1 December

       Publicerat 2016-12-01 14:08:42 | i kategori JULIA HANSSON

det va ett tag sedan! det är verkligen full rulle här. Vet att jag alltid säger det men nu är det verkligen det. Jobbar heltid i julrush (handels) och utöver det uppträder jag tor,fre och lördags kväll/natt på Kasai. Den lilla tiden som är kvar så fokuserar jag på träning och dansen såklart. Men jag tyckler jag är helt okej förbered.  Visste att december skulle bli intensiv så jag har fixat alla julklapparna i förväg. Har bara några kvar. Använder mig av mathem.se så jag får maten till dörren, juldekoration är förköpt och granen likaså. Det som inte hinns med just nu är återhämtning och kvalitets tid så det ska jag försöka bli bättre på. Älskar ju December och jultider så ska försöka göra mitt bästa med att julmysa. 
 
Annars i helgen var det dubbel gig med Kasai och Bubbles and brunch - lång dansjobb dag. Sen i veckan har jag jobbat och igår var jag på det finaste julbordet på gamla riksarkivet på riddarholmen. Var magiskt och rekomenderar alla dit! 
 
även bakat världens godaste lussekatter ( inte så fina men såååå goda ) med Leilas recept såklart. Det blev så bra så får nog göra dom en omgång till. 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback