Abzolut

       Publicerat 2016-06-23 20:54:59 | i kategori JULIA HANSSON

Cha cha bloggen!
Ni tror säkert att det är Julia som skriver ... But it isnt! It's her boyfriend! Aka hamp the stamp. Woho! Har aldrig gjort något sånt här tidigare men vi kör. 
Sverige förlorade igår och inte ens jag, som är en trogen hammarbysupporter, hade valt att byta in Erkan! Sjukt! Men men, allt handlar inte om att vinna. 
Det är ändå en härlig känsla man får av att titta på Sveriges landslag. En känsla om förhoppning. Förhoppning inför både sommaren som kommer, landslagets eventuella placering i det pågående mästerskapet och sist men inte minst OS. Problemet är att man glömmer bort nuet lite. Så är det ofta i livet ändå. Man lever för framtiden, för ens förhoppningar. Jag tror att det är oftast just då ens förhoppningar inte går i lås med verkligheten. 
Undra hur Zlatan tänker kring detta. Förmodligen så funderar han inte ens på det. Han behöver inte, hinner han de? Självklart har väl Zlatan också förhoppningar!? men han har hittat sitt tänk känns det som och det verkar funka otroligt bra för honom till en viss del. Tänk ändå hur mycket han har pratat om sina förhoppningar kring att vinna Champions league.. Ingen cl titel än Z.. 
Blev mycket sportsnack. Sry for that!
Så budskapet med detta blogginlägg får vara, lite klyschigt men, lev i nuet folk. Våga göra något utanför din comfort-zone. Minska planeringsstressen!
Find your ness!
Peace!
Trevlig midsommar
/ hampe the beast
Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj vilken söt och mysig pojkvän du har 😍

2016-06-28 @ 18:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback