Möhippa/konfirmation

       Publicerat 2015-06-28 20:22:54 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Thankful

       Publicerat 2015-06-24 08:50:48 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerFullt upp denna veckan med.. Känns som jag börjar alla mina inlägg så? 
Jobbar heltid och dansar nästan varje kväll direkt efter jobbet. Svårt att hålla sig mänsklig med fritid, mat och sömn där emellan. Allt handlar om planering. Min almanacka är min planerings bok och därav min bibel just nu. 

Men jag gillar mitt jobb och jag älskar min dans. 
Ikväll efter jobbet är det dags för en klass med Ambra Succi min mentor. Taggad!! 

Ni glömmer väll inte att anmäla er till summer camp med mig och mitt crew? Vi har grymma gästlärare och as bra billiga priser! 
För mer info kontakta mig/ mitt crew eller kolla vår Facebook. Jag länkar allt hela tiden på min Facebook med   
Kram på er 
Midsommar väder

       Publicerat 2015-06-20 13:21:32 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer


Hoppas ni alla hade en fin midsommar. Jag och pojkvännen jobbar och jobbar så vi bestämde oss för att ta det lugnt på midsommar. Tråkiga? Ja! Men vi hade en jätte mysig dag. Lunch på ett grymt vegetariskt ställe, träning och sen på kvällen såg vi bra filmer och åt massa godsaker. 
Vi skulle hittat på något ute. Typ gröna Lund eller åkt någonstans över dagen. Men det ösregnade hela dagen!!!  ...

Idag stor städar jag och förbereder kommande vecka. Planerar dansen, träningen, jobb mm för veckan. Kommer bli en händelserik vecka. 

Nu ska jag ta en power nap för att jag kan! Hittade denna en morgon på jobbet. Bästa Tessan! 

i love the weekend

       Publicerat 2015-06-20 11:22:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

En helt vanlig onsdag i mitt liv

       Publicerat 2015-06-17 09:51:10 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Slängt i en tvätt och gjort matlåda inför dagens jobb. Om en timma ska jag åka och innan dess ska jag äta ett snabbt mellanmål, hämta tvätten och springa förbi coop för att hämta ett paket.  
Fullt upp varje dag..
 
Men igår var jag faktiskt ledig? Unnade mig att bara slappna av. Lång frukost, Pw, lunch i solen, power nap och en mys kväll hemma med film och god mat. Fått så lite sömn det senaste så jag tar alla tillfällen jag får att sova lite. Tufft att jobba heltid och sen dansa hela kvällarna. Sömn för mig är extremt viktigt för att jag ska funka överhuvudtaget. Bra mat, träning och sömn då mår jag som bäst.
 
Ingen dans idag utan vi kör intervaller istället. Kommer att köra tjemilen iår så för börja ta upp löpningen lite mer nu.. Ska försöka lägga in det snyggt tillsammans med min dans 
 
Ha en fin dag <33
 
 

Celcius

       Publicerat 2015-06-11 23:56:50 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Hur dåligt är egentligen celcius?? Börjar bli lite beroende... Hjälp?!

Frankys

       Publicerat 2015-06-11 23:55:39 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

I tisdags efter en lång dag av jobb och huvudvärk så sprang jag och Hampus till frankys på Sveavägen. Han har tjatat om deras goda hamburgare... Well han hade rätt... Då frankys stängde så fick vi ta med oss maten och sitta ute i en park. Så mysigt!! 

Alltså jag är inget hamburger fan.. Men kommer man från en liten stad som jag och äter en burgare från frankys eller vin meat bun, så blir chocken extrem!! Kan faktiskt inte förklara.. Trodde liksom hamburgare smaka samma.. Burger king och donken typ... Men Hallååå!!?! 

Man måste unna sig! 

Sommar?!

       Publicerat 2015-06-11 23:51:28 | i kategori JULIA HANSSON
      2 kommentarer

 
Är sommaren här på riktigt nu? Vart så fantastiskt bra väder idag. Gått i shorts!!!! Hoppas det håller i sig nu... Ändå juni... Ingen snö på jul och ingen sol i juni.. Vad händer?? Hemma

       Publicerat 2015-06-05 10:10:18 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Alltså känslan jag har nu är helt oslagbar. Sitter framför nyhetsmorgon med världens godaste kaffe och chiapudding med färska blåbär. Men inte nog med det. Jag sitter hemma hos mina föräldrar. Vilket jag älskar! 
Passat på att ta en lång dusch nu på morgonen med mammas dyra produkter. Haha sorry mamma! 
Jag är så redo för dagen. 
Ska börja med en pw ute i det fina vädret sen kommer min bästa vän Bella över. Vi får se vad vi hittar på. Sen ikväll ska vi till ljugskile och fira våran vän Sofia som tar examen idag från högskolan. Hon är nu sjuksköterska, på riktigt? het stört.... 
Kommer nog bli en sen super underbar kväll. Saknat mina vänner så mycket
 
Imorgon kl 06:55 är det dags att åka tillbaka till Stockolm för att jobba och dansa såklart, Å skönt att komma hem såhär två dagar och bara ladda om batterierna. Kommer alltid känna mg hemma här.  Men jag vill för mycket för att stanna 
 
Kram  
 
 
 
 

On the road Again

       Publicerat 2015-06-04 09:30:18 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Påväg hem hem kort resa till Uddevalla för att hälsa på vänner och familj. Imorgon tar Sofia examen från högskolan så vi ska fira henne. Kommer bli så kul. Behöver träffa lite nära och kära. Riktig energi boost!

Grattis till alla som tar studenten. 3 år sedan jag gick ut.... Helt sjukt. Kom ihåg att det viktigaste är att ha kul!!!  


By the Way! Åker med mtr express idag.. Älskar det!! Så fräscht!!!! Kommer aldrig med välja sj?

New hair Color

       Publicerat 2015-06-04 05:46:12 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Såhär vill jag ha det

 Så här rött är det i solen men i verkligheten syns det inte såhär mycket.  Önska dock att det gjorde det så jag ger inte upp. Corinne and friends löste denna grymma färg och jag kommer här med ALDRIG färga håret mer hemma. Aldrig!!!