this week

       Publicerat 2016-01-27 12:31:56 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Vad har hänt hittils denna veckan? 
Jo i måndags var det inspelning av Lucas Nord nya musikvideo. Snabb bokning av detta och allt blev spontant och super roligt med härliga tjejer. Älskar att uppträda men musikvideo är annorlunda. Medans alla sitter i telefonerna och väntar på sin tur så är jag så faschinerad utav hur alla jobbar. Så mycket människor som är på plats. Fotografer, stylister, make up artister, artist, dansare, modeller, producent, redigerare, projektledare mm. Är så intresserad utav att vara med och ta fram dessa ideér. Alla är så talangfulla på sitt område. Hoppas i framtiden att få medverka i massor av musikvideos.
 
Sen igår var jag ledig och då passade vi på att åka till kungens kurva och titta på säng till nya lägenheten. Nu är den köpt! spännande. Tog en runda på stan och fikade på vårt favorit cafe (jag vet att jag tjatar sönder det). 
Avslutade kvällen med ett bio besök. Var ju tvungen att se Niki och Martha!! blev helt mållös. Så fantastiskt bra film. Rekomenderar den till alla, dansare och icke dansare. 
 
Ikväll ska jag ta klass för LAC och AMBRA SUCCI på DiAmbra. Sen resten av veckan är det fokus på flytten!!! 
 
 

Komma över sin semester?

       Publicerat 2016-01-22 19:52:53 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerHur kommer man över sin semester? Kan inte sluta tänka på när jag satt på stranden och funderade på om man skulle bada eller inte? När jag gick upp och käkade världens hotell frulle för att sedan ta en longtailboat ut till en paradis ö... vill åka tillbaka nu!

 
Nog om det. Tillbaka till Sverige och minusgraderna. 
Igår hade jag en ledig dag. Tog en snabb fika med Rebecka, för att planera våra kommande projekt, på cafe pascal (odenplan). Var så mysigt och allt såg så gott ut. rekomenderar..
Sen repade vi i två timmar på SDA.. eller ja, vi försökte korra till våra workshops som kommer i februari.. STAY TUNED! info kommer snart och då hoppas jag vi ses där.
 
På kvällen gick jag och Hampus runt i stan för att leta mössa till mig. hatar mössa... ser ut som en svamp men jag behöver en nu när det är så kallt!  Vi åt chark och drack gott rött vin på Zink. Super mysigt och inte så jätte dyrt. servicen var toppklass! Kvällen avslutade vi på bio på sergel. Daddy's home hette den. inte så bra men rolig! 
En jätte mysig och bra dag. vardagslyx! och ingen älskar vardagslyx mer än mig
 
Kvällen innan det så träffade jag Sofie och tog en fika med henne i Gamla stan på mitt nya favorit café. Vet inte ens vad det heter. Står bara "Café".. 
Träffat så mycket vänner denna veckan. Jag gillar det! har så lite tid till det annars. Ska försöka hålla fast vid min nya rutin. Så släng iväg ett mess så ses vi! 
  
 
 
 

Sön-ons

       Publicerat 2016-01-20 09:08:14 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerRedan onsdag? Började detta inlägget i söndags..

Hade ju en ledig söndag och lunchade med Nathalie, såg dansföreställningen STA på dansens hus och sen tog en klass för Tony på SDA. Massor av dans och massor av inspiration. Striving to achive (STA) var så bra. Får ni chansen, se den! Stolt över alla kompisar på scen och Min mentor Ambra som koreograferat. 

Sen dess har jag jobbat och igår tog jag två klasser på SDA. Jag vill ju dansa commercial, heels, jazzfunk.. Lite mera femenint. Och igår fick jag äntligen göra de!!! Nästan ingen som undervisar i det numera.... STA PÅ DANSES HUS

       Publicerat 2016-01-17 12:44:24 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerVart på gymmet en snabb runda med Hampus imorse och va ganska slut i benen efter gårdagens träning. Snabbt tillbaka in i vardagen efter Thailand, vill tillbaka!!!!!!! 

Nu ska jag snart träffa Nathalie så ska vi äta lunch i stan och sen bege oss mot dansens hus. Vi ska se striving to achive. Av Ambra Succi. Andra gången jag ser den och det ska bli så spännande, fick ju även förra året kika på deras repetioner. 

Efter detta ska vi ta klass på SDA för Tony och Mantas 

Thailand ao nang

       Publicerat 2016-01-12 18:47:40 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Nu är jag hemma igen till normala livet. Jobb och träning.. Tufft är det. Har världens jetlag och kommer inte igång. Ont i mage och huvud. Ingen matlust och jätte förkyld. Vill tillbaka!!!

Vi har haft det helt underbart bra!! Rekommenderar starkt!!! 
 
Här kommer en bild bomb