KASAI

       Publicerat 2016-11-23 11:12:58 | i kategori JULIA HANSSON
      2 kommentarer

Hej på er!
Precis varit och kört ett pass på gymmet och äter nu en super god linsgryta med råris och blomkål till lunch. Sååå gott!
Önskar jag kunde sitta här och bara chilla ett tag. Typ kolla film och ta en powernap, men Nix. Ska till jobbet om tio minuter och jobba till 20 ikväll. Efter det ska jag åka till mall of scandinavia i Solna för att gå på Imax bio. Vi ska se den där nya "Harry Potter" ( minns ej namn ) men så laddad!

Annars i veckan så är de jobb, dans och hela helgen är det dansgig på Kasai. Kommer dansa där varje helg och vissa veckodagar. Så kul!

Mer om de en annan dag


Här kommer två bilder från kasai förra veckan då jag dansa med Erica å nathalie

Preppar julen

       Publicerat 2016-11-17 16:06:52 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Hör och häpna. Idag har jag vart ledig! och det är helt underbart. Lång frukost,slängde in en tvätt, koreograferade till Bliss dance academy och sen åkte jag till IKEA. Bara gick runt och plockade på mig saker till hemmet. Älskar julen och tänker därför göra det julmysigt här hemma. Nu när vi har våran egen lägenhet vill vi ha de julmysigt på riktigt. Gran, mysiga ljus, filtar, juldofter och massa bakning. Så det blev lite smått och gott på IKEA. 
Vill att det ska bli december nu! Kommer jobba väldigt intensivt de kommande veckorna fram tills jul. Heltid + 16 gig. när jag väl är ledig sen vill jag bara krypa ner i mysiga lägenheten och kolla julfilmer i myskläder. Riktig mystjej jag.... 
 
Nä nu ska jag hoppa upp från soffan och gå till gymmet sen 2 dansklasser på SDA
 
 
 

End of the week

       Publicerat 2016-11-10 09:52:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Fortfarande snökaos i Stockholm men idag lyckades jag ta mig till jobbet iallafall. Det var värre igår kväll när det tog 2 h att ta sig hem (brukar ta 15 min). Hört kompisar som suttit i 14 timmars bilkö.

Annars idag är det jobb på schemat till 18 och sedan ta två dansklasser innan det blir läggdags. För Imorgon bitti ska jag upp tiiiidigt. Träning, frukost med rebecka och sen dansmöte, träning och sen flyga till Uddevalla. Mycket men kul!

Snökaos

       Publicerat 2016-11-09 10:07:54 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 Mycket har hänt sen sist. Därav min frånvaro här.
Först och främst har det blivit snökaos här. Inställda tåg och svårt att ta sig fram. Hela Stockholm är ju så beroende av kollektivtrafiken. När den inte funkar så funkar inget. 
 
I fredags var det födelsedags firande för Dani och vidare mot Cafe opera och lite vip avdelning. åkte hem hyffsat tidigt då jag skulle jobba kl 9 dagen efter. 
På lördag eftermiddag efter jobb åkte jag till Jönköping för att gigga med Sb entertaiment hela natten. Upp tidigt dagen efter för att åka till Stockholm och jobba. Så denna helg var stressig men rolig! noll sömn men känner mig återhämtad nu.