Förkyld överallt i världen

       Publicerat 2014-10-31 04:22:35 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Ni i Sverige som klagar på att man "blir sjuk" på hösten.. Kan säga att det blir du överallt i världen. Mitt har inte släppt än,... Först 10 dagar halsont och huvudvärk, sen frisk, sen en vecka till - läkare- antibiotika kur - nu har jag ont i huvudet och känner mig hängig igen. Halsen känns på kvällarna.. Tog det lugnt imorse med morgon träningen och har käkat alvedon under dagen.. Vill vara helt på topp så jag kan va pigg, ha energi och ge allt på träning och dans!
 
Började dagen som sagt med träning. PW på bandet med lätt lutning. Sen har jag hunnit tvätta och legat vid poolen. Börjar få bra färg nu! Sen gick jag till Edge och dansade för Anthony Garza - Jazz Funk.
 
Lugn kväll på detta med mat, "data grejer" och Step Up 5. Sen samla krafterna inför imorgon 
 

Santa Monica - LA

       Publicerat 2014-10-30 06:54:08 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Mat top coat

       Publicerat 2014-10-29 05:31:01 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Tänkte tipsa om att använda ett matt överlack. Visst blir det snyggt! Rekommenderar denna från Chanel (se bild under). Men de finns även ett grymt från O.P.I samt ett betydligt mycket billigare från depend! 
Tips: testa att lämna ringfingret annorlunda. Med glitter, mönster eller kanske bara inget matt överlack? Snyggt när ringfingret sticker ut!!! 


24 fitness

       Publicerat 2014-10-29 00:23:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerBeverly galleria

       Publicerat 2014-10-27 23:47:11 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Läppstift - så får du det snyggt och hållbart

       Publicerat 2014-10-27 00:24:55 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Tänkte visa genom youtube videos hur du får din färg på läpparna att stanna perfekt. Första videon är endast förberedelse och sedan läppenna. Jag personligen har torra läppar så jag brukar ha ett lipbalm eller lite läppstift över. Vill jag matta ner det efter det använder jag transparent puder och fyller i. 
 
 
 
 
 

Starbucks, whole foods at the grove - LA

       Publicerat 2014-10-27 00:15:34 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
 
Här sitter vi. Proppmätta efter en stor lunch på whole foods vid the grove. Nu när jag skrev the grove så fick jag en tankeställare. Det finns så sjukt många fräcka ställen här. Los Angeles har allt. Har ni chansen så åk hit och se allt! Jag har sett mycket och jag har så mycket kvar att se! jag har varit här hälften av tiden så ca 1 månad och 2 veckor kvar. Snart kommer även två vänner från stockholm till LA så då ska vi turista massor. Utlovas massor med bilder! 
 
Just nu sitter jag och grejar med en hemsida jag skaffat mig. Nathalie visade mig den och försöker nu plugga in den så jag förstår allt. Vill ni kika in redan nu (låååångt ifrån klar) så är det --> www.hanssonjulia.weebly.com
 
OJ jag känner att jag har massor att skriva om hur grymt Los Angeles är men det skulle bli en ny bibel då... På tal om bibel.. Varför har kläder 1233422 tvättlappar på sig? framförallt trosor från H&M. 10 st! varför?! 
 
 
 
 

Koreograferar och skapar

       Publicerat 2014-10-26 02:25:44 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
Koreograferar för fullt inför workshops i vinter, egna projekt och inspelnings matrial med Beyond Crew. Jag älskar att koreografera.. När det går bra, ha-ha.  När jag koreograferar så anstränger jag mig inte så värst mycket. Det kommer bara till mig. Kommer det inget så blir det helt enkelt inget. Kan om jag måste men då blir det på något sätt inte riktigt något jag tycker om.... 
Sen har jag börjat att omedvetet koreografera mycket lyriskt. Så när jag lär ut koreografin så står oftast folk som frågetecken om de inte kan låten. Vet även att folk tycker att mina koreografier är snabba och svåra. Egentligen är dom inte det. De är bara väldigt mot logiken.
Denna gång fokuserar jag mer på räkning. För min egen, min dansgrupp och mina elevers skull. Jag kan räkna, jag bara använder mig inte utav det.  Efter att en grym dansare i Stockholm, som heter Joao Assunçao, lärde mig hur han tänker när han koreograferar så har det blivit mycket lättare. 
 
Imorgon ska jag börja träna och dansa igen efter veckans insjukning. SÅ LADDAD ! 

Inspo

       Publicerat 2014-10-25 21:29:15 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Koreografera

       Publicerat 2014-10-24 22:08:14 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
Kl är 22 hos er nu i Sverige. Här är klockan bara 13! jag har ätit frukost och sedan la jag mig ute vid poolen för att sola och prata med pojkvännen via viber. Svårt det där med att vara ifrån sin pojkvän i 3 månader men vi är grymma och målmedvetna båda två så vi fixar det galant! 
 
Jag mår så mycket bättre idag. Antibiotikan är fantastisk! Vilar dock idag också och börjar träna imorgon lite smått. Ska snart till gymmet för att koreografera lite. Har massor av inspiration men vet inte vad jag vill göra av
den? Förstår ni vad jag menar? Vill hitta den perfekta låten att lägga in all min inspiration i.
Sen i vinter ska ju jag och mitt dans crew hemma i Uddevalla ha ett winter camp. Det missar ni väll inte?! Två gästlärare kommer från stockholm också (två av mina förebilder).
Jag kommer hålla i jazzfunk/commercial så det måste jag koreografera till. 
 
Mitt problem när jag koreograferar är att jag är perfektionist. Jag vill att allt ska vara perfekt.. Men på det sättet blir ingen koreografi bra.. Man ska gå utanför ramarna, testa sina gränser och inte bry sig om vad alla andra ska tycka. Nu slog det mig att jag är perfektionist när det kommer till allt i livet. Måste verkligen sluta med det?! ...
 
 
 

Motivation

       Publicerat 2014-10-24 03:55:01 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
 
Sitter på Starbucks på på Hollywood/vine med min kaffe och dator. Hi! a tall coffe please.. 1,75 dollar.. Ingenting. Vad kosta en liten kaffe i sverige? 20-30 kr? jisses.... 
Uppdatersr mitt dans CV och "vanliga" CV lite. Gör vecko planering till vilka klasser jag vill ta nästa vecka när jag är frisk (jag ska va frisk då).  
Är ju sjuk om ni inte missat det. Får se om jag kan börja träna lätt i helgen. Vill dansa.. Vill lära mig mer, vill svettas till hög musik, vill lära mig en grym koreografi, vill uttrycka mig genom dansen, vill gå utanför ramarna.
 
Tappar min motivation när jag är sjuk. Känner mig svag och kass då.. Gör mig till ett offer nästan. Men det är ju normalt när man är sjuk. Ingen gillar väll det. Så sitter även här för att hitta lite motivation. Kollar youtube klipp, planerar kommande projekt och skriva dans CV och se vad man faktiskt gjort hittils. Ganska coolt ändå? Jag har bland annat dansat i globen och i direktsändning på TV4? Det är coolt. Liten själv boost! 
 
Vad är era bästa tips för att hitta motivation? 

Yanis Marshall

       Publicerat 2014-10-24 00:50:52 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Sjuk dag

       Publicerat 2014-10-23 07:47:38 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerDenna dagen har vart knäpp... Vakna upp å halsen var röd och fläckig. Tänkte att nu ger jag upp. Nu måste jag åka till doktorn .... Jag undviker gärna doktorn... Inte för att jag är rädd utan för att jag tycker att det inte behövs. Ta en alvedon och vila... Sen brukar de kosta.. Ja ni hör... Tycker att inte ska väll jag ta tid hos doktorn när kanske någon som är mycket sjukare behöver den tiden.. Svensk i tänket. "Inte ska väll jag" .. 

Tillbaka till dagen.. Efter många samtal hitta jag TILLSLUT en klinik som ville ta emot en turist. Tack SOS international för hjälpen! Tog sin tid men när jag fick träffa läkaren var jag glad att jag gick dit. Hon tog väl hand om mig och när hon kände/kollade min hals sa hon bara : oh shit.... 
Fick medicin direkt! Så nästa vecka är det full rulle igen!!! Ska vila två dagar sen smygstarta lite försiktigt.

Firade med äventyr till south bay galleria! 


Sporty Chic

       Publicerat 2014-10-22 06:14:20 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

hatar att sitta still

       Publicerat 2014-10-22 03:57:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Igår efter Candace Browns klass så kände jag mig väldigt trött. Trots vilo helg? Vaknade upp inatt med huvudvärk och ont i halsen.. igen... Det gick över i två veckor och nu är det tillbaka. Borde ju egentligen kolla upp det men i och med att jag är i LA så känns det lite krångligt... Väntar två dagar och är det inte över då så får jag kolla upp det. Vill inte vara i LA och vara sjuk halva resan. Vill dansa.,,, 
 
Så idag har jag bara tagit det lugnt, handlat mat och medicin. Lägger jag mig ner så somnar jag... Vill spara all sömn tills inatt..  Hatar att vara sjuk.. Blir det sällen men när jag väl blir det så kommer det tillbaka hela tiden. Säkert pga träningen men ändå. 
 
Försöker hålla motivationen uppe!
 
 
 
 

Ny vecka

       Publicerat 2014-10-21 00:57:19 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Måndag. Ny vecka! ....så tänker nog de flesta.. well not me. Jag är ju på semester! 
Jag har varit här i LA halva tiden nu. Shit ändå? Om 6-7 veckor åker jag tillbaka till Sverige igen. 
 
Idag har jag inte gjort hälften av vad jag planerade, men vad gör det! skypat med bästa vännen, pojkvännen och mammsen. Slängde i en snabb tvätt, städade lite och gjorde lunch. Gick sedan ut och kollade efter sneakers/dans skor. Jag är på jakt efter dansklackar, nya nikes och ett par snygga sneakers. Htta inga som jag kände att jag måste ha så jag väntar lite till. Nu är jag hemma och ska slänga på mig lite smink innan jag beger mig mot edge (danslokalerna). Ikväll blir det klasser för Candace Brown (jazzfunk) och Sheryl Murakami (jazzfunk). 
 
Jag har sånt dåligt tålamod. Jag orkar inte vänta .. "det tar tid att utvecklas". Jag vill bli bättre nu! Halva tiden har gått och jag känner skillnad det gör jag. Tar upp koreografi snabbt igen och tycker jag gör bättre ifrån mig för varje klass. Jag är så hungrig på att bli bättre så det kan gå mig över huvudet ibland bara. Det är mitt problem.. 
Måste chilla en aning.... 
 
 
 
 
 

Aroma bakery

       Publicerat 2014-10-20 01:10:35 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarerImorgon fyller Nathalie 23 år!! Men eftersom vi inte ses då så firade vi hennes födelsedag med utgång igår på argyle och sedan en stor brunch idag. Aroma hette stället och allt va sååååå gott!!! 
Bad även personalen att skämma ut henne lite med sång inför alla

#såmätt
Anastasia beverly hills

       Publicerat 2014-10-19 03:43:44 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Var på hollywood blvd på Sephora och köpte den perfekta ögonbryns penseln (fick ej med penseln på bild) och färg. Så nöjd!!!!! ska inviga detta ikväll !

vad jag dansar

       Publicerat 2014-10-17 21:14:29 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Tog klass igår för Steve Ewing, Tony Tzar och Tovaris Wilson. Ganska fräckt att bara kunna säga det? Blir bortskämd av alla grymma danslärare här. Mina favoriter so far är Candace Brown,Tony Tzar, Tovaris Wilson och Nika Kljun. Jag tar mest jazzfunk och HipHop här men lägger in 1 balett klass i veckan och ungefär 2 jazz klasser för jag behöver bli bättre på teknik. Vill så gärna bli bättre på det !!! 
 
Idag började vi dagen med ett gym besök. Cardio i en timma. Nu laddar jag upp inför dagens klasser som är Hiphop med Nolan Padilla och sen HipHop med Alex Larson. Båda lärarna är nya för mig så det blir spännande!
sen får vi se vad fredagskvällen har att erbjuda! Man är ju lite mör i kroppen.... 
 
 

Make up inspiration

       Publicerat 2014-10-17 07:20:07 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Simpelt och snyggt !

       Publicerat 2014-10-16 07:50:57 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


 
Följ anastasiabeverlyhills på instagram!

Mysig dag i LA

       Publicerat 2014-10-16 07:49:45 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerIdag har jag haft en super mysig dag! Nästan lite för bra.. Började dagen med lite vardags sysslor som handla och tvätta. Sedan åkte jag till Santa Monica för att glassa på stranden.. När jag kom dit kände jag mig inte Så sugen på strand. Kl hade börjat bli mycket så gick spontant för att istället kolla i butiker. Blev lite spontan shopping av danskläder bara. 
Väntar gärna med shoppingen tills sista månaden. Annars kommer jag göra slut på alla pengar direkt... 

Åkte sedan till whole foods för att äta lite mat med Nathalie. 

Mysig vilo dag!! 


Need that shimmer eyeshadow so bad

       Publicerat 2014-10-15 07:59:44 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Morning cardio

       Publicerat 2014-10-14 20:19:58 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Godmorgon
 
Vi steg upp tidigt och vandrade till gymmet för ett cardio pass. SKönt att vara tillbaka efter förkylningen! Hostar dock som en rökare.. 
 
Så. Idag ska vi snart gå iväg till Edge och dansa. Jag ska ta Havic - Hip Hop, sen hem och äta Lunch innan sista klassen är för Tovaris Wilson -  Jazz funk. 
 
Först dusch och ett avsnitt av vänner

Tony Tzar

       Publicerat 2014-10-14 03:12:13 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Idag har jag tagit klass för Tony Tzar. ..  Det hade egentligen räckt att bara skriva det. 
 
På måndagar brukar Candace Brown, Nico o'connor och Ricky Lam ha klass bland annat. Ingen av dom var där idag utan de hade "vikarier".. Ser då att Tony Tzar står som vikarie för Ricky Lam..... Tony Tzar har jag kollat på sedan jag gick i ettan på gymnasiet. Lärde mig hans koreografier via youtube. Gick givetvis på klassen och älskade den. Han är så bra på alla plan.. starstrucked!!
 
Nu ska jag vila sedan ikväll ta klass för G.Madison kl 9 
 
Kram 

denna helgen

       Publicerat 2014-10-13 00:06:35 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Denna helg har vi tagit det väldigt lugnt tränings mässigt. Körde första passet idag på länge eftersom jag vart sjuk. Kändes tungt med bra. Snart tillbaka on track! 
I fredags låg vi vid poolen och bara tog det lugnt. Sen på kvällen åkte vi till west Hollywood och gick ut på en fräck klubb som hette DBA. En av killarna från Black eyed peas var DJ ( jag älskar black eyed peas). KUL!!
 
Sen igår var vi super trötta efter den sena natten i fredags. Vi orkade inte göra mat så vi käka på Whole foods istället. Det har jag nämt tidigare vad det är tror jag bestämt. 
 
Nu börjar alla här med sitt halloween pynt. Ja, de pyntar. Jag har bara sett en liten liten del, men herre jisses... Så ovant att halloween är stort.! ... ska börja fota
 
Nu är det dags för gym igen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

älskar make up trenderna denna höst!

       Publicerat 2014-10-12 23:58:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Trend 1. Markerade ögon med "innerline" . Svart kajal penna längs hela "inre linjen" (vad heter det på svenska?!)  ända till tårkanalen.
 
Du behöver: en fast svart kajal penna. Rekomenderar: IsaDora Inliner Kajal 51 Inliner Kajal - Indian Black 
 
 
 
 
 
Trend 2. Markerade mörka höst läppar. Glöm inte använda läppennan!! Applicera läppstiftet med pensel för bäst resultat.
 
Du behöver: läppenna, läppstiftet och en pensel. Rekomenderar: Make up store. Punkt.
 
"Läppennan applicerar du före läppstift så att inte läppstiftet flyter ut i läpplinierna. Du kan också använda läppennan för att ändra formen och få fylligare läppar."
 
 
 
 
Trend 3. De markerade ögonbrynen. Inte bara ifyllnaden utan formen du kan skapa och markera. Älskar det bara. 
 
Tips: följ anastasiabeverlyhills på instagram för mer bilder och steg för steg guidning
 
Rekomenderar: Anastasia beverly hills eyebrow produkter (säljs på bla Kicks)
 
 
 
 
Trend 4. Kajalen/eyeliner. Nuff said. Jag älskar eyeliner. 
 
eyelner är svårt. Det krävs övning som allt annat. lättaste är, tycker jag, att applicera med en färdig eyeliner med pensel. Finns separat men för dig som inte är van - färdig eyeliner pensel
 
Rekomenderar: IsaDora Glossy Eyeliner Waterproof 40 Chrome Black
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

BeYond Crew

       Publicerat 2014-10-12 21:41:13 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
Här är en ihopklippt film från vårat nummer på Solid Sound!! 

Allt om pormask

       Publicerat 2014-10-12 02:13:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

 

 

Okej! Sen jag kom hit till LA har min hy betett sig lite konstigt. Jag är väldigt noga med att tvätta och ta hand om min hy då jag gärna använder mycket smink. Här är luften så mycket "orenare" än i Sverige. Det sätter ju sina spår. Min hy påverkas väldigt lätt negativt av fel kost, stress och som nu då, oren luft. Hyn börjar dock vänja sig nu. Hade jag kunnat så hade jag gått på ansikts behandlingar och köpt svin dyra produkter.. Men vilken 21 åring kan det egentligen, och det behövs ej. Kvalitet på produkterna, absolut. Men de behöver ej kosta skjortan! 

Nu kände jag att jag att jag vill skriva om vad man ska tänka på när man köper ansikts krämer och tvätt.. men det skulle bli en Bibel då. Vi väntar med detta!! 

Finns många olika påståenden om jusr PORMASKAR och PORER. Alla säger olika..  MEN Helen Torsgården, Veckorevyns diplomerade Make up artist har sagt det som jag lärt mig. Hon skriver det så bra och enkelt. LÄS 


 

av Helen Torsgården  

 

 En pormask kommer till då en por blir tilltäppt av talg och hudens egna pigment,  pigmentet gör att en tilltäppt por ser svart ut. När man trycker på den kommer det ut som en liten mask och därav kommer namnet. Oftast får man pormaskar på näsan, i näsvecket, pannan, hakan och man kan även få dem på kinderna men det är inte lika vanligt.

 

Vad är skillnaden på en pormask och en finne? En pormask är en tilltäppt por. Och en finne är en inflammerad pormask.

 

Varför drabbas andra och andra inte? De som oftast drabbas har en stor produktion av talg i huden och detta är något man inte riktigt kan göra något åt förutom att äta nyttigt. De finns också en del vitaminer som kan minska talgproduktionen.

 

Ska man klämma bort pormaskar? Nej, helst inte. Att klämma den kan leda till en inflammation (finne). MEN låter du den vara kvar kan det också leda till att man får en finne eftersom att poren täppts till. Men klämmer du den kan du också få ärr, därför är det bäst att inte klämma och istället använda sig av hudvårdsprodukter.

 

Hur kan man undvika att få dem? Håll huden ren, använd så lite smink som möjligt och sov aldrig med smink. Var noga med rengöringen genom att tvätta huden morgon och kväll, använd ansiktsvatten för att få bort rester av makeup på huden och återställa hudens PH balans. Undvik oljebaserade krämer och smink. Var noga med att återfukta huden och inte torka ut den, men det är som sagt viktigt att du anpassar din kräm och undviker oljebaserat.

 

Hur får man bort de pormaskar man redan har? Ha tålamod! De försvinner inte direkt efter en ansiktsmask och det finns ingen produkt som tar bort dem över natten.  Men genom att lägga till några rutiner i din vardag så kommer det bli bättre utan att du behöver klämma dem och få ärr som aldrig kommer försvinna. Det du bör börja med är de som jag nämnt ovan ”hur du undviker att få dem”.
Att ånga huden är jättebra, de öppnar porerna så att det kan bli lättare för pormasken att komma ut. Detta gör du genom att basta eller koka upp vatten i en stor kastrull och ta sedan av den från plattan. Håll huvudet ovanför och håll ångan inne genom att lägga en handduk över huvudet och kastrullen. Efter det kan du peela/skrubba huden 2-3 gånger i veckan. Det gör att du tar bort döda hudceller och stimulerar till ny cellproduktion.  Använda sedan en ”peel off mask” 1-2 ggr/veckan, det är en mask som appliceras på huden, torkar och sedan drar man bort den. Detta suger ur djupa porerna så att de lättare kommer ut och drar ur de pormaskarna som sitter på ytan.
Om du använder dessa knepen i längre perioder så kommer det med tiden att bli bättre! Men det är viktigt att du inte använder peeling och masker för ofta, det blir inte bättre av att du använder dem varje dag och det kommer inte gå fortare. Det kan istället irritera huden.
Gör det som en rutin att kanske ånga och peela huden Måndag, Onsdag och Fredag och att använda en ”peel off mask” 1-2 gånger av de dagarna efter peelingen.

 

 

Här kommer ett recept på hemmagjorda ”pore stripes”, detta kan du använda på näsa, panna och haka (ej på tunnare hud som på kinder).

Du behöver:
En glasskål, msk mått, pensel (som du inte är rädd om!!) eller applicera med fingret, mjölk, gelatinpulver.

Gör så här:
Blanda 1 msk gelatinpulver och 1½ msk mjölk (standard mjölk) i skålen.
Värm i mikron i 10-15 sekunder, blanda igen.
Låt svalna lätt och känn efter på ovansidan av handen att den inte är för varm.
Använd penseln och pensla på smeten på näsan, se till så att de kommer in i porerna.
Låt torka helt och dra sedan av gelatinet..
Det kan göra lite ont, känns ungefär som att dra av ett plåster.

Titta på plåstret efteråt, du kommer se massa vita pormaskar som följt med!

Vad är dina bästa tips mot pormaskar?

 

Källa: http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/2014/05/05/vad-ar-pormaskar-sa-har-blir-du-av-med-dem/

Hjälp mig ! bloggtorka

       Publicerat 2014-10-10 20:20:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Freeedag!
 
Nu har det gått en vecka sen jag blev "sjuk" eller vad man ska kalla det. Gillar inte att säga att jag är sjuk när jag är förkyld. Sjuk för mig är 40 graders feber och säng liggandes. Som jag haft nu, jätte förkyld och halsont men ingen feber, kallar jag inte direkt sjuk.. Däremot är jag väldigt negativ för att jag inte kan träna. Testade ju två klasser i måndags. Kände inte riktigt efter på hur det kändes i kroppen. Gick ju all in på adrenalin. Fick skylla mig själv dagen efter. Nog om hur synd jag tycker om mig själv!!
 
Jag har bloggat i snart 7 år nu. ..shiiieeeeet?! ... 
Jag har lite torka. Känns som allt jag kan i livet har jag skrivit om, allt jag gillar har jag visat, allt jag gör vet ni redan. Därav har det vart mycket "bara bilder inlägg".  Vad vill ni läsa om? vill ni läsa? mer bilder, inga bilder? lite respons ! Ser ju att ni är inne så lämna en kommentar så underlättar det för mig i denna blogg torka. 
 
Sure I'm in LA. Finns mycket att lägga uppmen det gör jag ju redan. Men det  kan jag ju inte göra varje dag flera gånger om dagen i 3 månader. 
 
Så lite hjälp tack ! :D #inspiration
 
 
 
ser även att min prestations text däruppe är fett gammal,, stämmer inte alls. Får ta tag i detta !  KRAM

Basic sotning

       Publicerat 2014-10-09 03:33:07 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Still sick ..

       Publicerat 2014-10-08 05:26:52 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Ni som hängt med vet ju att jag har varit lite sjuk de senaste dagarna. Vet inte vad jag åkte på. En go förkylning iaf! Skyller på klimat förändring?
Igår tog jag chansen att dansa iallfall. Tog två grymma klasser för candace Brown och Sheryl Murakami. Tog dock i  alldeles för mycket.. Vakna upp med halsont igen idag bara för det. 
Tagit det lugnt, övat lite balett idag bara. Vilar nog imorgon med (kanske en balett klass) så får vi se hur jag mår på torsdag. 
 


Nails

       Publicerat 2014-10-08 05:17:48 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer
Nuffsaid

       Publicerat 2014-10-07 20:14:55 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Hairdo

       Publicerat 2014-10-07 20:14:17 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Naked

       Publicerat 2014-10-06 02:56:31 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
bättringsvägen

       Publicerat 2014-10-05 20:05:37 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
 
GodmorgoN!
 
För er i Sverige är det väll godkväll dock. As konstigt när man på tex lördags morgonen får bilder skickade till sig, från sina vänner, som festar? no sense in da brain.. 
Jag mår lite bättre idag. Fortfarande lite halsont och förkyld men på bätringsvägen. Blir lugn dag idag med så laddar jag om inför imorgon. Ny vecka! gillar måndagar här, så bra dansklasser att välja på!  Håller alla tummarna på att jag känner mig bättre imorgon!!!  gillar ej att vila.. 

cafe gratitude

       Publicerat 2014-10-05 20:02:15 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
Igår firade vi Nathalie ute på cafe gratitude. Vegetariskt och ett glas vitt. Perfekt ! 

Halsont

       Publicerat 2014-10-04 07:43:02 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Frozen yoghurt här är gudomligt

Mår sådär idag. Ont i halsen och det har  blivit värre under dagen. Skulle ta klass men den var inställd (va väll ett sign på vila)

Ikväll unnade vi oss lite frozen yoghurt och sedan beställde vi hem mat. Lata!! Hoppas halsen känns bättre imorgon. Vill dansa!!!! Adrenalinet på klass

       Publicerat 2014-10-03 20:40:55 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Nika kljun

       Publicerat 2014-10-03 05:09:44 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

Super as jätte god sallad på tender greens. Äpple, druvor, päron, kyckling, romansallad, marinerade valnötter och blå mögel ost. Heaven!!!! 

Idag började vi dagen med 60 min cardio på gymmet, åkte hem och solade lite vid poolen innan jag gick och dansa för Nika Kljun! Var lite starstrucked när hon stod där framför mig. Klassen var såååå rolig och jag kommer ta hennes klass så fort jag får chansen!! Lägger upp klipp på henne i nästa inlägg så förstår ni vad jag menar!

Mötte sedan upp Nathalie, gick och åt salladen på bilden som var så hiiiimla god!!! Ni förstår inte...

Nu ska vi sätta på en film och ladda inför morgondagen

Kram


Nika Kljun

       Publicerat 2014-10-03 04:59:58 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Rest day-Santa Monica

       Publicerat 2014-10-02 06:23:06 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer
Sista september

       Publicerat 2014-10-01 05:42:20 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Svettig.com på gymmet imorse

Godkväll på er! Sitter med kvälls maten och kollar på serien girls. Ska snart hoppa in i duschen och sen sova. Jag började dagen med gym. 60 min cardio och sedan åkte vi hem. Åt lunch och sola lite vid poolen. Nu ikväll har vi tagit klass för tovaris Wilson på edge. Var så roligt!!!!! 
Imorgon ska jag tvinga mig själv att vila och åka till stranden. Mys!!!!