tips bara, gå inte till frissan när du är sjuk. Hostattacker deluxe 
 
Trött på att vara sjuk.vill träna och dansa!
 
 
har inga roliga bilder så ni får lite från min snapchat story
 
 

Weekend

       Publicerat 2017-01-09 09:19:30 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

I torsdags var jag ute och åt middag på en super fin restaurang med vänner. Sniglar, ostron, lamm och gott vin. Ni läste rätt! Man måste testa allt!

Tidigt morgonen därpå åkta jag tåg till uddevalla för att spendera helgen med familjen. Har haft det jätte mysigt som vanligt. Myskvällar i soffan, middag med vännerna, fika hos farmor och farfar och träning på favorit gymmet.

Nu befinner jag mig på flygplatsen i Trollhättan och ska snart flyga hem till Stockholm. Taggad på vad våren har att erbjuda. Dröjer innan jag åker hem nästa gång.

Nu längtar jag bara hem till pojkvännen

Back on track

       Publicerat 2017-01-05 08:09:40 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Igår började jag dagen med ett spinningpass ingen jobbet. Så skönt att köra hårt igen efter jul! Kommer köra ett ytterligare ett pulshöjande pass ikväll, taggad!

Efter jobbet igår kom Rebecka över och vi lagade kycklingsallad och myste framför en bra film medans det fortsatte att snöa ute. Det slutar aldrig! Ska åka tåg imorgon mot Uddevalla och hoppas allt går som det ska.. orkar inte med inställda tåg och förseningar.

Översta bilden är från igår när jag fynda en super skön tröja med kort polo från Tiger

2017

       Publicerat 2017-01-04 08:53:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Haft en riktigt bra nyårsafton här i Stockholm. Hampus och jag firade ute i Täby med vänner och åt massa god mat, drack gott och smällde raketer. Vi hade bond skurks tema och jag hade hittat den perfekta klänningen för detta. Beställde den från nelly och bara antog att den skulle sitta lika snyggt på mig som modellen. Kvällen innan tänkte jag prova den bara för att se vilka smycken och skor jag ska ha till. Inser då att klänningen sitter hemskt. Inte charmigt alls... alltså fruktansvärt dåligt. Försökte med alla medel att fixa till den för att "dölja" felen men det gick inte... Skulle jobba hela nyårsafton så jag sprang runt på stan som en idiot innan, hade 30 min på mig. Fick bli en klänning från Soaked som kostade betydligt mer än tänkt....  Men men, sånt händer. Det blev ju super bra ändå. Tar lärdom utav detta. Prova kläderna långt innan festen Julia .. 
 
 
Annars är jag taggad inför 2017 och har massor utav nya mål. Kommer bli grymt!