Snabbt inlägg

       Publicerat 2016-02-29 22:37:51 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Har börjat på flera blogg inlägg sen jag senast postade men aldrig avslutat dom.. Alla har försvunnit. Kul.

Vi drar allt snabbt. Workshopsen i Uddevalla gick bra. Vi hade skit kul och alla var grymma! Älskar när folk kämpar!! Jag lät alltid ut svåra koreografier och då tittar jag på den som kämpar mest och vill mest. Det inspirerar! 

Sen hemma i Sthlm har jag börjat träna med dflex och hans bikini fit koncept. I sex veckor kommer jag att träna med honom och äta efter konsplanen. Jag tycker det är skit kul och jag känner mig redan starkare och piggare. Gillar maten och passen är så sjukt grymma! 
Mer om detta i ett annat inlägg längre fram 

I helgen har min familj varit och hjälpt oss med nya lägenheten. stor lasset från Ikea!!  Så nu börjar lägenheten bli mysig. Efter att de åkt så tog jag en klass för Amir på SDA och tog sedan en lugn förberedande kväll. 
 
Fina presenter av min mor ❤️

Nu är vi påväg

       Publicerat 2016-02-17 22:17:33 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerAlla hjärtans dag

       Publicerat 2016-02-16 12:36:26 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Fick blommor och middag på zink grill äv bästa killen ❤️


Tapas

       Publicerat 2016-02-13 08:36:26 | i kategori JULIA HANSSON
      2 kommentarerIgår var vi på Mondo och firade Rebecka med tapas. Hennes familj från Uddevalla överraskade med komma också. Så kul! Vart jobbigt att bära på den "hemligheten" under veckan när jag å Rebecka repat.. Vi hade jätte trevligt och åt massa god mat 

Rekommenderar Mondo tapas bar starkt! 

Vi söker en dansare

       Publicerat 2016-02-10 18:05:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
DANSARE SÖKES 

Beyond Crew söker en dansare till ett jobb i Stockholm i maj. Vi har därför en öppen rekrytering och alla som är intresserade bör höra av sig till oss snarast! Eftersom jobbet är i Stockholm är det ett plus om du är bosatt i Stockholm!

Vad kräver vi?
- Att du är minst 16år gammal
- Är ledig helgen 13-15 maj 
- Har scenvana och en hög/snabb inlärningsförmåga
- En person med positiv energi och kreativitet!

Vad får du?
- Du blir anställd och försäkrad hos Beyondsweden Handelsbolag
- Lön (avtalad)
- Hotellboende reseersättning och mat

För att veta mer om hur rekryteringen går till skicka ett meddelande till vår Facebook-sida eller mail till Beyondsweden@hotmail.com. På grund av att vi vill ha all information samlad är det på dessa ställen vi främst kommer att svara på era frågor! 

/Beyond Crew

Tidig morgon

       Publicerat 2016-02-08 20:56:41 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Spricka?

       Publicerat 2016-02-08 20:54:45 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer


Ingen kärlek till denna foten idag trots "love" tatueringen (i know..) 
Misstänker en spricka i foten... 
Vi får väll se. Går att träna ändå! 
Infört 45-60 min simning i mitt tränings schema från och med idag. Varje måndag innan jobbet. Tror det blir ett perfekt komplement till min dans. Try it! 

Lunch

       Publicerat 2016-02-08 20:51:56 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Slängde ihop en omelett som matlåda idag! Alltså den va så god! Den tillsammans med lite avokado och riskakor. Funderar på att äta den ikväll igen? Ägg, rökt skinka, mozzarella, chili, salt och peppar? Med lite bland sallad också såklart. mums!!!
Min kalender

       Publicerat 2016-02-05 12:21:52 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


För tidig till jobbet idag. Satte mig istället på espresso house med en stor kaffe, bok och min kalender. Min kalender är min bibel. Fullspäckade dagar och utan den skulle jag haft noll koll. Extrem planerings människa är jag. Tycker det är kul att planera. Att se hur dagarna och veckan ser ut gör mig lugn på något sätt? Gillar att veta vad som ska hända. Så är det med allt. Kanske därför jag kollar på filmer jag redan sett?


Bikini fit

       Publicerat 2016-02-05 12:17:03 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Rekommenderar alla att testa på Bikini fit med D-flex och Sabina Dalfjäll. Jag testade detta i onsdags och jag kan fortfarande inte gå?! Helt stört vad det passet tog och det v så kul! 
Har bestämt mig för att köra deras 6-veckors program nu med start om tre veckor. Behöver ny träning och detta var perfekt för mig. 

Taggad!! bye bye Östermalm

       Publicerat 2016-02-01 23:31:09 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Efter många om och men så är vi nu inflyttade i hammarbyhöjden. Området och lägenheten verkar jätte bra och vi är säkra på att vi kommer att trivas här. Kan inte fatta att den är våran?! Just nu står lägenheten full med packning. Kommer ta ett tag innan vi får ordning. Men det är ett super kul projekt. Den nya sängen är iallfall på plats och soffan är beställd. 
Tur Hamps föräldrar kom upp till Stockholm och hjälpte till! 
 
Träningen har blivit lidande denna vecka då det vart fullt upp som jag tror ni förstår... Men nu är jag laddad. Några dansklasser denna veckan och så ska vi kolla upp ett nytt gym i veckan. Erikdalsbadet. Några tips om det?
Det som intresserar mig är att det är gym och sim. Vet att simmning någon gång i veckan är ett perfekt komplement till min dans. 
 
Annars surfar jag mest efter inredning och möbler. SÅ KUL!