Bra start på veckan

       Publicerat 2016-09-26 19:24:45 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Började morgonen med långfrukost och storhandling av mat på nätet. Beställt mat via mat.se så alla tunga matkassar kommer direkt hem till mig. Så himla härligt! Kommer göra det oftare. Tjänar så mycket ork och tid!
Efter detta körde jag ett hårt benpass på gymmet. Fokuserat mycket på långa cardio pass och utegym i sommar, så det va skönt att va tillbaka i gymmet med massa redskap att välja på!

Weekend food

       Publicerat 2016-09-26 19:18:40 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

I helgen firade vi fina Ella som fyllde 25år. Vi åt god mat på supper och seda än dansade vi vidare och drack goda drinkar på Berns.

Påtal om god mat så blev jag bjuden på middag igår på MOAS (meat on a stick) eller kebabspotting på instagram

Bildbomb från senaste veckorna

       Publicerat 2016-09-19 15:28:01 | i kategori JULIA HANSSON
      2 kommentarer

Senaste veckorna har bestått utav hård träning och strikt kost inför ett jobb jag gjorde förra helgen. Vad det var får ni se om en månad!
Sen efter det var jag helt slut så jag slarvade förra veckan med dans, sömn, träning, ta hand om mig själv. Vet egentligen inte vad jag gjorde? Men man behöver sådanna veckor med. Åt och var inaktiv?
Denna veckan startar vi om med fokus på att hitta balans mellan allt. Mycket stress om dagarna. Inre stress. Ska försöka träna så jag mår bra. Dansa dom klasserna jag hinner och vill utan att det blir för hektiskt. Inte tacka ja till allt och försöka hitta lite egentid. Tycker balans mellan nöje, träning, jobb, kost, jobb, umgänge är så svårt... Får inte ihop det? Så fokus på mig nu

Dansgig

       Publicerat 2016-09-19 15:20:53 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

för två veckor sedan så var vi iväg i akalla för ett företagsgig åt Renault. Vi körde en koreografi till justin timberlakes cant stop this feeling. Kul grej med grymma tjejer

Cheatday på Phils

       Publicerat 2016-09-19 15:13:42 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer