Orkar inte

       Publicerat 2015-07-31 18:18:38 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Det är så fett tråkigt att internet strömmar över av idiotiska annonser. Att du kan gå mer 10 kg på två veckor, få en halv meters långt hår på 30 dagar etc. ....  Tänk hur många som går på detta och köper piller från internet? Piller man inte vet vart de kommer ifrån eller vad de innehåller. Men det skiter vi i, man blir ju smal? 

Ät rätt, drick vatten, sov ordentligt, rör på dig och köpt piller på Apoteket!!!! 


Ur tidningen 7dagar ~ Beyondcrew

       Publicerat 2015-07-30 09:39:06 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Summer camp

       Publicerat 2015-07-26 21:49:10 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

Alltså herregud va tiden går fort ibland.. Åkte hem till Uddevalla på mini semester (5dagar) och det sa bara tjoff så vart de över. Två första dagarna försvann till vårt summer camp såklart. Måste verkligen säga TACK SOM BARA DEN TILL ALLA SOM KOM. Herrejisses va ni alla är duktiga. Så kul att se gamla och nya ansikten komma på våra klasser. Har faktiskt inte ord. Tycker det är så kul att ni kommer och att vi alla får dela med oss utav våra passioner. Ni inspirerar mig verkligen. 
Jag koreograferar ofta men undervisar sällan. Typ 2 gånger per år, så världens pedagog är jag ju inte. Men jag skulle vilja bli!! Men älskar att dela mina koreografier med er. Känslan att se dansare tolka min koreografi är oslagbar. 
Tack tack tack! 
Utöver summercamp har jag vart ute, umgåtts med familj och vänner. Men för fort har de gått!! 

Upp imorgon 04 för att åka till Stockholm och jobba 

Helg

       Publicerat 2015-07-20 07:34:18 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Hat haft en ledig helg och den behövdes. Jobbat 12 dagar på raken nu . Jobbar väldigt mycket nu och det är svårt att hitta en balans med sömn, träning, dans och jobb. Men jag antar att man blir bättre på det med tiden. 
I helgen har vi tagit det lugnt, fikat, gått runt i stan och shoppat och sen bara myst. Tog även två sjuka dansklasser igår för Tony och alessio. 

Kommer även ta två klasser ikväll efter jobbet. 
Ska Koreografera klart min koreografi med till summercampet 


Happy monday 

Beyond crew

       Publicerat 2015-07-18 23:36:47 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Glöm inte att komma på vårt summer camp nästa vecka!! Woop Woop 

@beyondcrew 

Effektiv

       Publicerat 2015-07-16 13:12:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Jag är så sjukt effektiv.. Ibland.. 
De dagarna jag går upp tidigt för att börja jobba kl 9. De är då jag är effektiv. Får gjort så mycket på jobbet och på rasterna ska man egentligen ta det lugnt men då brukar jag göra ärenden samtidigt. Typ med företaget och planering.  Så fort jag stannar upp, eller bara får sovmorgon så blir jag lat och seg hela dagen...

Nu sitter jag på min rast och jobbar fullt upp med vårt camp som är nästa vecka. Har du inte anmält dig än? Inga problem, släng iväg en anmälan innan imorgon kl 24 bara. 
Min klass är den 23 och jag kallar den La style. Det kommer vara en helt annorlunda koreografi än vad jag brukar göra. Jag älskar den. Man har verkligen dit att sätta sin egen stil i den. Det är alltid viktigt på mina klasser. Man får leka med koreografin. Testa nya saker.
Tycker verkligen ni ska komma och dansa med mig. 

Vad händer annars? Jag jobbar heltid och dansar 8 klasser i veckan. Försöker iallafall. Ibland blir det 15 ibland ingen alls. Tar iallfall ingen sommar ledighet från dansen. Aldrig!! Urban deli terass

       Publicerat 2015-07-12 22:43:45 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Hold up

       Publicerat 2015-07-06 19:30:50 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Godkväll! Tänkte dansa tre klasser ikväll men det blev lite struligt på jobbet så jag hann inte.. Vart fullt upp idag. Min hjärna går på högvarv.. Jag ska bara skriva detta inlägg sen ska jag dricka kaffe och koppla av några minuter... 

Får ta igen fetta imorgon istället nät jag är leeeeeediiiig!!! Så danssugen!! Har en koreografi på g med som jag bara älskar,. Kommer köra denna på summer campet 23 juli. You gonna love to dance it!! 
Dansen går riktigt bra nu!Summer camp, SIGN up!

       Publicerat 2015-07-05 09:28:02 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Hallå?! Ni har väll inte missat vårt grymma summer camp 22-23 juli? Kolla bara vika grymma gästlärare?! To Good to me true..  Lovar att ni kommer inspireras till Max och utvecklas. Träning ger färdighet. Du blir inte bättre om du sitter hemma i soffan. Hur soft det än är. Kom och ha kul med oss !! Jag kommer hålla i sista klassen den 23 juli. Be there 😘

Ruinerad

       Publicerat 2015-07-05 09:24:53 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Äntligen är bröllopsklänningen fixad. Lite över min budget men det var den värd 😍

Middag

       Publicerat 2015-07-01 11:42:38 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Igår var både jag och Hampus lediga?! Vi shoppade och avslutade kvällen med ett restaurang besök på riche. Lyxigt