Midsommarhelgen

       Publicerat 2016-06-27 08:29:29 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Abzolut

       Publicerat 2016-06-23 20:54:59 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

Cha cha bloggen!
Ni tror säkert att det är Julia som skriver ... But it isnt! It's her boyfriend! Aka hamp the stamp. Woho! Har aldrig gjort något sånt här tidigare men vi kör. 
Sverige förlorade igår och inte ens jag, som är en trogen hammarbysupporter, hade valt att byta in Erkan! Sjukt! Men men, allt handlar inte om att vinna. 
Det är ändå en härlig känsla man får av att titta på Sveriges landslag. En känsla om förhoppning. Förhoppning inför både sommaren som kommer, landslagets eventuella placering i det pågående mästerskapet och sist men inte minst OS. Problemet är att man glömmer bort nuet lite. Så är det ofta i livet ändå. Man lever för framtiden, för ens förhoppningar. Jag tror att det är oftast just då ens förhoppningar inte går i lås med verkligheten. 
Undra hur Zlatan tänker kring detta. Förmodligen så funderar han inte ens på det. Han behöver inte, hinner han de? Självklart har väl Zlatan också förhoppningar!? men han har hittat sitt tänk känns det som och det verkar funka otroligt bra för honom till en viss del. Tänk ändå hur mycket han har pratat om sina förhoppningar kring att vinna Champions league.. Ingen cl titel än Z.. 
Blev mycket sportsnack. Sry for that!
Så budskapet med detta blogginlägg får vara, lite klyschigt men, lev i nuet folk. Våga göra något utanför din comfort-zone. Minska planeringsstressen!
Find your ness!
Peace!
Trevlig midsommar
/ hampe the beast

Ny färg!!

       Publicerat 2016-06-21 20:23:05 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Före färgen var lite koppar/guld färgad och underhåret var fläckig. Äntligen hittat en frisör som är kunnig och ärlig. Super härlig tjej jag tänker fortsätt gå till.   Idag la vi in massa fria slingor för att få bort det oranga tonerna. Vi är inte klara dock. Vi ska försöka lägga i lite färg efter sommaren med. 
Köpte även med mig hem lite grym olja som jag ska visa er i nästa inlägg.  Tänk att jag var rödhårig för ett år sedan?! Snyggt med det värsta jag gjort med håret. Tagit mig ett år att få det jämt och bra kvalité igen. Många dyra besök hos frissan och många dyra produkter.... Lugn lördag

       Publicerat 2016-06-18 14:01:59 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Skönt att inte vara sjuk längre! Kommit igång med dansen och träningen nu på riktigt igen. Så skönt! 
Vecka har hittills bestått av mycket jobb och mycket dans. Klassen jag skulle tagit ikväll är tyvärr inställd. Så tråkigt. Så blir en lugn kväll med fotboll istället. Ska bara jobba klart för dagen sen är de raka vägen hem till soffan ikväll 👍🏻


Nya klorna 

MAC

       Publicerat 2016-06-18 13:57:27 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Mina nya produkter från MAC - älskar dom!!!


Hammarbyhöjden

       Publicerat 2016-06-13 13:23:51 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


 
Bästa med Hammarbyhöjden. Finns hundratals perfekta löpar/pw vägar. Hammarbybacken är perfekt för intervaller med!!

Sommardag

       Publicerat 2016-06-08 11:16:12 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerIgår spenderade jag min lediga dag ute i Täby med Rebecka och nathalie. Solade hela dagen och sen på kvällen tog jag å nathalie klass gör Matilda fleberg och Fanny Svensson. Så kul och så köttigt!! Dock var det inte bra för mig. Har ju vart sjuk i 10 dagar och det för för hård första träning för mig igår. Så idag är jag hemma sjuk. Väntar på att vårdcentralen ska ringa upp... 
Så blir en lugn dag 

Rapide

       Publicerat 2016-06-08 11:13:16 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Färgade ögonfransarna, trådade och färgade ögonbrynen hos rapide. Rekommenderar alla att göra detta. Tänkte att "jag har så tunna mörka bryn så det finns nog inget att göra., men oj va fel jag hade. Nu är de fylligare och på något sätt skapade hon en renare och snyggare skulptur. Syns ej mycket på bilderna men behlver inte alls fylla i dom lika mycket när jag sminkar mig. Skönt!


Flippin

       Publicerat 2016-06-08 11:09:31 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
I helgen var jag och Hampus ute med kompisar och testade flippin burger. Alltså wooooooow. Så himla gott. Hampus älskar hamburgare och här i Stockholm finns massa trendiga ställen att utforska. Flippin ligger absolut top 3. 

Vi gick sedan vidare till egoiste och tog en drink. Mysig kväll! Hemma igen

       Publicerat 2016-06-03 22:25:43 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Nu är jag framme i Stockholm igen efter en snabb visit i Uddevalla. Super mysig dag igår blev det. Åkte till Linus och Hannes för att fira dom och på kvällen åkte jag ner för att ta en drink på Kerstins på torget med Rebecka, per, Elin och nathalie 
Roadtrip

       Publicerat 2016-06-02 16:23:05 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Igår körde vi en roadtrip till västkusten för att fira studenterna! Så varmt här. 28 grader. ... Ingen svart klänning för mig idag. 

Nä måste vidare till nästa student mottagning