Believe

       Publicerat 2015-02-25 21:33:31 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Ledig vad är det?

       Publicerat 2015-02-24 17:15:04 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
 
Har ganska mycket ledig tid nu då jag jobbar väldigt lite just nu. Nyttigt för mig kanske. Jag är en rastlös själ. Ni som följt min blogg vet att jag älskar när det är mycket att göra. När dagarna är fullbokade. Stress tycker väll ingen om med ett fullspäckat schema är underbart. Sålänge jag får mittt morgon kaffe!!! 
Så idag har jag tagit en lång frukost med pojkvännen och sedan åkte jag till Nacka Forum och Globen för lite jobbgrejer. Åkte sedan hem och gjorde en super god lunch med kyckling med sweet chilli och rostade mandlar a la Julia. 
 
Nu ska jag åka och dansa på DiAmbra flr ingen mindre än Miguel Antonio. Jag fick bara chansen att ta en klass för honom i Los Angeles. Önskar jag tog fler för han är magisk. Så jag är taggad!!! 
 
Vet inte riktigt vart denna dagen tog vägen. Imorgon ska jag försöka vara ledig på riktigt. Alltså LEDIG. Gymma på förmiddagen och sen bara kolla film och släppa alla dansgrejer och projekt. Tror ni jag klarar det??
 
 
Kram

Never rest

       Publicerat 2015-02-23 23:06:26 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Inte så mycket bloggande från mig då jag haft fullt upp. Fullt upp med att vara förkyld. Jobbade stenhårt och så fort jag slutade och lutade mig tillbaka så fick jag halsont. Förkyld som resten av Sverige. Men idag är det mycket bättre. Sovit bort det värsta. Så hoppas kunna testa att dansa imorgon. Miguel Antonio  från LA är ju här och undervisar på Diambra. Måste ju gå!!!! 

Är ledig nästan hela veckan så jag hoppas bara på att bli frisk så jag kan köra igång igen. Dansen går ju så bra nu!!!!  
My burberry

       Publicerat 2015-02-18 23:06:34 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerLetat efter ny parfym allt för länge nu.. Jag har några favoriter som alltid funkar. Calvin Klein - beauty är alltid ett säkert kort. nu vill jag förnya mig lite... Luktat och luktat tills jag fick hjälp av en säljare på kicks. Jag berättade vad jag gillar och vad jag inte gillar. Hon var super kunnig och sa bara: den här! 

Sen dess är jag fast!

namnsdag

       Publicerat 2015-02-16 22:08:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
Idag är det ingen vanlig dag för ja har namnsdag! Hoppas alla där ute firar. Inte nog med det. Imorgon är det även semmeldagen? Hur bra är inte detta?
 
nu är jag tillbaka i Stockholm efter 3 shower i Uddevalla. Firat alla hjärtans dag med hampus och sedan dansat och tränat som vanligt. Jag och Hampus var ute och käkade 3-rätters i Gamla Stan i lördags. Var så otroligt gott. Tror hela Stockholm var ute den kvällen...... 
Tog en jätte rolig klass igår för Joao med Nya DiAmbra klassen och herrejisses va trött jag var efter. ALLA muskler är lite ömma idag. Men det hindrade inte mig. Var på gymmet i morse och körde bandet plus en lång stretch. Behövde verkligen stretcha ut mina ömma muskler. Efter detta åkte jag och Hampus till medborgarplatsen för att äta indisk lunch. Har vart propp mätt sedan dess. Åkte sedan till DiAmbra för att ta Ambras Jazz klass. Hatar att dansa när man är så mätt men det gick bra ändå.
 
Jag vill egentligen gå och lägga mig nu (kl 22) för jag är så himla trött. Har varit så kvälls trött det senaste. Sömnig runt nio? En film på kvällen är inte ens att tänka på. Jag vill dansa, äta, duscha och sen lägga mig i sängen direkt. Nu kan jag inte det idag för jag har tvätt i maskinen som måste bli klar. Aldrig tvätttid såhär sent igen!!!!!
 
Planerna för imorgon är  Gym, hämta en nyckel, Jobb, Fika Med Sofie och Stina, Dans, Dans, Dans.. Fullt upp med andra ord. Ska på något sätt hinna handla och göra matlådor imorgon med? får se hur det blir med det...
 
Kram på er
 
 
Bild Från La- Santa Monica
 
 
 

hem mot stockholm

       Publicerat 2015-02-13 18:19:03 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

Så nu är jag snart påväg tillbaka till Stockholm. Bokade en senare tågresa hem så jag har tid att träffa familj och vänner. Så idag har jag druckit kaffe med tjejerna, lunchat med farmor och farfar och ätit middag nu på kvällen med min familj. Mycket MAT.... Kroppen är öm och blå efter tre shower.  Vill faktiskt åter igen tacka för alla fina ord och att jag fått vara med i denna föreställning. Repat via en data och lärt mig det sista samma dag som föreställning. Har vart stressigt men så kul. Tack att ni ville ha med mig!!!
 
Framförallt vill jag tacka mina vänner som kom och kolla. Var så längesedan jag fick uppträda för någon nära. Betyder så mycket att ni ville komma. TACK!!!! 
 
Nu ska jag sätta mig på tåget mot Stockholm. Kommer vara framme 23.30........ Men jag är taggad. Önska jag fick lite mer tid hemma att vila upp mig på för det har verkligen varit full rulle!!!!!! Men det får bli nästa gång. Nu ska jag tillbaka och köra sten hårt !!!! dansa dansa dansa dansa dansa!!!!!
 
 
Kram på er!!!
 
 
 

spotify

       Publicerat 2015-02-13 17:59:39 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Min lista på spotify --Julia Hansson awesomness

Showtime

       Publicerat 2015-02-12 20:34:04 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Tack alla som har kommit och kollat /stöttat  föreställningen "med varje hjärtslag".  Jag har vart så nervös då jag repat ensam i Stockholm. Mycket att lära sig samma dag som föreställning. Men jag har haft jätte kul och tackar så mycket att jag fått vara en del av detta. Värt all stress, dyra tågresor och nervositet. Skönt att få vara tillbaka på min gamla skola och uppträda. Så mycket minnen!! Nu är det dags att åka tillbaka till Stockholm och köra gärnet igen. Tack!!!

Mot Uddevalla

       Publicerat 2015-02-10 18:01:05 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Gick upp kl 05 idag för att jobba 9 timmar. Efter det åkte jag rakt till t-centralen. Tog en kaffe med pojkvännen och sen hoppa jag på tåget mot Göteborg, som jag nu sitter på. Träffa även två vänner som sitter på samma tåg! I göteborg ska jag byta till Uddevalla såklart, åker hem två dagar för att uppträda. Så kul!! 
Känner verkligen att resa för att uppträda är något jag vill göra resten av mitt liv. Världen runt! 


Super läcka färger från Chanel

       Publicerat 2015-02-10 17:57:02 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer


Still

       Publicerat 2015-02-08 10:16:11 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Hej på er! 
Så mycket nytt händer inte här inte. Ni vet ju att jag har "mördarveckan". Så det ända jag gjort är att jobba och gymma när jag kan. Ikväll ska jag dansa!! Så taggad! Men först är det jobb..
Motivation

       Publicerat 2015-02-04 20:13:39 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Mördar veckan

       Publicerat 2015-02-04 11:42:33 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Mitt uppe i min "mördar vecka". Tränar på morgonen, jobbar heltid 8 dagar på raken och dansar på kvällarna. Fullt upp!!  Idag börjar jag inte försen kl 14 så jag passar på att fixa naglarna och repar inför nästa veckas föreställning. Eller lättare sagt, föreställningar.
 
I måndags tog jag klass för Danielle L och Martin Jonsson. Så kul och så skönt att var tillbaka. Igår tog jag Fanny Svenssons klass och den va lika grym den. Man är lite rostig eftersom det var ett tag sedan. men det kommer mer och mer för varje dag.  Going all in!!
 
 
 

Keone Madrid !

       Publicerat 2015-02-04 11:35:09 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Lathund

       Publicerat 2015-02-02 13:34:24 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Semmelwrap

       Publicerat 2015-02-01 12:57:23 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Nu har väll säkert hört om den kända semmelwrapen?? Tösse i Sthlm på Östermalm är där du kan hitta dom. Farligt att jag bara bor runt hörnet!!!!  Kom tio min innan de stängde och kön var tio örter lång.. Utanför bageriet!!!!!! 
Efter 20 min så fick jag två och de var så himla goda!!