Dröm julhelg

       Publicerat 2016-12-28 08:49:41 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Nu är jag tillbaka i Stockholm och vardagen igen efter en fantastisk julhelg i Uddevalla. Gick allt för fort? Helgen bara försvann. Lite halvt ledsen för det då hösten, framförallt de två sista månaderna, har varit så hektiska. Lite sömn och mycket stress. Såg fram emot julen så mycket och nu är den över. Men jag hade iallafall en toppen jul. Den bästa på länge och fick dröm julklappar?! Så tacksam!

Tog inte så mycket bilder när jag va hemma. Hade de så bra att jag glömde ta kort. Härlig känsla! Får bli bilder från snapchat.

Nu hoppade jag direkt in i vardagen Med otroligt mycket jobb och några gig inbokade. Kroppen var inte riktigt beredd på tempot. Skulle vilja åka på semester. Förra året vid denna tid befann jag mig i Thailand

Dan före dan före dan före doppardan

       Publicerat 2016-12-20 21:42:51 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Hej på er!
4 dagar kvar till jul och två arbetsdagar kvar innan jag och Hampus tar julledigt och åker hem till bästkusten. Vi kommer fira jul hos båda familjer hemma i Uddevalla. Ska bli så skönt att komma hem några dagar och bara andas. Har vart intensiva veckor .. minst sagt..
Har typ alla julklappar klara. Ska köpa de sista imorgon och hoppas min julaftons klänning hinner komma innan fredag. Beställt en jättefin röd klänning som jag hoppas passar, annars blir det mjukis brallor på julafton.

Bilderna ovan är från Kasai. Har ni inte vart där borde ni kolla in stället. God mat och grym underhållning såklart. Kändistätt, nytt och fräscht!

Julmys

       Publicerat 2016-12-11 23:18:27 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Haft en underbar och lugn söndag tillsammans med Hampus. Vi är aldrig lediga samtidigt men idag var vi det och gick därför upp tidigt för att äta hotellfrukost på clarion Skanstull. Mysig start på dagen.
Efter det så gick vi till gymmet och körde ett mindre bra pass (gymma inte efter hotellfrukost). Tog oss igenom det värsta iallafall och åkte därefter till stan för att handla julklappar. Har bara en kvar nu typ! Efter allt detta har vi bara myst och kollat på Harry Potter. Bakad livets godaste fudge och vilat upp oss inför veckan.

Annars i veckan har det vart mello audition som jag blev inbjuden till. Gick jätte bra och är jätte tacksam att jag fick komma dit. Vi var bara tio pers!
Har sen även jobbat på kasai tor-lör, tagit dansklass och jobbat som vanligt. Vart halv krasslig i veckan så jag har inte tränat så mycket som jag brukar. Laddar om till nästa vecka

1 December

       Publicerat 2016-12-01 14:08:42 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

det va ett tag sedan! det är verkligen full rulle här. Vet att jag alltid säger det men nu är det verkligen det. Jobbar heltid i julrush (handels) och utöver det uppträder jag tor,fre och lördags kväll/natt på Kasai. Den lilla tiden som är kvar så fokuserar jag på träning och dansen såklart. Men jag tyckler jag är helt okej förbered.  Visste att december skulle bli intensiv så jag har fixat alla julklapparna i förväg. Har bara några kvar. Använder mig av mathem.se så jag får maten till dörren, juldekoration är förköpt och granen likaså. Det som inte hinns med just nu är återhämtning och kvalitets tid så det ska jag försöka bli bättre på. Älskar ju December och jultider så ska försöka göra mitt bästa med att julmysa. 
 
Annars i helgen var det dubbel gig med Kasai och Bubbles and brunch - lång dansjobb dag. Sen i veckan har jag jobbat och igår var jag på det finaste julbordet på gamla riksarkivet på riddarholmen. Var magiskt och rekomenderar alla dit! 
 
även bakat världens godaste lussekatter ( inte så fina men såååå goda ) med Leilas recept såklart. Det blev så bra så får nog göra dom en omgång till.