Så ser mitt träningsschema ut:

       Publicerat 2014-03-31 23:27:58 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Får många frågor om hur mycket jag tränar i veckan. Såhär ser det ut men kan till komma pass eller tas bort pass pga jobb, skador , ansträngningar osv. 
 
 
Måndag :
* Klass på house of shapes ( olika lärare varje vecka )
* Gym - Ben 
* Ambra Succi eller Wanda l 18:30 på Diambra
 
Tisdag:
* Gym - armar
* Ambra Succi 18:30 diambra
* Dan Gill 20:00 diambra
 
Onsdag
* Gym - Bål
* L.A.C 18:45 Diambra
* Ambra 20:00 Diambra
 
Torsdag
* Gym - intervaller
* House 18:30
* Balett 20:00
 
Fredag:
* Gym- valfritt
* Dansklass 17:30 diambra
* Dansklass 19:00 diambra
 
Lördag:
LEDIG
 
Söndag
* Sara Galan 16:30
* Dansklass 19:00
 

så bra

       Publicerat 2014-03-31 17:31:48 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Just nu

       Publicerat 2014-03-31 15:23:57 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Natt i Sthlm

       Publicerat 2014-03-30 16:09:31 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Underbara fredag

       Publicerat 2014-03-29 10:20:16 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Igår hade vi en super mysig dag i Stockholm. Våren börjar äntligen komma! Bara jakten på vårjackan kvar! 
Vi åt lunch på nytorget och satt där i solen i timmar. Martin Stenmarck gjorde oss även sällskap!  Gick runt på söder och kollade lite i affärer innan vi åkte hem till oss, drack kaffe och åkte vidare till dansen. Ambra Succi och Jonna Hökengren stod på schemat och vi körde massa groves. Vi gör sällan det annars så det var nyttigt! 
Åkte sedan hem, kollade lite tv innan det var dags för sängen!!
 
Idag är det gymmet nu sen jobb och ikväll får vi se vad vi hittar på. Det är ju lördag!!  Min enda dansfria dag på veckan! 
 
 

En av mina svenska dans Idoler - Rich girl !!

       Publicerat 2014-03-26 23:31:04 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

vägrar virus

       Publicerat 2014-03-26 22:28:28 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Idag har jag inte mått bra alls. Tror jag fått något virus i mig för hela natten var ett helvete.. sov hela dagen istället till 15 då jag skulle jobba. Gick bra på jobbet men känner mig inte bra än. Blev tränings ledigt för mig idag och vi får se hur det är imorgon. Vägrar att bli sjuk! 
 
 

Tips

       Publicerat 2014-03-26 22:25:49 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

. För datornörden
Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräschning på en sekund!
 
 

lite fina bilder

       Publicerat 2014-03-26 22:23:32 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

INSPO

       Publicerat 2014-03-26 22:22:23 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 

Inspo

       Publicerat 2014-03-25 15:43:03 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Gym å jobb

       Publicerat 2014-03-25 15:38:34 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Gym, jobb snart dans!!! 

ny vecka

       Publicerat 2014-03-24 21:57:02 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Godkväll på er!!
 
Dagen har vartit dans dans dans. Tog sovmoron och långfrukost iställer för gym då kroppen känner sig sliten. Men inte för sliten för att stoppa mig från dans!
Blev en klass kl 14 på House Of Shapes med Sabina Dalfjäll och sedan lite rep innan Jazz med Ambra. 
Ska bli skönt att sova nu för att återhämta sig. Imorgon är det nya tag! tidigt gym besök innan jobb 9:45-17. Efter det är det raka vägen till skolan för klass med Ambra och sen commercial med Dan Gill.
 
MEN NU: återhämtning ! <3
 
 
 
 

Hahahaha

       Publicerat 2014-03-24 20:22:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerMin helg

       Publicerat 2014-03-23 12:33:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
I fredags efter 3 timmar föreläsning om vouging gick vi till Andalucia för att äta lite tapas. Vi slutar sent på kvllarna och är alltid dö hungriga efter dansen. Iställer för att gå ut och festa äter vi gärna och tar ett glas vin tillsammans innan vi går hem och lägger oss. Tråkigt kan vissa tycka men mysigt tycker vi!
 
 
 Igår (lördag) jobbade jag på accent i globen shopping några timmar.. Åkte sedan hem och lagade mat innan jag åkte till gymmet. Spenderade min lördagskväl (19-21) helt ensam på gymmet. Det var så härligt. höjde volymen på högtalaren och körde lite av allt !  åkte sedan och storhandla mat innan jag kollade film och myste hemma. Behövde lite egen tid då jag jobbat 8 daga på raken. 
 
Idag ska jag repa inför kvällen och förbereda matlådor inför veckan. Söndag=förberedelsedag 
Sen dancehall med Sara Galan och Vouging med Aviance Milan

Så bra skrivet

       Publicerat 2014-03-20 08:59:00 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

Nu får det vara nog!

March 18th, 2014  av http://madelinn.se/uncategorized/nu-far-det-vara-nog

Det har faktiskt gått till en gräns nu. Bägaren har runnit över, båtten är nådd. YTLIGHETEN. Nu tänker i alla fall jag som tränare, idrottare och människa slänga näven i bordet och skrika SLUTA!!!! Vad är det som har hänt med oss människor och det här ständiga bekräftelsebehovet…? Jag förstår det inte och jag ogillar det starkt. Självklart förstår jag att varje människa behöver bli sedd, omtyckt, osv men när slutade vi prata med varandra och när började detta stiga oss åt huvudet och basuneras ut via sociala medier i en ständig ström?

 

VARJE dag dyker de upp där på instagram, facebook, i bloggar som jag tidigare kikade in på då och då för inspiration och nyfikenhet. Det är magrutor som ska visas, biceps som ska flexas och näst intill nakna kroppar som ska exponeras för x antal likes. Och jag undrar varför? Särskilt alla ni som precis som jag jobbar med träning och hälsa. Att skriva “god morgon sexpack” och lägga upp en bild på sin spända mage på facebook får mig inte bara att må fysiskt illa utan mest bli förbannad och irriterad över hur DE kan vara så dumma och framför allt oansvariga? Vet dom hur många följare dom har på sin sida? Hur många som har just dom som förebild? Som tror att lyckan sitter i det där sexpacket…? (Att det sk sexpacket är något vi alla har välsignats med men få av oss har synligt då det är mer än normalt att det döljs av skinn och fett, som sig bör, är en helt annan historia). Detta gör mig så ledsen. Att människor som ska utstråla hälsa och sundhet propsar på att lägga ut den ena bilden efter den andra på olika vältrimmade kroppsdelar, mat som i bästa fall skulle räcka för en 3-årings aptit och tagga sina bilder med #aldrigvila och #strongisthenewskinny.

 

Vet ni hur många tjejer (ja det är fram för allt tjejer som jag upplever det här hos) som jag träffar varje vecka som mår otroligt dåligt för sina kroppar? Många, alldeles för många. Otroligt begåvade, smarta, vackra, ambitiösa tjejer som dessvärre har fått för sig att lyckan sitter i ett sexpack. Eller att aldrig vila. Eller att äta så lite som möjligt. Tro mig – dom är allt annat än lyckliga. Många äter antidepressiva tabletter, många har eller har haft olika typer av ätstörningar. Många är i princip livrädda för att gå in på ett gym för dom känner sig så pass obekväma med sig själva och sina kroppar att gå in dit inte ens är ett alternativ. Sorgligt…

 

Så vad kan man då göra? Dom här orden kommer nog inte räcka, inte ens om jag skriver att ni alla är fantastiska, att era kroppar är så mycket mer värda och att livet är alldeles för kort för att slösas bort på att inte njuta av mat, vänner, familj och allt annat livet har att erbjuda. Men om det här når fram till EN person är det värt det. EN person som kanske kastar LCHF-boken i soporna och tar bort sina sk “vänner” på facebook som inte gör annat än att hetsar om hur brutalt dagens träningspass varit. EN person som kanske vågar sig till ett av mina träningspass där vi kör för att det är roligt, där man får vara som man är, där man får misslyckas, där inget spelar roll mer än att man är med och leker, skrattar – HAR KUL. Då har det här lilla faktiskt gjort skillnad och varit ovärdeligt…

 

Jag tror verkligen på att det finns en träningsform som passar alla. Om det är klättra i berg, ta långpromenader, cykla, yoga, dansa tango eller boxas spelar ingen roll. Det viktiga är att man gillar det man gör och gör det med hjärtat.
Jag tror inte heller på några mirakeldieter, jag tror på att äta riktig, hemlagad mat på goda, näringsrika råvaror. Alltid lagad med kärlek.
Jag tror också på gemenskap, att vi alla behöver omtanke, kärlek och uppmärksamhet. Och jag tror att den bekräftelsen kommer till oss när vi minst anar det från en vän, en förbipasserande på gatan, en fotbollstränare, han i kassan på Ica eller en syster. Jag tror inte på att jaga den hysteriskt via sociala medier eller andra forum där den skapar mer stress, ångest och ouppnåliga ideal.

 

Missförstå mig rätt, jag ser gärna bilder på instagram där glada, starka personligheter gör sin bästa hulken-pose i grupp efter ett svettigt träningspass och jag testar gärna din hemgjorda müsli eller äppelpaj du lagt ut på bloggen – gränsen är hårfin. Men för mig syns det ganska tydligt vad som är gjort med glimten i ögat, vad som är gjort av genuin stolthet och styrka, vad som är gjort med kärlek. Och för mig är det var allt det här handlar om, kärlek eller bristen på kärlek. Kan vi ändra på den här trenden och låta kärlek dominera?

 

http://madelinn.se/uncategorized/nu-far-det-vara-nog

kolla in den llilla illen och sen lilla tjejen!

       Publicerat 2014-03-19 12:19:16 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

work work

       Publicerat 2014-03-19 11:45:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Hade planerat in gym, städa, färga hår, tvätta, laga matlådor, repa och 2 dansklasser ikväll. Men jobbet ringde så det blir istället gym och sen jobb till 20... va sugen på dans ikväll men det får vi hoppa då. tusan då! 
hard work work
 

st patrick's day

       Publicerat 2014-03-19 11:43:06 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
såhär firade vi st patrick's day i måndags kväll efter våra jobb! 
 
 

nått en vägg

       Publicerat 2014-03-17 10:50:39 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Har nått en så kallad vägg just nu så mitt fokus ligger på att få tillbaka min motivation och tron på mig själv. Tuff period och mina krav på mig själv är höga. Min prestations ångest har tagit över till något negativt.. måste försöka vända detta! 
 
 
 
 
 

INSPO

       Publicerat 2014-03-17 10:48:48 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Lördags kväll i Sthlm

       Publicerat 2014-03-16 15:55:09 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


min idol

       Publicerat 2014-03-15 19:11:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Blått + vitt + guld = sant

       Publicerat 2014-03-14 09:07:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

rich girl audition

       Publicerat 2014-03-14 08:35:05 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

tips!

       Publicerat 2014-03-13 23:13:45 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter. 
 
 

I will never give up

       Publicerat 2014-03-13 12:30:35 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
 
Hej på er!!
 
ledig och har varit hela veckan hittils. Så tråkigt. Hatar att vara ledig i mer än en dag. Kommer bli en arbets narkoman det är ju redan klart. Solen skiner ute som tur är så jag kan slösa någon timme på att sola. Försöker även sitta och fundera på livet. vad vill jag, vart vill jag, hur vill jag? Hatar att tänka på framtiden. Får lite lätt panik då. Det ända jag vet är att jag vill lyckas inom dansen. Leva på dansen, få resa med dansenoch isnpirera. Stå på scen och kötta. Det är det ända jag vill och det ända jag ska. Övriga drömmar får komma sedan när jag nått dit..
 
Känner att jag utvecklas men har inte tålamod. Vill utvecklas snabbare, mer mer mer mer!!! 
Vad är nästa steg?
Jag har gått diambra i snart två år. Nu vill jag ha nytt men DiAmbra kommer alltid vara min grund och jag kommer fortfarande dansa där men inte gå linjen. 
Jag är ständigt rädd att jag inte kommer nå mina mål. Så får man egentligen inte säga. Men det är vad jag känner. jag kämpar så hårt att jag glömmer ta hand om mig själv eller bara sätta mig ner och tänka. 
Fortfarande ung, leter efter mig själv men kampen om att nå min dröm i denna dansvärld tar över. Ambitionen blir för stor! 
 
Målet nu är att hitta "lugnet" i det jag gör.inte stressa fram det. Jag ska kämpa och följa min dröm och påvägen dit ha kul och vara lycklig! lättare sagt än gjort men det är mitt mål. Tror alla pusselbitar faller på plats då! 
skulle behöva min dans partner Nathalie Fust här!! 
 
Fortsätt kämpa!! 
 

My day

       Publicerat 2014-03-11 17:59:54 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Löpning till gymmet
Mage å rygg på gymmet
Nu 3 h dans. Hiphop och commercial 

TIPS

       Publicerat 2014-03-10 15:26:45 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.
 
 

sjukstuga

       Publicerat 2014-03-10 14:31:53 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Goddagens!!! 
 
ifag ligger både jag och sofie hemma i soffan och mår lite krassligt. Ingen träning idag inte... 
två grymma klasser igår med sara galan och martin jonsson! 
ha en fin dag! har inte så mkt mer att skriva 
 
 

Great back and shoulder workout!!!!

       Publicerat 2014-03-10 13:30:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
http://nyheter24.se/modette/idawarg/
 

my audition

       Publicerat 2014-03-09 13:09:55 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

On My wAy to the gym

       Publicerat 2014-03-07 15:08:06 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


make up trends

       Publicerat 2014-03-07 09:22:55 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eyeliner hot stuff

       Publicerat 2014-03-07 09:18:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

spricker av motivation

       Publicerat 2014-03-07 09:16:00 | i kategori JULIA HANSSON
      2 kommentarer

 
 
Godmorgon!
 
Sitter i soffan och har nyss ätit frukost. Kollar några avsnitt av How I met your mother och planerar hur jag slka lägga upp dagen. Mat handling, gym, storstäd, Audition rep och dansklasser skall hinnas med idag. Better start now! 
 
För övrigt så är min motivation till dansen så extremt skyhög just nu.Jag är så hungrig på att lära mig mer mer mer mer och utvecklas till det bästa jag kan bli. Känner utvecklingen börjar ta stor fart. Kollar in gamla klipp från Criminal vol 2, vilket var 2 månader sedan. Jag dansar inte ALLS likadant. Vill göra en ny Criminal nu för att jag dansar bättre nu haha.. 
Ikväll är det jazz och floorwork som gäller! 
Vill Springa till gymmet för att bygga mig stark för att bli en bättre dansare. WOOHOO NU KÖR VI !!!!!
 
 

min favorit plats i farsta

       Publicerat 2014-03-06 10:00:32 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

godmorgon!
 
Vart ute på min morgon löprunda på farstas utegym och idrotts plats. Älskar stället. komemr spendera många timmar där!!! 
 
 
Nu övar jag förfullt inför min youtube richgirl audition innan det är dags för några timmars jobb på accent i jakobsberg. Direkt därifrån sedan har vi fys/house och balett! Pusss 

Motivation

       Publicerat 2014-03-06 09:57:54 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
 
 

Parodi - Daniel Norberg

       Publicerat 2014-03-05 12:12:09 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Audition - Rich Girl

       Publicerat 2014-03-05 11:26:40 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
I AM AUDITIONING FOR A LIFE CHANGING OPPORTUNITY WITH @_ROBRICH AND THE RICHGIRLS PROJECT. I COULD BE SPONSORED AND FLOWN TO LOS ANGELES TO TRAIN WITH THE BEST IN DANCE FOR FREE THIS SUMMER! I NEED YOUR SUPPORT!!

WWW.FACEBOOK.COM/THERICHGIRLSPROJECT 
WWW.TWITTER.COM/_ROBRICH
WWW.INSTAGRAM.COM/_ROBRICH
WWW.FACEBOOK.COM/OFFICIALROBRICH 
WWW.TWITTER.COM/_THERICHGIRLS

blessed!!
 
 
Jag gör audition för den största drömmen jag har. Att få bli en av rich girl familjen. Rob rich som är grundare för detta är en fantastisk dansare , koreograf och människa. Sådan stor inspiration till mig.  Att få arbeta med honom och vara en del av the Rich fam är en stor dröm för mig. Jag tillsammans med 250 andra dansare från hela världen gör nu Audition. Jag hoppas ni läsare vill stötta mig. Det betyder så mycket. Hur det än går så är jag så tacksam att jag får chansen att göra audition och visa vad jag kan.  Jag kommer ge allt och ser detta som en fantastisk möjlighet att utvecklas som dansare och som människa. tack ! 
 
 

Mot Sthlm

       Publicerat 2014-03-04 14:30:51 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


me positive

       Publicerat 2014-03-04 10:04:53 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 .
 
 
 
 

Back to Stockholm

       Publicerat 2014-03-04 09:44:21 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Haft 5 jätte mysiga dagar hemma med min familj och vänner. Undervisat två klasser, gått ut och fått dansat lite med våran BeYond crew grupp. Älskar att komma hem. Är så familje kär och har så många vänner här. Behöver komma hem och ladda upp batterierna ibland. Nu har jag nya krafter, ny motivation och tänker bara kötta. Hatar dock att säga hejdå så när brorsan gick till skolan blev det sorgligt men sån är jag. Känslig som tusan haha.. MEN nu är det tillbaka till Stockholm. dansa varje dag, jobba hårt för min dröm!  NU KÖR VI !
 
 

Motivation

       Publicerat 2014-03-03 12:10:10 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Svaren !

       Publicerat 2014-03-03 12:04:04 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

Hej Julia grym blogg verkligen!! 

Hur ser dina framtidsplaner ut? 
Välj ett alternativ: äta en mask eller en loppa? Att aldrig mer få äta sötsaker eller aldrig mer få dricka kaffe? Att gå runt och lukta spya en hel dag eller lukta svett? Att aldrig mer få dansa eller aldrig mer få duscha? 
Hur många barn vill du ha och vad ska dom heta? Och när vill du ha dom? :) 
Vad kan du tänka dig för jobb om inte dansen? 
Vad tycker du om folket i Uddevalla? Tror du att folk här kan uppfatta dig bitchig? 

Svar: HAHAHA.. åh du din lilla rackare ***A ! 
Mina framtidsplaner ser ut som så att utveckla mig till den bästa dansaren jag kan bli. Få jobba och inspirera med min dans. Få leva ett liv på scen! Hur jag ska dit är oklart än. Jag kommer träna träna träna men blir det sverige eller USA? oklart hur när och var. Men dansa ska jag.  HAHA hmm en loppa isf.. mask känns för slemmigt. Aldrig mer få äta sötsaker, absolut!!! kaffe är livet. Lukta svett hellre än spya! att aldrig mer då duscha. HAHAHA barn frågan alltså.. hmm. Inte på ett väldigt bra tag iallfall och kanske en-två? Vad de ska heta har jag ingen aning om. inget jag riktigt går runt och funderar på!!! .
Om jag inte skulle viljat jobba med dans hade det varit styling. Make up artist eller event projekt ledare. SHOWBIZ! 
Jag gillar Uddevalla och alla folk där. Tråkigt att vissa ger upp sina drömmar och motivation så lätt bara.. Men det gör nog alla oavsett stad.  Ta hand om varandra och er själva.
Ja jag tror folk får fel uppfattning av mig här. Jag är jordens gladaste positivaste människa och pratar med alla.. bokstavligen talat. Har hört att jag kan ha ett "hårt utseende" vilket jag kan hålla med om när jag är koncentrerad, Bilden nedan när jag var liten beskriver min personlighet. 
 
 
Tack för en fin blogg!! Hur sr du på framtiden? vad vill du med dansen? undervisar du i uddevalla?
Svar: tack va roligt att du gillar den!! Min syn på framtiden är lite skrämmande. Jag är rädd för det oväntade och förvirrad om vad jag ska göra, som alla andra i min ålder. Men detta kommer inte hindra mig från att följa mina drömmar. Dansen kommer först i alla lägen. Jag vill som sagt bli så bra som möjligt. TRÄNA TRÄNA TRÄNA. Ta klasser för de bästa koreograferna/dansarena i världen och kämpa för att kunna ha detta som ett jobb. Få turnera, jobba med artister och kända koreografer. Stå på scen och njuta. Hjälpa andra att aldrig ge upp!  Så mitt svar: jag kommer dansa och jag komemr göra det tills jag nått mina drömmar.
JAg undervisar i Uddevalla sålänge jag är hemma. Alltså under helger och vissa lov. SÅ blir lite workshops. Försöker få igång intresset i Uddevalla. De har så många dansare som vill utveklas och bara dansa. Jag kämpar för att få den möjligheten genom att hålla workshops, göra föreställningar, event, Flashmobs, Videos mm. Jag vill uppmuntra dansen i Uddevalla/bohuslän/värsta götaland. Behöver all hjälp jag kan få med detta. Kontakter, sponsorer, deltagare, spridning mm. Vi kan, vi vill och vi ska.
 
 
Hej Julia. Hur vart din barndom? Har du alltid omgivit dig med driva personer? Har du någon aning om vad de flesta sysslar med idag? :)
 
Svar: Min barndom tycker jag har varit den bästa barndomen man kan ha. Växte upp i ett dröm område och hade massor av vänner. Var redan då en sprallig glad tjej som hade stora drömmar. Lekte från morgon till kväll. 
Jag har alltid omgivit mig med positiva personer men mitt driv vettetusan om någon kan slå. Alla har väll haft drmmar och mål men kanske inte världens driv. Drivet hjälps vi åt med nu. Det är nu på senaste tiden jag har börjat umgås med super drivna personer genom dansen. I dansvärlden måste du vara driven annars är det tack och hej. Så nej inte alltid! 
Om du tänker på mina vänner så försöker jag hålla så bra kontakt jag kan med alla. Mina vänner betyder väldigt mycket för mig så att de har de bra är viktigt för mig. 
 
 
 
Varför tar du inte ditt pick och pack , lämnar sverige och satsar fullt ut på dansen . du är amazing !
Svar; Haha hej natta! Jag ser mig inte riktigt själv där än att flytta utomlands. Konkurrensen är större där och jag vill först utveckla mig lite mer och skapa mig ett namn i Sverige. Däremot vill jag utbilda mig/ träna utomlands för utvecklingen och inspirationens skull. Men dansmässigt är jag inte där än. Det kommer! Behöver mer träning. 
 
 
Skulle du våga flytta till ett annat land för att satsa på dansen? Vad hade du gjort om du inte haft dansen? Hur tror du livet hade sett ut då och vad hade Du jobbat med? Du är en stor inspiration!!
 

Svar: Som sagt så hade jag absolut vågat det och jag kommer göra det för att utveckla mig men kommer nog inte flytta dit än för att satsa. Vill skaffa lite mer erfarenhet först och åka när jag är som bäst och satsa utomlands då. Först Sverige och utomlands för utvecklingen. 
Hade jag inte jobbat med dans hade jag satsat på Make up som jag brinner för Samt event projekt ledare. Få koreografera, sätta ljus mm. Allt inom showbiz. Sen älskar jag ju träning så hade säkert kombinerat detta. 
Tack va roligt!!! Mitt mål är att inspirera så mycket som möjligt.  TACK !!!
 
 
Tack för era frågor. har ni frågor, bara vill ha lite råd eller kanske bara säga hej. Skriv till mig!!!