Observatorium

       Publicerat 2014-11-30 06:34:37 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Madonna nytt album - excited!!!

       Publicerat 2014-11-29 17:22:20 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Madonna s new album 2014 and world tour 2015: All the rumors so far
 
 
 
 

Nails

       Publicerat 2014-11-29 07:27:23 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer
" 10 misstag du gör " av Rickard Pååg

       Publicerat 2014-11-29 05:17:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 

1. Du har håret uppsatt i tofs

 

- Ett friskt hårstrå ska kunna stretchas fyra gånger sin egen längd, så elastiskt är det! När du har håret i tofs påfrestar du elasticiteten och håret blir skörare – med risken att gå av där snodden sitter. Värst är att ha gummisnoddar ämnade för kontoret i håret, de påverkar hela strået negativt ända ner till hårsäcken. Bästa alternativet är silikonsnoddar, de är mer skonsamma – eller ännu hellre att fläta håret, som då blir naturligt lockigt när du väljer att släppa ut det sedan, säger Rickard Pååg.

 

2. Du tvättar håret med fel produkter

 

- Använd schampo och balsam rekommenderat från din frisör! Det ska vara anpassat efter din hårbotten och din hårtyp, hårhälsan börjar alltid med rätt vård och omsorg av hårbottnen. Undvik butiksschampon som i regel innehåller stora och starka mängder tensider. De tvättar för rent och gör att hårets naturliga oljor sköljs bort. Resultatet blir ett torrare och skörare hår, som har lättare att gå av.

Enligt Rickard bör vi inte heller schamponera håret mer än en gång när vi tvättar det.

- Mest effektivt är att applicera schampot försiktigt i längderna och i hårbotten. Undvik att gnugga och löddra, det sliter bara på håret. Låt det istället verka i 2 minuter innan du sköljer, då har schampots aktiva ingredienser fyllt sitt syfte – både de rengörande men också de återfuktande, säger han.

 

3. Du använder inte balsam

 

Efter en schamponering står hårets fjällskikt rakt ut. Hårstrået är därmed extra känsligt, bland annat förlorar det snabbt fukt, och behöver ett balsam för att fjällen ska lägga sig dikt an mot strået igen. När du använder ett balsam försluter du hårstrået, som då återfår sin glans och elasticitet igen.

- Den här vården är avgörande för håret, att tvätta utan balsam är som att borsta tänderna utan tandkräm, tipsar Pååg.

 

4. Du använder inpackningen fel

 

Visste du att inpackningen ska göras efter schamponeringen men innan du lägger i ditt balsam? Enligt Rickard är detta ett av de vanligare misstagen vi gör, eftersom ett hår som genomgått en inpackning redan upplevs som vårdat och glansigt.

- Inpackningen måste jobba när hårets fjällskikt är öppet, för att kunna tränga in i fiberskiktet, först då repareras håret. Inpackningen kan inte jobba om du har lagt i balsam, då är ju hårstråna slutna igen. Men du måste applicera balsam efter din inpackning, annars lämnar du håret med fjällen öppna och det blir oerhört sårbart vid styling, säger Rickard.

 

5. Du har för varm fön eller plattång

 

I dagens samhälle har vi bråttom – även när vi stylar håret. En fön på full effekt eller en plattång på varmaste läget blir i längden en riktigt påfrestning för håret.

- Här är en värmeskyddande produkt a och o, säger Rickard Pååg och tillägger: Prova också att sänka värmen, det kanske tar någon minut längre, men ditt hår kommer tacka dig på sikt!

 

6. Du borstar håret när det är blött

 

- I en frisörs värld har vi en gyllene regel: Blött hår kammas och torrt hår borstas, säger Rickard. Det blöta håret har bättre elasticitet och en bredtandad kam reder ut det från rot till topp, vilket en borste har svårare att göra.

Han passar också på att tipsa om borstens masserande effekt, som stimulerar hårbottens talgkörtelproduktion. Ett torrt hår och en fnasig hårbotten får en riktig boost när du borstar. För den som har problem med fett hår är det alltså bättre att vara varsam med borsttagen.

 

7. Du går till frisören för sällan

 

Ett oklippt hår riskerar snabbt att drabbas av sköra och kluvna hårtoppar. När dessa inte klipps bort fortsätter hårstrået att splittas, en process som faktiskt går snabbare än hårets tillväxt. Sällan-besök hos frisören kan på relativt kort sikt göra att håret tunnas ut eftersom du riskerar att tappa hela eller delar av de kluvna stråna.

- Vill du få längre hår är en klippning var sjätte till åttonde vecka en bra regel, tipsar Rickard.

 

8. Du stressar för mycket

 

- Om ögonen är själens spegel så är håret och huden ett tydligt kvitto på hur resten av kroppen mår, säger Rickard. Han menar att det finns ett tydligt samband mellan hur hans kunder mår och deras hårhälsa.

- Slarv med kost och sömn påverkar självklart hårets struktur. Stress kan vara en bidragande orsak till håravfall bland både män och kvinnor, understryker han.

 

9. Du färgar håret på egen hand

 

Enligt Rickard är det lätt att bli vilseledd när vi köper hårfärg för hemmabruk i butik. De produkter som har två komponenter, en tub med färg och en ytterligare produkt för att blanda den med, innehåller i regel väteperoxid – vilket gör slutprodukten till en färg och inte en toning.

- Här finns det risk för överkänslighet, något vi alltid testar på kunden innan vi färgar på salongen. Jag vet många som fått en allergisk chock när de påbörjat en hårfärgning hemma i badrummet, och då gäller det att tillkalla ambulans snabbt, berättar han.

Rickard menar också att det är svårt att förutspå slutresultatet enbart genom att titta på en förpackning.

- En analys av din nuvarande hårfärg och pigment måste göras för att blanda till en perfekt färg. Som frisörer får vi ofta korrigera misslyckade hemmafärgningar, vilket blir betydligt mer kostsamt för plånboken och mer påfrestande för håret än vad kunden från början hade önskat.

 

10. Du överkonsumerar dina hårvårdsprodukter

 

Brist på tid och kunskap är två orsaker till att vi använder för mycket av våra hårvårds- och stylingprodukter menar Rickard. Ett hår mår inte bättre av dubbla schamponeringar, för mycket vax eller för generösa sprayduscher. Och slutresultatet vinner inte heller på överkonsumtionen.

- Fråga din frisör hur, varför och när du bör använda dina produkter, tipsar han avslutningsvis.

 

Om du känner att ditt hår inte är som vanligt eller att du vill ge det extra näring så finns Priorin som är ett kosttillskott för välmående hår!

 

Fakta Priorin

Priorin är ett kosttillskott för hår och hårrötter som behöver extra näring.  Formulan innehåller biotin som bidrar till att bevara en normal hårväxt, hirsextrakt, aminosyran L-cystin och pantotensyra (B5-vitamin). Dessa ämnen tillför näring inifrån, direkt till hårroten och bidrar till att håret bibehålls så välmående som normalt hår ska vara.

priorin-haravfall

 

Hårets långsamma tillväxt gör att kosttillskottet bör användas under minst 60-90 dagar för att uppnå bästa resultat.

Godkänd för vuxna och barn över 11 år. Priorin säljs på apotek, hälsokostbutiker och online.

 

HAHA

       Publicerat 2014-11-28 17:07:07 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Thanksgiving LA

       Publicerat 2014-11-28 08:29:45 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Venice beach

       Publicerat 2014-11-27 22:38:43 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerCarnival

       Publicerat 2014-11-26 01:28:06 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerIdag har de varit en sån dag då alla planer bara ändrats hela tiden. 
Jag började dagen med gym och sen passade jg på att sola lite i Poolen. Börjar bli väldigt kallt här nu. Bränna när bort blåst!

Inväntade sedan mina två klasser jag längtat efter. .. Båda inställda 2 h innan !!!!! Blir så sur....
Istället blir det simning och sen carnival !! Massa massa dans 

winter nails - skydda dem rätt

       Publicerat 2014-11-23 20:21:33 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

'
 
Pyssla om nagelbanden
Det är också vanligt att nagelbanden blir torra och spricker i kallt väder. Använd en nagelbandsolja som du masserar in i nagelbanden efter att du tvättat händerna. Torka sedan försiktigt av nagelbanden och avsluta med en nagelbandskräm.

Stärk med tillskott
För att få starka naglar är det bra att äta tillskott av vitamin B7, som också kallas biotin. Se även till att få i dig tillräckligt med kalcium, då brist på detta ämne kan leda till skörare naglar.

Använd diskhandskar
Om du diskar mycket för hand så se till att alltid använda diskhandskar. Det både förhindrar att naglarna torkar ut och skyddar ditt nagellack.
 
 
 
 
 

Metallic

       Publicerat 2014-11-23 20:16:41 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 

Caffe primo

       Publicerat 2014-11-23 20:07:56 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 

Mermaids for real?

       Publicerat 2014-11-23 03:53:58 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 

Inspirerad på alla plan

       Publicerat 2014-11-22 07:35:06 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Här i LA finns det tusantals bra dansare och framförallt danslärare. Alla har vart så bra och jag har en lång lista med favoriter.! MEN.. Det är en dansare som jag hittat nu den sista månaden. Lashaun Price... Han har inga fasta klasser utan är sub (vikarie) för andra danslärare. Hans klasser är helt AMAZZZING. Han har haft flera gånger i veckan det senaste och varje gång jag kommer ur danssalen känner jag mig inspirerad, motiverad, lycklig och framförallt förvånad. Förvånad över vad jag nyss klarat inne i danssalen. Han puschar mig till nivåer jag inte visste att jag klarade och tar fram det bästa ur mig. Jag kan verkligen inte förklara. Han är den ultimata perfekta läraren. Jag tror jag är hans största fan? Alltid nya grejer, fruktansvärt bra tal, rätt kontakt med elever, alltid fokus och positiv energi på klass.. ALLT!! Jag har fått bra kontakt med Lashaun och jag är så tacksam att jag fått träffa denna dansare/koreograf. Han har inspirerat mig på så många plan. Mår så bra efter hans klasser och mina mål blir bara tydligare. Jag kommer följa han.. PUNKT
 
På tal om inspiration. I förrgår var jag på klubben Jeté och kikade på massa bra dans uppträdande av bland annat WildaBeast, Nika Kljun och självaste Marie Poppins. Snackade mycket med henne efteråt och bestämde mig för att ta hennes klass på movement lifestyle dagen efter. And I did. 
Jag har ju verkligen fastnat för popping det senaste och jag vill lära mig mer. jag kan grunder och förstår m men vill vidare studera det lite. Tror att det hade förstärkt min egen dansstil med popping kunskaper!!  Ta hennes klass om ni får chansen. Hon är även ofta i Göteborg. Håll utkik på twisted !
 
 

How to make them bigger

       Publicerat 2014-11-22 07:13:10 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

SÅ LIKT

       Publicerat 2014-11-20 20:34:50 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Min tisdag i hollywood

       Publicerat 2014-11-19 07:48:29 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Började dagen med ett 50 min långt simpass. Älskar att simma! Rekommenderar simning aom träning till alla i alla åldrar. Har reda träningsvärk i skulder ?!

Sedan kikade jag lite butiker. Man blir aom ni förstår galen här av all grym shopping!!!!!!!!! Finns så otroligt mycket, allt! Gina tricot och bik bok släng er i väggen. 
Tog sedan en grym klass för nico O'Connor på edge preforming arts.

Lugn kväll ikväll. Laddar inför morgon dagens träningar ! 

Kram

Over Knee

       Publicerat 2014-11-17 01:42:04 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Kreativiteten flödar

       Publicerat 2014-11-17 01:34:15 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

Hej på er! Ville bara tacka för all fin respons jag fått på inlägget om motivation och målmedvetenhet. Kan prata hela dagen om ämnet. Har ni frågor så svarar jag mer än gärna på dem.
 
Jag sitter på the Coffe bean vid sunset/fairfax med Nathalie. Hon pluggar och jag kikar runt på dansklipp, musik, fb och blogg. Jag sitter och funderar vad jag ska göra av alla mina koreogrfier. Förra året gjorde jag en föreställning. BLIR DET INTE NU! 
Vill filma alla koreografier men funderar på hur jag kan få dom en "level vassare". Hur ska jag filma den, vart ska jag filma den, varför vill jag filma den osv. Jag tänket inte bara ställa mig i mitt rum och dansa i en mobil kamera om jag lagt ner så mycket tid och eftertanke i en koreografi. Jag skulle vilja filma den lite snyggare. Bättre kamera på ett fräckare ställe. Skulle verkligen vilja filma en här i LA innan jag åker. Ska försöka lösa detta! 
 
Idag har jag haft vilodag och OJ vad min kropp behövde det. Inte haft vilodag på 12 dagar... vart lite för över hypad på alla bra klasser. Dansar på 3 olika studios numera och utbudet blir då väldigt stort..
Vi började denna morgonen med en lätt brunch på ett ställe som heter "swingers" för Martina fyller år imorgon. Matina är en av tjejerna jag bor med.
Sen har jag inte gjort så mycket. Färgat håret hemma (behövdes, big time) och lagat lunch.
Laddar om inför ny vecka full av LA äventyr, träning och dans. Imorgon kommer en av mina favorit lärare tillbaka till LA så jag är jätte laddad inför hans klass! 
 
 
 

The grove - movies

       Publicerat 2014-11-16 07:03:54 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Ikväll har vi vart på the grove igen. denna gången var vi på bio för att se beyond the lights. Så bra!! Den måste ni se! 


Motivation

       Publicerat 2014-11-15 07:35:39 | i kategori JULIA HANSSON
      2 kommentarer

 
 
 
Att vara riktigt motiverad och målmedveten är en konst. Det är en tunn hårfin gräns till att det blir sjukligt.
Jag har funderat mycket kring motivation och dess innebörd det senaste och har nog äntligen kommit fram till något som känns bra och visar bättre resultat. 
 
Jag har alltid frågat mig själ "hur ska jag göra för att komma dit jag vill, bli den dansaren som jag vill vara?" ..  Jag har gjort listor, delmål, planerat alla träningar, gått upp 5 för att dansa balett, koreograferat, dansat dygnet runt och tränat stenhårt. Till slut gick det mig över huvvudet.
En period kunde till exempel se ut såhär: Jag började med gym, gick hem och koreografera, åkte och dansa och sedan all tid emellan så stretcha jag, gjorde listor på vad jag måste bli bättre på och tänkte dans dans dans dans. Till slut blev dans jobbigt. Dans blev istället en extrem prestationsångest, Jag var alldeles för hård mot mig själv. Jag blev min egna fiende och hindrade mig själv från att utvecklas. Jag kunde till och med stänga av vänner och nöjen för att jag var så målmedveten.. Nästan desperat? Vilket är hemskt. Dans är ju någonting jag älskar, dans är ju livet för mig, dans är ju något jag vill dela. Jag bokstavligen talat dödade någonting som var så viktigt för mig?
 
Jag har lärt mig så mycket av detta och nu har jag äntligen hittat en balans. Det tog dock sin tid men nu är jag äntligen där. Jag är den mest "nyttiga" målmedvetna och motiverade personen jag känner. Jag tror på min dröm och jag går all in för den. Jag gör det på ett sätt som är nyttigt för mig och som jag tror på. (som Niklas Wahlgren säger: det funkar för mig
 
En dansare som tränar stenhårt varje dag i dans studion och endast tänker dans dans dans eller en dansare som njuter av livet, ser sig omkring och har roligt. Vem tror ni är bäst? I mina ögon är det oftast (nästan alltid) dansaren som njuter av livet. Den dansaren kan uttrycka sig som ingen annan och är bekväm i sig själv oftast. Tar vara på tiden och njuter i dansen. vågar, låter fantasin flöda, tar plats och är ödmjuk till sin talang. Vem tror ni är mest intressant att titta på? 
 
Det handlar inte om vem som tränar mest, tar mest klasser, ser mest videos eller gör mest. Det handlar om hur man mår. Dina drömmar funkar inte försen du gör. Nu när jag är här så blandar jag dans med nöjen och det ger så mycket bättre resultat i dansen. Bara för att jag är på stranden i LA med vänner betyder inte att jag är lat och inte målmedveten. Snarare tvärt om. Jag samlar energi till nästa träning samtidigt som jag njuter av livet och tar vara på varje sekund. Vänner och nöjen är jätte viktigt!!  
 
Jag har producerat 2 egna förställningar och all dess innebörd, har flera tidnings artiklar, delägare av dansgruppen Beyond Crew, ger ut workshops, skriver en blogg, jobbat ihop pengar för att åka till LA och dansa, gymmar, koreograferar, battlat, gått dansutbildning i sammanlagt 5 år, dansat i direktsändningar och på stora scener etc etc. Jag är bara 21 och har redan nått massor av mina delmål. Nu kämpar jag vidare..
 
Att hitta en balans mellan målmedvetenhet och att njuta av livet tro jag är A och O. Dans ska man uttrycka sig i, låta fantasin flöda. Hur ska man hitta fantasi och kreativitet om man inte ser sig om och lär sig njuta av livet? 
 
Jag har alltid projekt på G. Ideerna kommer till mig. Jag tvingar inte fram dom. Dans är konst.
 
Jag kommer ta mig dit jag vill med dansen och jag är tacksam för min talang och allt jag fått vart med om. Ambition.  OCH KVALITE FÖRE KVANTITET
 
 
 
 

The grove by night

       Publicerat 2014-11-15 06:38:51 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerEtt av mina favorit ställen här i LA är The Grove. Känns precis som man hamnat i Paris eller liknande.
Nu hade de även börjat med jul dekoration och musik. Hur mysigt får det inte bli? Gick runt som ett barn i en godis affär. Benedict Cumberbatch

       Publicerat 2014-11-14 23:11:39 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 

Millenium

       Publicerat 2014-11-13 23:19:42 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


2,5 timmars hajk

       Publicerat 2014-11-13 23:19:14 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Lovely hoodies

       Publicerat 2014-11-12 18:39:40 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Downtown

       Publicerat 2014-11-10 20:04:33 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Igår tog Jag, Stina och Sofie klass på Debbie Reynolds för Miguel Antonio - Jazzfunk. Det var så kul! hade dock velat gör om den för jag hade så lite energi i kroppen. Sovit väldigt krassligt det senaste. Nöjd med klassen men had ekunnat ta i mer. Fick använda hjärnan på max istället. 
Efter klassen åkte vi till Downtown. Känns som man kommer till New York helt plötsligt. Vi kolla runt och avslutade med att äta super god mat på en japansk restaurang. Vi tänker absolut åka till Downtown fler gånger.
 
Idag har jag hittils tagit det lugnt. Duschat länge med hårinpackning och peeling. Slängde även in en tvätt. Tänkte kika på dansklackar idag, koreografera och sen ta klass. Candace Brown eller Karon Lynn står på schemat. Beslutsångest !!!
 
 
 

UA WINTER DANCE CAMP MED BEYOND

       Publicerat 2014-11-10 19:10:11 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Hej alla dansare!! Här kommer den efterlängtade informationen angående vårt Winter Dance Camp 2014 som kommer att äga rum den 20e - 22e December på Sinclair i nya/stora danssalen! 

SCHEMA (kan ske små förändringar):
20e (lördag)
Commercial 11.00-12.30 (BeYond)
Hip hop foundations 12.45-14.00 (BeYond)
High heels 14.15 - 15.45 (BeYond)

21e (söndag)
Dancehall inspirerad 11.00-12.30 (BeYond)
Akrobatisk commercial inspirerad 12.45-14.15 (BeYond)
Lyrisk contemporary (gästlärare) 14.30-16.00

22e (måndag)
Hiphop (Gästlärare 1 från Stockholm) 11.00-12.30
Hiphop (Gästlärare 2 från Stockholm) 13.00-14.30
JAM 15.00- ca. 16.30 (gratis och öppet för alla som deltagit under campet) 

Pris: 500kr (för hela lägret, dvs 8 klasser inklusive tre gästlärare från Stockholm + JAM)

Anmäler man sig innan lördagen den 15e November så betalar man endast 400kr (för hela lägret)!
Den 16e November kommer vi att släppa vilka gästlärare det är som kommer och då går det även bra att anmäla sig till singelklasser. 

OBS:
Anmälan är bindande.
Är man under 18år skall målsman skicka in anmälan.
Rekommenderad ålder är från 13år, men känner man att man klarar av en högre nivå så är det helt okej att anmäla en elev under 13år.

Att skriva i anmälan:
Namn på danselev
Ålder på elev
Namn på den som skall faktureras
Faktureringsadress
Telefonnummer
Anmälan sker till beyondsweden@hotmail.com

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor! - Beyondsweden@hotmail.com

Vi hoppas självklart på att få se just DIG komma och sprida massa härlig energi och dansa loss tillsammans med oss i BeYond Crew! 

Varma hälsningar BeYond Crew
 
 
 
 

Venice beach

       Publicerat 2014-11-09 05:53:26 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerDetaljer

       Publicerat 2014-11-08 17:23:08 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer
Inspirerad

       Publicerat 2014-11-08 05:57:48 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Kom nyss hem efter att ha varit i norra hollywood och tagit klass på debbie reynolds. Tog klass för lashaun och det var såå kul! Känner verkligen hur jag utvecklas i dansen och bättre känsla finns inte. Njöt i varje steg. Fick så mycket inspiration så satte mig direkt och koreograferade i huvudet på vägen hem. Nu är det dusch och mat ! 

The grove

       Publicerat 2014-11-07 08:12:38 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Ser ni vilka de är? 

Edge classes

       Publicerat 2014-11-07 05:22:15 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Nyss tagit klass för Nolan Padilla och Nika Kljun. Så kul! Så jobbigt! Båda passen var sten hårda men så roliga och givande

Santa Monica all day

       Publicerat 2014-11-07 05:18:05 | i kategori JULIA HANSSON
      2 kommentarer
Igår begav vi oss ut på äventyr till Santa Monica och hade en super bra heldag där. Sol, bad, frozen yoghurt, god mat och en bar runda med goda drinkar. 
Fick så mycket fina bilder! Bra dag!!! 
Besök från Sverige

       Publicerat 2014-11-04 07:07:41 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer


Nu har Stina å Sofie kommit till LA! Vi träffades igår och gick på hollywood blvd och kolla på stjärnorna, shoppa och tog sedan en drink på en mysig ute bar. 

Idag har vi käkat frukost hemma hos dom sen gått runt och vandrat lite. Åt lunch på ett café nära edge sen tog vi klass för Markus Shields - jazzfunk. Så roligt!! Var ett stenhårt pass så en klass räckte gott och väl! Måste vart 1000 kcal brända där så hårt vi körde! 

Nu är jag helt slut. Trött i alla muskler. Förtjänar sömn. Godnatt alla 

Lathund

       Publicerat 2014-11-03 07:00:27 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Hollywood

       Publicerat 2014-11-03 06:59:24 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerKandee Johnson

       Publicerat 2014-11-01 21:08:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
 

Halloween i USA

       Publicerat 2014-11-01 19:32:08 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Har suttit vid min data som vägrat att starta i 2 timmar nu. Den är inne på sista refrängen kan man säga.... Så kör ett mobil blogg inlägg

Igår var vi ute på klubben HYDE och det va så kul att se hur alla klätt ut sig. Här i USA går de ju verkligen all in. Så nu har jag upplevt det med!! Önska jag hade bilder men jag tog ej med mig mobilen ut...... 

Idag är det mys mys mys dag. Lite kallt här idag (har regnat inatt?!) så har stickad tröja på mig och dricker te.. Ja man kan göra det i LA med! 

Wii nu starta min dator !!!