Hej måndag och ny vecka

       Publicerat 2017-02-20 18:39:00 | i kategori JULIA HANSSON

Veckan har dragt igång! Var segstartad imorse. Kan bero på att vi inte hade mjölk hemma och kunde då inte dricka kaffe... behöver min morgonkaffe. FIck istället bli en lång power walk och köpa mjölken påvägen hem. Älskar att gå långa power walks och stanna till vid ett ute gym. Väldigt härlig start på dagen. Dock är det lite för kallt än för att det ska bli lika härligt.. Får väll vänta lite till. Går hellre på gymmet när det regnar och är kallt ute. 
 
Veckan som kommer är fullspäckad.. som vanligt tänker ni..  Jobb i butiken  och 2 kvälls gig på Kasai samt mycket träning och dansklasser. Känns faktiskt riktigt bra med dansen. Alla dansskolor har ju vinter stängt från dec till februari ungefär. Därför har det ej blivit så mycket dansklasser på ett tag. Tänkte jag skulle vara nybörjare igen men det har gått väldans bra ändå. Lite slarvig i rörelserna kanske med det kommer snart tillbaka. Förmåga att ta in koreografi var oförändrad vilket är såååå skönt. Försvinner den är det tufft att hänga med.  Kommer ta så många dansklasser som möjligt. Tog en klass igår för Amir på DiAmbra och han körde något helt annorlunda. Lite modern inspirerad koreografi utan skor. Var så skönt att bara kötta.
 
Nu ska jag hem och laga mat. Yes i do that 21 på kvällarna... Och sen hoppa i sängs. Imorgon är det beautysession med makeup artistet Sini och massa träning plus dans. KUL!
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback