Like a Queen

       Publicerat 2015-09-30 23:27:50 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerSpenderat gårdagen och natten på ett slott utanför Stockholm med jobbet. Nyttiga och inspirerande möten, härligt gäng och massa god mat. Som en drottning kände man sig. 
Rekommenderar starkt Gnesta slott! 


But first

       Publicerat 2015-09-27 09:57:49 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Söndag idag men det spelar ingen roll för det är min jobb helg och jag är hel nöjd med det. Jag gillar mitt jobb. Kanske inte varje dag.. Men vem gör det? Jag gillar butiken, jag gillar det jag säljer, företaget och självklart mina grymma kollegor. 

Men självklart är det dansen jag satsar på. För att dansa måste du kunna betala och för att betala måste man jobba. Simpelt ..

Igår var jag på ett välgörenhets projekt på Marikas och tog klass för LAC. Så himla grymt projekt. Alla pengarna gick till flyktingkatastrofen. Man fick skänka precis vad man ville och hur myclet man ville. TACK Engla! Skulle verkligen vilja göra ett liknande projekt.

Mötte sedan upp Hampus för att äta middag på flippin! Alltså wow! Så värt all väntetid. Det är ju Stockholm bästa hamburger ställe. Ätardag fick det bli!

Nu är det jobb och sen ett långt löppass på schemat. But first.. Coffeeee Beyond crew

       Publicerat 2015-09-22 16:26:36 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerDagen före onsdag

       Publicerat 2015-09-22 16:26:13 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer
Jobbat ett någon pass 9-16 och sitter nu på tåget hem. Eller hem och hem.. Jag ska möta upp Hampus på Stureplan så ska vi ta en fika och strosa runt på stan. Känner jag oss rätt så blir det säkert en gym runda ikväll med. Tänkte köra ett gött armpass eller intervaller. Kan inte bestämma mig.

Var hos naprapaten igår och fixa min rygg. Ingen fel med den. Ryggen har bara tagit lite stryk med hårda tränings pass och dansande hela sommaren. Den behövde lite knäckande och "massage" .. gjorde så sjukt ont. Vissa punkter höll man på att svimma på. 
Bokat ett återbesök med.. Herrejisses. Men så himla nyttigt!' 


Vad har du gjort idag Bella? 

Va hände?!

       Publicerat 2015-09-17 18:06:14 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Film, frukt, smoothie, kaffe, vatten, tidningar och riskakor med avokado. Ser osmakligt ut på
Bild men tro mig, jag ligger som en drottning i soffan

Igår när jag kom hem från jobbet hände något super konstigt. Under hela dagen hade jag vart hängig och trött. Men på tåget hem kände jag hur varm och snurrig jag blev. Hallucinerade även att jag såg massa råttor springa över vägen?! När jag kom hem la jag mig i sängen och huvudet bara dunka, hela kroppen värkte, samtidigt som jag kände hur hög feber jag fick. Blev även illamående och kunde bara tänka mig äta pommes eller makaroner.. ??
Ringde direkt och sjukanmälde mig då jag tänkte att jag har allvarlig influensa. Mådde seriöst piss... Idag när jag vakna så mådde jag bra?! Hur?! 
Ändå tagit det lugnt idag och sovit lite. Vågar inte göra något.. Kanske blir en promenad senare men ingen hård träning.. 

Vaaaa liksom? Vill dansa ju

Beyond crew

       Publicerat 2015-09-14 11:49:42 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Måndag igen! Tydligen? Jag har inte så mkt koll på veckodagar längre då jag inte jobbar mån-fre. Ingen kallnad på om de är lördag eller måndag. Bara träningsmässigt och dansmässigt.
Helgen har iallfall varit grym! I lördags steg vi upp 03:30 för att fota mellan 05-11 med grymma fotografen estelle. Det va as kallt då vi inte hade mycket på oss men va kul det va! Hoppas resultatet blir bra och att det inte syns hur mycket vi fryser. 
Sen åt vi brunch och hade möte. Planerat hösten/våren så nu jäklar kör vi! 
Vid 15 åkte vi till SDA för att repa. Jag lärde ut en koreografi jag gjort till zara Larssons lush life. Finns på Facebook och instagram om ni vill kika! 
Ledig dag i soffan

       Publicerat 2015-09-06 12:34:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerÖsregnar ute, jag är förkyld men vad gör det när man har två tidningar hemma och filmer. Ska bara sova och ligga i soffan hela dagen. Förbereda veckan med tränings planering och matlådor. Denna veckan är det mycket jobb och träning. Sen i helgen har vi en hel helg med beyond crew. Foto, planering, rep osv osv. Kul! Även kalas i veckan så jag får ställa mig någon kväll och baka! 
 


Tjejmilen

       Publicerat 2015-09-06 12:29:26 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Igår sprang vi tjejmilen med vårt grymma Leila Lindholm team. Vi sprang #förhenne och #fuckbarnäktenskap hela milen och vi alla klarade under en timme. 
För mig gick det super bra. Jag var inte ens trött efter och hade kunnat springa på en mycket bättre tid. Tar det nästa år! 
Före vi sprang så åt vi brunch på Broms på Östermalm. Ligger precis nedanför mig nästan. Det va så gott! Åt en fruktsallad och en super god omelett med spenat, färskost och skinka. 
Vi fick även en goodiebag med tidningar, mat etc etc.
Vi hade även super snygga kläder från kari traa 

Kan man va för motiverad?

       Publicerat 2015-09-02 13:28:54 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerIdag mår jag typ dåligt i kroppen. Jag måste få dansa.. Vill ta hundra klasser idag, lära mig nyss koreografier och bara kötta!!! Som tur är så hinner jag med milenas klass sen 18:30 på SDA.. Önska jag kunde dela på mig och samtidigt gå på diambras klasser ikväll.. Lac och alessio liksom?! Kommer upp i sjuka priser när jag räknar hur många klasser jag vill ta.. Får dra ner lite anars kommer jag bli pank och kroppen kommer gå sönder... 

Nu är jag på jobbet. Slutar kl 17 sen är det dans och ikväll ska jag hänga med ett gäng dans poolare Som snart drar till LA..  

Annars är träningen i full gång. Nya löpar skor och nytt protein pulver inköpt. Får även mer tid på morgonen nu framöver så jag kan besöka gymmet innan jobb. Sen är det ju tjejmilen i helgen med!!! Tagga


Kan man va för motiverad?