Solid sound 14 ua gig

       Publicerat 2014-08-31 14:03:18 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerShit! Känner mig nästan bakfull? Kroppen gör sååå ont och är så sliten efter denna veckan och helgens stora gig. Uddevalla solid sound 14 är nu över och vi har haft så himla roligt. Sönderstressade, nervösa, hypade och fått minne för livet. Lärt mig så mycket på så kort tid. Älskar att uppträda och stå på scen. Inte bara det att jag får dansa utan att jag får lära mig så mycket om mig själv och branschen. För varje gig jag gör lär jag mig något nytt. Så spännande! Vi dansade tre gånger per kväll oavsett väder. Igår fick vi dansa i spotlight och ös regn. Vi hade allt emot oss med vatten+el. Vi hade tur för vi fick sån hjälp av alla som jobbade där. Det blev så lyckat och vi har haft så kul! 
Tack alla som kom och hejade på oss. Detta var fått första gig tillsammans. 
Tack solid sound, ungiuddevalla, giraffstöd och självklart alla som kom å kolla/ deltog i vår workshop. 

Fortsätt stötta oss ! 
Ni kan även följa oss på Facebook, instagram mm 

Tack!
Nu laddar jag om inför LA!!!!
Bohuslänningen

       Publicerat 2014-08-29 07:40:26 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


solid sound

       Publicerat 2014-08-28 08:20:32 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Fram och tillbaka hela tiden. Pendlar mellan mitt hem, scenen, replokalen och alla möten. Imorgon smäller det. Tre uppträdanden på fredag och tre på lördag. Här är ca tiderna vi kommer köra på:
 

Fredag ca. 18.00, 20.20 & 22.40

Lördag ca. 18.10, 20.20 & 22.40

 

Nu försöker vi bara lösa det sista. ALLT TEKNISKA.. Man förstår inte hur mycket arbete detta är. Vi stressar sönder men vi älskar det. Nu har vi blivit provstylade, repat på scen, inhandlat det sista, skafat assistans och hämtat alllt ljus.

Nu fixar jag flyers och sen kör vi igång igen med en heldag av förberedelser, rep, och bygge. Glöm inte anmäl er till workshopen !

 

 

Västkusten

       Publicerat 2014-08-25 23:10:15 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


effektiva fredag

       Publicerat 2014-08-22 15:41:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Sitter nu framför datan och försöker fixa lite flyers, om vårt företag, till Solid sound nästa vecka. Ni missar väll inte oss dansa där + hålla i en workshop som är GRATIS! sign up!
 
Dagen idag började med röntgen besök för att kolla upp minn J**** knä. Så trött på det.. Får svar inom 10 dagar.
Sen gick jag till gymmet och körde hårt en timma innan jg mötte upp bästis bella för en kaffe på espresso house. Tog sedan en liten pw hem och nu sitter jag här. Har faktiskt även hunnit lägga in tvätt, lagat lunch och städat!  ska snart åka och repa med mitt beyond crew inför solid sound. Vi tränar stenhårt nu det sista. Vi är så laddade inför solid soundoch så glada att vi får göra vårat första framträdande som grupp där. Vi kommer ge allt! 
 
bellan å jag

Ledig två dagar i rad

       Publicerat 2014-08-19 13:35:05 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerUnderskattat att vara ledig ibland. Fått gjort så mycket. Fixat med beyond som nu är ett företag. Så nu är jag delägare!! Vart på möten, gymmat, lunchat, köpt presenter, mm mm mm. Nu sitter jag och ska lösa flyers till solid sound och sedan träffa Sofia å Bella innan ett hårt gympass. Ska köra skiten ur Bella!! 

LA

       Publicerat 2014-08-17 09:31:01 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Nu är biljetterna bokade. Den 12 september åker jag iväg ensam till LA för att träna och dansa dansa dansa. Jag kommer bo och spendera tiden där med min kära vän Nathalie Fust ---->nattstad.se/nathaliefust
Jag är så nervös inför denna resan. Jag har inte dansa på ett tag pga sommar (inga klasser) och skader. Men nu de sista 27 dagarna kommer jag lägga mig i hårdträning för att försöka komma tillbaka. Läskigt med nytt land , resa ensam, och träna dans för alla stora namn. Men jag är så laddad! Om en dröm inte skrämmer dig så är den inte tillräckligt stor.  Jag kommer stanna i LA i 3 månader så jag är hemma igen 9 december. Känns helt overkligt att jag ska dansa I LA. Det har jag drömt om sedan liten. På någon sätt vet jag att jag kommer komma dit jag vill med dansen. Inte för att jag anser mig som sveriges bästa dansare, men som sveriges mest taggade/motiverade, mest målmedvetna dansare. Jag kommer ta mig till mina mål för att jag vill det så mycket, jag kommer aldrig ge mig. Jag är inte där än. Men jag är också bara 21. Jag har mycket kvar att lära. Både som dansare och människa. Men jag arbetar hårt varje dag. Nu när jag vart skadad har min fysiska grad inte blivit bättre precis.. Nästa hemskt hur snabbt det försvinner. Men hoppas det kommer tillbaka lika fort!!!!!  5 km löpning känns helt plötsligt som 4 mil med viktväst. Vikterna på gymmet är 5 gånger så tunga som förr.. Mår inte bra av att vara otränad
 
SÅ NU KÖR VI !!!!!!!!!! 
 
 
 
 

rädda slitet hår

       Publicerat 2014-08-16 20:45:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 


1

Ditt strandslitna burr behöver fukt, massor av fukt. Därför är det en god idé att börja återfuktningen redan i duschen med hjälp av vårdgivande schampo och balsam. Passa på att ge hårbottnen en välförtjänt massage när du masserar in schampot, så kickar du i gång blodcirkulationen – vilket i sin tur får dina hårrötterna att må prima. Skölj igenom håret med ljummet vatten. Att duscha i skållhett vatten verkar uttorkande på både din hud och ditt hår, så sänk temperaturen.

 

2

När du schamponerar håret öppnar sig hårstråna för att släppa ut smuts och fettavlagringar. Därför är det jätteviktigt att du efter schamponeringen stänger dem igen med ett balsam som verkar återfuktande. Handdukstorka håret ordentligt. Massera in balsamet över hela håret, men var lätt på handen vid hårbottnen och slösa desto mer på hårtopparna. Kamma gärna igenom håret med en glestandad kam, så att balsamet fördelar sig jämnt över varenda litet hårstrå. Låt verka i ett par minuter och skölj sedan igenom håret med ljummet vatten.

 

3

Precis som din hud mår bra av återfuktande ansiktscremer och bodylotions får ditt hår en extra kick av en stärkande och återfuktande hårinpackning. Hårfrisörer brukar rekommendera en dos i veckan, har du riktigt slitet och torrt hår kan du till och med behöva två. Inpackningen ger inte bara ditt hår en välbehövlig fuktboost, den stärker också dina hårstrån och gör dem bättre rustade mot slitage i framtiden. Handdukstorka håret genom att krama ur vattnet och låt det gärna lufttorka en stund. Inpackningar fungerar nämligen bättre i hår som inte är plaskvåta.

 

4

Inpackningar fungerar ännu bättre om de får verka tillsammans med värme. Samla upp allt hår i en torr och varm frottéhandduk och låt inpackningen verka så länge som förpackningen anger. Att låta en tio-minuters-inpackning sitta i dubbelt så länge ger, tvärtom vad du kanske tror, inte dubbel effekt. Står det tio minuter på förpackningen är det den tid som inpackningen behöver för att göra nytta. Frottéhandduken ger dock din inpackning maximal effekt, eftersom dess värme gör att de vårdande ämnena kickar igång. Skölj sedan ur inpackningen med ljummet vatten.

 

5

Torrt och slitet sommarhår behöver ofta en extra dos protein för att hålla sig i topptrim, speciellt om du är fan av värmestyling. Gör en ordentlig inpackning med proteinspray en gång i veckan. Till och med svintohår blir som nytt! En klassiker är Extreme Cat från Redken.

 

6

 Att låta håret självtorka är rena semestern för ditt hår. För det sista som ditt solstressade hår behöver är, faktiskt, varma och slitsamma stylingverktyg. Kan du ändå inte låta bli fönen, plattången eller locktången, se till att du först applicerar en värmeskyddande produkt över hela håret. På så sätt tar dina hårstrån mindre stryk.
 

7

Se till att du använder en solhatt eller knyter en sjal över håret om du ska vara ute i solen en hel dag. Då skyddar du det bäst mot ytterligare slitage. 

 
 

 

källa: veckorevyn

SIGN UP

       Publicerat 2014-08-15 20:46:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

kvällshumor

       Publicerat 2014-08-15 20:45:59 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

5 nagel tips

       Publicerat 2014-08-15 20:41:35 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

 

 

 

1. Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

2. Slipp missfärgat
Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

3 Olja för torrisar
Olja är dina torra naglars bästa vän! Har du ingen nagelolja hemma, prova istället att doppa fingrarna i en skål med varm olivolja.

4 Få nagellacket att torka snabbare
Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.

5. Inga mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.

 

Tylösand

       Publicerat 2014-08-11 09:52:17 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer 
Nu är jag hem kommen från Tylösand/Halmstad. Vi har haft det så bra och njutit varenda sekund! Vi gör ju denna resa en gång om året samma vecka. Tylörocken och avslutningen på Tylösand. Så värd helg! 

Halmstad

       Publicerat 2014-08-09 12:26:20 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Nu är vi på vår årliga resa till Tylösand. Vi bor i Halmstad på vårt hotell vi brukar stanna på. Idag är det dåligt väder så vi går på spa istället innan tylösands after beach. Tråkigt med väder men vi har kul ändå! Dock är jag lite hängig. Lite feber tror jag. Ingen massage då! 

Grill kväll

       Publicerat 2014-08-07 19:57:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Igår var det yttligare en gill kväll. Det är ju så sommaren ska vara! Igår var det Linn, Camilla och becka som ville ha en get together innan de åker och pluggar. Massa folk och god mat. Innan det hann jag jobba och repa en snabbis 


all cred till molly

       Publicerat 2014-08-05 19:22:18 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Så snygg, så grym, så modig! 

Hahaha

       Publicerat 2014-08-05 18:13:56 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Jag vill ha

       Publicerat 2014-08-05 18:13:34 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Solid sound!

       Publicerat 2014-08-05 18:13:09 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerSommarkväll

       Publicerat 2014-08-05 18:12:47 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Bilder från en grill kväll i åskoväder hos Bella 

Quick Crew

       Publicerat 2014-08-05 17:37:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer