Audition week

       Publicerat 2015-10-30 18:46:08 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Vilken väcka!
 Massa workshops och två audition! Den första audition var i tisdags för Ambra Succi. Vi höll igång 10-16 så det var en lång dag. Tror vi var sammanlagt 240 personer som sökte jobbet. Svar får vi om en månad. 
Audition nummer 2 var idag för Benke. Tror vi var ca 200 personer även där. Jag gick vidare!! 
Steg nummer två var en locking,popping och breaking koreografi. Breaking är kanske inte min grej men jag är super nöjd. Svar får vi ikväll om vi går vidare till sista steget. 
Räknar inte med något alls då det var så otroligt talangfulla dansare där från massa länder. Och grymma break,popping, locking dansare. Men är så stolt över att jag gick vidare. Ca 40 blev uttagna av alla 200. Stolt att vara en av dom 

Ikväll ska jag fira med vila! Fredags mys med god mat och kanske idol eller en film 


 


Motivation

       Publicerat 2015-10-22 14:03:02 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerFörberedelser

       Publicerat 2015-10-20 13:56:07 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Hej på er! Vad händer? Jodå fullt upp med lägenhetssökande, förberedelse inför två audition och massa jobb plus träning som vanligt. Det där med audiion är alltid super läskigt och as nervöst men spännande på samma sey. Två dröm jobb jag vill ha och jag kommer ge allt för att få dom. Även om dom redan bestämt vilka 20 de ska ha så ska jag visa att jag är också med i matchen!!  

Så förbereder mig denna veckan med träning, återhämtning och bra mat. Ska lägga upp ett bra schema.. Håll tummarna!!! Bild från en lång pw längs Djurgården 2 år

       Publicerat 2015-10-17 10:46:03 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Efter en lång arbets vecka och en super busy fredag avslutade vi med god mat och vin. Vi gick till ett ställe i gamla stan som heter movitz. 
För två år sedan, när Hampus bodde i Uddevalla och jag i Stockholm, så gick vi hit när han va här och hälsa på. Vi bara gick in där random och fastna direkt. Super mysigt ställe med jätte god mat!!!
Vi tog exakt samma mat som sist och det smakade precis lika bra. Efter tog vi ett glas vin på en bar innan vi gick hem,

Skulle upp och kört cardio Walk kl 10 men huvudvärken från vinet är kvar... Dricker så sjukt sällan att två glas vin räcker för huvudvärk dagen efter... Väntar lite så går jag till gymmet själv sen innan vi ska repa på SDA med Beyond crew


Skärpning!!

       Publicerat 2015-10-11 18:31:07 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Dessa två veckor har varit hektiska. Har krävt mycket energi! Visst har jag haft tid att träna och dansa varje kväll men kroppen har vart emot mig. Förkylningar, för lite sömn, ont överallt och en skadad axel. Lite ångest över att jag inte alls tränat så bra eller dansat lika mycket som jag brukar. Har slarvat ordentligt med mat och vatten. Imorgon är det nya tag. Ska ta en lugn löptur nu ikväll efter jobbet och rensa tankarna den kör vi på imorgon. 
Lovar att ta hand om mig själv bättre denna veckan och dansa massor. 

Ta hand om er !

Denna helg

       Publicerat 2015-10-06 19:09:17 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Haft en super bra lång helg! I fredags började jag dagen hon min frisör på corinne and friends. Behövdes en total renovering. Har klippt bort mina fula Torra toppat och färgat det så nära min naturliga hårfärg som möjlig. Jag är ju så mycket ljusare egentligen. Så nu ska håret få "vila" lite. Mycket olaplex inpackningar. 
Vet du inte vad olaplex är så får du googla. Det kommer ändra ditt liv!!!

Dåliga bilder. Mycket fräschare irl! 


Sen spenderade jag dagen med Hampus. Gjorde pass och myste i gamla stan. 

Lördagen startade jag på bästa sätt med ett härligt cardio walking pass med Jamie. Så grym är hon, rekommenderar hennes klasser!' Bästa Jamie 
Åkte sedan till Ikea och kvällen spenderades hemma med massa mys 

Söndagen hjälpte jag ambra med ett yoga evenemang på world Class gym. Yogan va så härlig. Behövde verkligen det. Alla djupa stretch positioner gjorde under för min stressade kropp. Efter det mötte jag upp min vän Nathalie och vi fila/ pratade girlstalk i 4 timmar. Va så mysigt!! 

 
Denna veckan som är här är det 6 dagars jobb och dansklasser efter. Fokuserar på att få i mig tillräckligt med energi och få tillräckligt med sömn.
Jobbar på svenska mässan och bygger upp våran pop up store där denna veckan. Hem och villa mässan öppnar på torsdag så det är bara att komma och handla! 

Nu ska jag åka och dansa!!! 😍