Done for this weekend

       Publicerat 2017-04-30 18:25:09 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Nu har vi bara en show kvar här i Göteborg på svenska mässan. Varit en intensiv men rolig helg. Efter sista showen så packar vi ihop och bilar tillbaka till Stockholm. Hemma ca 01:30 inatt. Tur det är röd dag imorgon så jag jobbar bara 13-17. Då hinner jag sova ut och återhämta mig.. slänga in en stor tvätt med svettiga danskläder !!!

Nästa helg kör vi igen! Fre-sön i Stockholm.

Bilder från snap här under

Get down

       Publicerat 2017-04-25 11:33:21 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Seg i huvudet idag så jag väljer att ta en vilo morgon och laddar istället upp inför kvällens dansklass med Kenny Lantz på house of Shapes i Hornstull. Blir sent men skönt att dansa av sig. Fokuserar ju som ni vet på att komma igång och ifrom efter operationen. Känns bättre för varje dag i kroppen så jag är på god väg. Bara att fortsätta!!!

Såhär ser veckans planerade träning ut:

Mån: löp 20+ pw 40 + mage/rygg
Tis: dansklass
Ons: intervaller 20 min och pw på band 40 min + ben/rumpa
Tors: pw 60 + rep
Fre: pw 60 + mage
Lör: show
Sön: show

Tips på serie: GET DOWN på Netflix

Veckan som varit

       Publicerat 2017-04-23 22:44:53 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Veckan har varit i full gång med jobb och rep inför turnén som drar igång nästa helg. Första stopp i Göteborg! Vi har ett rep kvar då vi ska finslipa det sista, ta det till nästa nivå. Sen är det showtime!

Annars i veckan har jag tagit en sjukt rolig och utmanande klack dansklass på house of Shapes för Vicky. Stilett klackarna var på och vi körde en super grym koreografi. Älskar de! Kändes att man vart borta ett tag pga operationen men jag kämpar mig tillbaka. Börjat gymma och löpa lätt samt går promenader varje dag. Hoppas komma tillbaka fort. Framförallt nu bär det är turné...

Även färgat håret igen efter missfärgningen. Slingade det mer blondt hos min frisör och det blev hemskt. Missfärgat och 50 nyanser av gult. Lagom till påsk!
Men Nu är det återgäldat.. Blond på riktigt nu .. ha-ha

Måndag imorgon vilket innebär träning och kvällsjobb. Veckan kommer bestå utav en extra arbetsdag, rep, träning och sen i helgen drar vi till Göteborg. Första stoppet på turnén!Här är massa mobilbilder från veckan