Röda dagar

       Publicerat 2016-03-28 22:25:27 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Haft en super mysig påsk med familjen! Jobbat hela helgen medans familjen hälsade på och hjälpte oss med målningen. Visst blev de fint? Före å efter bilder. 
De är så duktiga! Familjen åkte hem idag och sen dess har jag jobbat och nu ikväll var vi ute och körde cardio i fina vädret. 

Ska hoppa i säng nu. Klockan står på 05:50. Upp och träna!! Lite nervös för foten. (Stukade ju den i torsdags)

Motivationen svämmar över

       Publicerat 2016-03-26 09:23:58 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Igår fick jag en känsla när jag skulle lägga mig. En sjukt härlig men ändå jobbig känsla. Fick en motivations rush. Jag har alltid varit motiverad men igår bara jag ville dansa dansa dansa å bli bättre bättre å bättre. Jag ville bli bäst. Världens bästa. Jobbigt när man ska sova... Såg i huvudet hur jag var på turné runt om i världen, repade inför stora tv produktioner, koreograferade nummer etc etc. Har en audition som kommer och jag vill så gärna ha detta jobbet. Känns som ett perfekt jobb för mig... Kommer ge allt. Två veckor kvar och jag kommer att förbereda mig deluxe. 

Skulle vilja åka tillbaka till LA i en månad och bara ta 5688 klasser. Har så mycket motivation så jag spricker... Hungrig!!!!

Så jobbigt att jag stukade foten i torsdags med.... 
Dansglädje

       Publicerat 2016-03-22 21:03:39 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Efter morgonens body fit var jag döööd i kroppen. Åkte till jobbet, åt frukost i lugn och ro och sedan var jag på banan. Efter jobbet satt jag kvar med datan och fixade lite med företaget inför vårens gig. Hard work som väntar! Så kul! 

Efter det tog jag 19:00 klassen på SDA med Amir. Så sjukt kul och så grym! Dansglädje! 
Nu ska jag hem och duscha, äta och sova 🙏

V5

       Publicerat 2016-03-22 06:34:36 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Godmorgon! Dax för body fit med Dflex denna tisdags morgon. Tungt att gå upp idag! Need coffeeee! 
Får ta det efter jobbet. Ikväll tänkte jag ta Amirs klass eller Lisas på house of Shapes 

Hälsocafet

       Publicerat 2016-03-20 20:21:48 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Mötte upp Stina och Sofie för lunch idag på hälsocafet. Allt va så gott! Ett cafe som kör rawfood rakt igenon. Acai, chia, rawfood sallader etc. Rekommenderar verkligen!! 

Sen åkte jag till Alvik och repade 14:30-20:00. Lång dag med dans! A day off

       Publicerat 2016-03-20 10:45:20 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Super härlig lördag igår! Löptur i Hammarby och sedan fick vi dagen ledig så vi kunde fixa lite ärenden på stan. Lagade sedan mat och har bara en mysig kväll i soffan med två filmer och massa frukt. Härligt med en ledig dag! 

Fredagskväll tog jag en super rolig klass för Fanny Svensson. Så svår och utmanande. En sån koreografi man verkligen vill ta hem och jobba på! 

Inspo

       Publicerat 2016-03-15 20:06:17 | i kategori JULIA HANSSON
      5 kommentarer
Renovering av hår

       Publicerat 2016-03-11 15:57:50 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Igår var jag ledig men ändå fullspäckad dag! Möte på morgonen inför vårens dansuppdrag. Sen vidare till Östermalm gör att klippa och färga. Visar bild sen. Fick en renovering av mitt ansträngda hår, som i somras var rött och har sedan gått igenom avfärgning och Thailand.. Topparna var ganska döda och färgen var inte rolig. Skönt att Hamna hos ett proffs som fick mitt hår att kännas som nytt. 4,5 h tog detta!

Vidare sedan mot dflex och bikini fit passet. Sedan vid 20 mötte jag upp Nathalie så fick hon åka med mig hem och äta middag. Mys! 

Roliga möten

       Publicerat 2016-03-09 12:18:24 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Fick lite mer sovmorgon idag än igår... Gjorde frukost och åkte sedan till stan för ett möte. Vi har mycket möten denna veckan med dansgruppen inför vårens projekt. Snart berättar jag vad det är och ni kommer få följa med överallt på resan.

Dagens träning består av gym och ikväll är det dansträning 

Ny vecka

       Publicerat 2016-03-07 20:22:35 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Påväg hem från jobbet och är taggad på att handla. Varit svin hungrig hela dagen...?? Magen skriker efter mat. Kanske för att jag missade några mellanmål i helgen (går ju på kost schema).. Slarver

Började morgonen med 30 min pw med lutning,  30 min på cykeln och avslutade med lite mage. Skön start!!! 

Imorgon är det body fit pass kl 07 på morgonen, sen jobb 9-17 sen möte 18-19 och sen dans 19-21.. Lång dag imorgon 💪💪💪Före å efter

       Publicerat 2016-03-06 13:42:23 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Detta med att flytta är ingen lätt grej. Framförallt när det är till ett helt nytt ställe utan möbler (har alltid hyrt i andrahand annars).. Men nu är det ju våran egna lägenhet. Våra väggar, vårt golv... EH VART BÖRJAR MAN FIXA?? Soffa och säng köpte vi fort.. Sen fick mina föräldrar komma och hjälpa oss fixa.. De lär få komma upp många gånger till. Mycket som skall fixas.. Tapet ska väljas, färg ska väljas, färgskalor ska väljas.. Herrejisses. 
Vi har inte riktigt tiden heller så det går lite långsamt men vi är pågång!Diambra

       Publicerat 2016-03-05 22:57:45 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Igår tog jag en mycket lärorik hiphop klass för Carlos Diaz på Diambra, va så kul. Kände verkligen koreografin!!! 

Konstigt beteende

       Publicerat 2016-03-04 09:48:49 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerGodmorgon! 
Lång dag idag. Jobb till 17 och sen workshop för Carlos på DiAmbra kl 19:40.. Seg håltimmar där emellan. Får ta den tiden och passa på att springa ärenden. Är nog inte hemma försen kl 22? Det är min fredagskväll de. 

Mycket nu. Som vanligt ha-ha. Älskar att ha mycket att göra samtidigt som jag känner mig stressad utav de? Hur sjukt är det? Kollade i kalendern efter en dag där jag kan va ledig. Alltså helt helt ledig. Inte någonting inbokat... Hitta en helg i april. Men vet att Beyond lär nog repa då. Haha... 

Men vad är det för konstigt beteende? Tacka ja till allt, boka upp varenda lediga tid med flit och sen känna sig stressad utav det?? Ska försöka fixa en helg där jag säger nej till allt och försöker åka hem och träffa familj och vänner. Ingen dans, inga möten, inga rep, inget jobb och ingen träning... 

Kan man helt enkelt må bra av stress? Eller? Bikini fit

       Publicerat 2016-03-02 12:49:52 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerOkej såhär är de! 
I 6 veckors tid nu kommer jag köra "bikini fit" med Dflex. Kostschema och hela rubbet. Går all in i detta. Varför? Jo för jag har dansat å dansat flera gånger i veckan och känner att jag står fast i utveckligen. Behöver göra något annat. Stärka kroppen och hitta tillbaka till formen. Bli en starkare dansare. Nu har det gått en vecka och jag känner mig redan lättare och starkare. Dansen går bättre med!! Kost schemat passar mig väldigt bra och passen är riktigt tuffa. Älskar de! 
Slåss fortfarande med paniken att jag bara kan dansa 1-2 gånger i veckan under denna 6veckors period. Men tror verkligen att denna träningen gynnar min dans. 
Så kommer träna som en galning nu framöver. Bikini fit 2 g/v , dans 2g/v och cardio 5-6 g veckan. 
Vet ni inte vem Dflex är så googla genast. 

Så taggad!!