FRÅGESTUND !!!!

       Publicerat 2013-05-31 15:46:00 | i kategori JULIA HANSSON
      3 kommentarer

DAGEN ÄR KOMMEN

       Publicerat 2013-05-31 09:32:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
då var dagen kommen. känns helt sjukt? ska till vårdcentralen nu för lite blodprov sedan vidare till jobbet och ha en liten föreställning. Jobbar till 15 sen vidare till Ambra där vi ska ha klassavslutning med grill å mys. Sen vidare ikväll till hotell villa pauli där min familj väntar på mig. SAKNAT DOM SÅÅ!!!  så glad idag!
Som ni säkert förstår så kommeer jag spendera helgen med min familj. Kommer slänga upp en frågestund så ni får chansen att få svar på era funderingar eller kanske bara vill skriva något.
 
Kram
 
 
 

Ta hand om er själva

       Publicerat 2013-05-31 08:27:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

TOFO TOFO

       Publicerat 2013-05-30 17:56:53 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Titta va fint barnen gjort till mig idag! man blir ju rörd . Fick en från en speciel kille, betydde mycket !! Imorgon arbetar jag sista dagen med åk 2 på svalnäs skolan för denna terminen. Tänkte ju självklart bjuda på glass eftersom jag är den bästa fröken höhö! Vi ska uppträda också med vårat eurocision medly inför dagis barn.
Ikväll är det Workshop med TOFO TOFO killarna Ni vet de coola killarna i Beyonces video run the world? De gästade oss igår på Diambra urban gala och ja de är helt fantastiska !!!
 
 
 
 
Bilder från igår på hamburger börs av ambra succi

Diambra C.A.M Urban Gala på Hamburger Börs - En hel dag

       Publicerat 2013-05-30 09:55:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

IKVÄLL SMÄLLER DE !! DIAMBRA CAM URBAN GALA !!

       Publicerat 2013-05-29 11:16:06 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

DiAmbra C.A.M. Urban Gala


Ambra Succi – koreografen som satte avtryck med Bounce Streetdance Company och som tog både Loreen och Robin Stjernberg till toppen – presenterar stolt Diambra C.A.M. Urban Gala! Sveriges första och enda kombinerade Company, Agency & Management med dans till salu bjuder på en cocktail av intryck i årets hetaste fest.

Välkommen till Diambra C.A.M. Urban Gala på Hamburger Börs onsdagen den 29 maj.
Dans, fest, mingel, musik, röda mattan, intryck, uttryck, beat, bling. Koreografer, dansare, producenter, dj:s, artister, eventfolk, media. Business, pleasure, kreativitet, idéer, upplevelser, möten. Se och bli sedd, festa, inspireras!

Dörrarna öppnar 20.00. Du bjuds på 90 minuter show och 420 minuter okoreograferad fest med tre dj:s på golvet. Host: Sanna Bråding. En kreativ kväll med dans och möten över gränserna!


 Nedan bokar ni era biljetter till Diambra C.A.M Urban Gala 29 maj. Ni betalar online med kontokort. Efter att er betalning kommit oss tillhanda finns ni med på gästlistan i entrén kvällen ni skall besöka oss.

Datum: 29 Maj
Tid: 20.00-03.00
Biljettpris: 395 kr/ person.
Åldersgräns: 18 år
Klädsel: Svart & Guld

Läs mer om dans och kreativa idéer satta i arbete på www.diambra.se
 
 

Lovely Make up inspo

       Publicerat 2013-05-29 10:44:40 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

SO ME

       Publicerat 2013-05-29 09:12:52 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
IMORGON SMÄLLER DE

       Publicerat 2013-05-28 23:00:30 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
IDag har det varit fullt upp! inom dansvärlden består ens dagar inför föreställningar med MASSA dö tid. Man kan repa 06:00, 09:00, 12:00, 16:00, 22:00... Det innebär att man ska värma upp, köra, om och om igen. DÅ BLIR MAN TRÖTT! men det r ju detta yrke jag valt att satsa på. mycket väntan!
Vi har repat hela dagen och det kommer bli så bra imorgon. Proffsigt ! Kul att få arbeta med professionella !
 
Köp biljetter! kommer bli dans, artister, mingel, röda mattan, press, kändisar och efterfest. Glöm inte kolla på nyhetsmorgon imorgon bittt på tv4 för att se lite dans och intervju med Ambra Succi om våran föreställning. KOMMER BLI AWESOME !!!

Diambra C.A.M Urban Gala

       Publicerat 2013-05-28 07:20:35 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Diambra C.A.M. Urban Gala på Hamburger Börs onsdagen den 29 maj.
It's going to be a great show and party!!! Get your tickets now!!!

90min Entertainment, dancers & artists & 3 DJ's, Red Carpet, Mingle, "Diambra C.A.M Urban Gala" with special guests: Luke James and Beyonces dancers! Get your tickets now www.hamburgerbors.se 29 of May 20:00-03:00
 

Maximteatern, födelsedagsmiddag, intagen år 2

       Publicerat 2013-05-27 10:07:02 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Igår Gick jag up tidigt för att åka till Maximteatern. Mådde fortfarande dåligt. huvudet ville sprängas och kroppen ville bara vika sig. Måste sett ut som en 90 årig tant när jag kom. På allt detta var det ju polleeeeeennn allleeerrgii med.. Tur att det börja regna senare!
På maximteatern hade vi iallfall 3 föreställningar. Efter mötte jag upp Nathalie för lite buuufffeeeee. Vi firade min födelsedag och att jag kom in på DiAmbra år 2!
Galet va mycket vi åt. Rekomenderar stället! bilderna ser inte så¨jätte smaskiga ut kanske men ah.. på odenplan mittemot BankOMat !
Idag mår jag inte helt hundra än men bättre. Har en GALET träningsvärk. MENAR GALEN!!  tränat hela mitt liv men har nog aldrig haft såhär ont överallt samtidigt.
Nu ska jag vila och packa det sista sedan repa repa repa hela kvällen..
 
PUSS !!
 
Kolla va min fina vän Nathalie skrev om mig på sin blogg  ---> http://nathaliefurst.spotlife.se/
 
Julia Hansson : en tjej som jag träffade för att göra ett dansjobb . Tror ingen av oss visste hur bra vi skulle klicka med varandra . 2 tjejer med exakt samma humor .Det  krävs egentligen inga ord för att vi ska förstå varandra . Det räcker att vi kollar på varandra och vi kan läsa av varandra . Om det är någon dansare i Stockholm som ni ska hålla ögonen på , så är det hon ! Hon har sån utstrålning !
 
 

My Make Up Inspiration number 1 - KIM

       Publicerat 2013-05-27 09:27:55 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Rep och audition

       Publicerat 2013-05-25 20:16:38 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Dagen började med ljusrep på maxinteatern och sedan vidare till Audition på Diambra. Skit många som sökte iår! aldrig varit inne i ett rum där det finns så lite syre. Efter det var jag ganska väck!  Hyffsat nöjd men fick galen huvudvärk efter all syrebrist och nu mår jag piss. Ska lägga mig och sova. min huvudvärk är obeskrivlig efter 6 timmars hård dans träning.. GODNATT

AUDITION!!!

       Publicerat 2013-05-25 07:05:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

 
För exakt ett år sedan vaknade jag upp på ett hotell i Stockholm och var livrädd. SÅ nervös för att jag skulle på audition för Diambra. Detta var min drömlinje och ja ni kan bara tänka er nervositeten.. Hade ingen aning vad som väntade då det var min första riktiga Audition. Ambra skulle vara en av jurryn och audition skulle vara 6 timmar lång.. Jag kom in!
 
Idag ett år senare sitter jag här för audition till Diambra läsår 2013-2014. Inte lika nervös mer laddad! Jag har laddat upp med bra sömn, träning och bra mat. Först ska vi bara ha ljusrep på Maximteatern. Sen 6 timmar audition.. önska mig lycka till !
 
 
 
 
Instagram bild för ett år sedan innan audition

INSPO SPRING/SUMMER

       Publicerat 2013-05-24 13:04:36 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Svårt att komma igång?

       Publicerat 2013-05-24 13:01:34 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 • Hitta en träningskompis
  Det är motiverande att löpa tillsammans med någon och av hänsyn till "medlöparen" är det svårt att dra sig undan med en dålig ursäkt när du inte känner för att träna. Till exempel kan ni bestämma att den som uteblir måste böta.
 • Bestäm dig för att löpa på bestämda dagar
  Det bästa är tre gånger i veckan med en fridag emellan. Det är viktigt att du väljer lämpliga tidpunkter och sedan planerar din vardag med dessa tider som utgångspunkt.
 • Sätt upp långsiktiga mål
  Som mål kan du ha att du om 12 veckor ska kunna löpa 30 minuter i sträck i lätt tempo men utgå givetvis ifrån din egen styrka och grundkondition.
 • Sätt upp delmål som du kan överblicka från början
  Att du ska ge dig ut på den planerade löprundan även om det ibland kan bli lite stressigt, som tex att ni har bestämt kl 17 och att du ska på fest kl 19. Låt inte känslan av att du mest av allt har lust att skjuta upp rundan till i morgon ta överhanden utan ge dig ut som du planerat.
 • Sätt inte upp orealistiska mål
  Visst är det bra om du både vill sluta röka, äta sundare, gå ner i vikt och börja löpträna - men du behöver inte göra alltihop på en gång. Det blir lätt för mycket och slutar förmodligen med nederlag på alla fronter och att du ger upp hela projektet.
PS: Vila är viktigt glöm inte detta!

Tydligen 20

       Publicerat 2013-05-24 10:02:17 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer 
Godmorgon!
 
Japp idag är jag alltså 20. Jag har inte tänkt alls på födelsedags firande osv. Fått frågan 99877 gånger igår/idag. "hur ska du fira".. När jag då svarar " jag ska inte fira" har jag fått världens blickar. Jag hinner inte "fira" min födelsedag just nu. Vi repar repar repar. Auditions och föreställningar. Det är ju sista veckan i STockholm. Jag firar min födelsedag när jag kommer hem. När stressen lagt sig och man är med nära och kära.

Köpte en mini tårta som vi delade på igår och tog en kaffe i parken. Mer än så var det inte men tack alla för alla gratulationer!!!!
 
Idag ska det packas och städas samt förbereda mig inför morgondagens viktiga audition !
RÄtt mat, rätt sömn, vitaminer, vatten. Uppladdningsdag !!
Känner mig ganska stressad och vilsen just nu så ska försöka hitta lite "Positivitet" idag.
Kram !

20 år !!!!

       Publicerat 2013-05-23 11:48:40 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
WIIHOOO IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG!!! 20 år it is !!!
 Blir rosé på stureplan, middag med vänner och sedan en brakar utgång!! .....
.... skulle inte tro det!  har börjat dagen med en lång PW sen nu ska jag göra lite lunch och sedan iväg för att repa hela dagen. Glammigt va? a dancers life. Min födelsedags present till mig själv var en vattenmelon frn coop djursholm.. kosta skjortan men oj va god den va!!  TACK FÖR ALLA GRATUALTIONER, blir så glad !!!
 
kraaam
 

Rebecca Stella for Nelly

       Publicerat 2013-05-23 09:00:32 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 

My Day

       Publicerat 2013-05-22 20:26:19 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Goddagens!
 
började dagen kl 8 på gymmet med Nathalie. Vi dödade.. eller hon dödade mig ha-ha. Galna intervaller som jag ska forsätta köra med! snacka om att chocka kroppen. så härligt efteråt! Åkte hem för att duscha och äta sedan vidare till jobbet. jobbade över lite och är nu hemma. Har fixat naglarna och packat ner mitt liv i flyttkartonger. Kvar är lite kläder, tv och lite blommor. Känns konstigt att poacka i flyttkartonger? 
Kommer inte flytta hem försen den 2 juni men tills dress kommer det vara GALET hektiskt. Rep rep rep, 4-5 föreställningar, Audition, avslutning , träning och jobb så passar på att göra så mycket som möjligt nu..
 Dags att kolla tv sen soooovaaa
 
 

SHOW

       Publicerat 2013-05-21 22:18:43 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Så då va denna dagen över! Vårat lilla show med Charlitte Perrelli gick fint fint. SÅ MYCKET FOLK?! fick också fin fina blommor efter som jag nu ska sätta i vatten. Stressade sedan vidare till DiAMbra för att repa med AMbra. Nu är det säng säng säng (är sönder stressad).. sen upp imorgon bitti för att köra grymma intervaller med NAthalie.. kommer döö höhö !
 
 

INSPO SPRING/SUMMER

       Publicerat 2013-05-21 10:14:35 | i kategori JULIA HANSSON
      2 kommentarer

FÖR DIG SOM VILL DANSA VISARE EFTER GYMNASIET

       Publicerat 2013-05-20 09:00:17 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Ja då var vi här vid en efterfrågad punkt. Har så mycket att säga om detta och det är ju enormt inviduellt. Undrar ni något så är det bara att skriva till mig här, mail eller facebook så kan jag hjälpa er så gott jag kan!
 
Det finns frågor du ska ställa dig själv innan du söker in till dansutbildningar
 
1. Varför vill jag söka?
2. Vad vill jag med dansen?
3. Hur mycket är jag beredd att satsa
 
om du väljer Stockholm ( eller annan större stad utomlands ) så kommer du bli totalt överkörd om du tar detta med en klackspark. Dansbranschen är den absolut hårdaste branschen. Det krävs enormt mycket fysiskt och psykiskt  Samt enormt mycket tur tyvärr. ,... Vill du inte detta till 110% så ska du inte söka eller satsa på en "mindre" dans utbildning.
 
Det är inte bara att dansa. Det gäller att leva efter dansen. Leva för dansen. Man kan inte va uppe sent, äta skräp och vara ute och festa nätterna långa på stureplan. Det är hårdträning dynet runt. Även psykisk hårdträning. Det är en livsstil. Kroppen är ditt redskap. Ditt instrument. Det gäller att ta hand om den på insidan och utsidan, men framförallt insidan! rätt timmars sömn, rätt mat, rätt vitaminer, rätt mängd vatten, stretch, styrketräning, konditionsträning, rörlighetsträning osv osv osv..  Allt detta samtidigt som man ska hålla en bra balans. Jag har svårt att hitta den balansen. Att satsa stenhårt till att inte gå in i väggen.
 
Mina problem är att jag kräver så enormt mycket från mig själv att det kan förstöra allting. Kan tappa motivation och blockera mig sjäv. Det är en fråga om självförtroende! Jag hoppas det kommer med längs vägen !
Jag vill detta med dansen så mycket. Jag skulle kunna göra vad som helst för att komma dit jag vill. Det finns inget annat i livet jag skulle kunna se mig som. Jag vill detta till 500% och jag satsar så hårt för detta. Ibland går det mig över huvudet. Jag vill nästan för mycket att det blir sjukt. DÄR VILL JAG HA BALANS!  Att liksom hitta en "frisk ambition".. förstår ni vad jag menar då?. Så jag slipper dessa blockeringar, deppiga dagar, dippar och stress. Lära mig njuta längs vägen och ha en GOD ambition!
Det är detta jag menar med psykiskt. Det krävs så mycket!
Att lyssna på kritik man får men att samtidigt inte ta in det personligt. Prestera dygnet runt. Prestationsångest om något. Jag jobbar fortfarande på det.
 
Vad jag vill säga är att dans branschen är inte lätt. Långt ifrån. Om du ska satsa måste du vara beredd att gå ALL IN.  Sen handlar allt tyvärr ganska mycket om tur med. Rätt tidpunkt på rätt plats. Så är det ju oftast inom musikbranschen med.
Är du beredd? då ska du ge allt. Sök den skolan som passar dig/din stil, gå på audition och visa dom vem du är! första intrycket är viktigt. Även i dans. Glöm inte de!
 
GE GÄRNET !!
 
tips på utbildningar (obs, olika nivåer)
 
folkhögskolan
kulturama
Åsa folkhögskola
Danshögskolan
house of shapes
balettakademien
DiAmbra
danscenter
base23
SDA
 
osv osv
 
Jag bara 1-2 av dessa utbildningar då de andra inte passar mig. Jag satsar på det kommersiella.
 
KRAM !
 
 
 

NY VECKA

       Publicerat 2013-05-20 07:01:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon!
dags att gymma för att sedan åka iväg att jobba. Mycket rep med Charlotte Perelli idag inför imorgon !!! efter det är det raka vägen in mot stan där jag ska träffa Nathalie för en Powerwalk. Förhoppningsvis kan vi koreografera. HA EN FiN DAG !!!!
 
 

Min eurovision favorit !

       Publicerat 2013-05-19 22:13:23 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Mellokvällen

       Publicerat 2013-05-19 13:00:43 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
 
Ja igår efter all träning och rep hade vi ju våran Mello kväll. För er som inte vet så är det Ambra Succi som koreograferat Robin Stjernbergs nummer och även Loreens. I de nummrena och mellanakten så var det massor av vänner till oss med. lärare och gamla DiAmbra elever så vi hejade massor. Stor hejarklack!! Vi var hemma hos Daniel och Nathalie med deras fina lägenhet och drack/åt massa gott. Sen kom det mer folk och kvällen blev sen. kom hem 5 när solen började komma upp. Somnade direkt som ni kanske förstår och vakna nu. vänt på dygnet! blir en Celcius och powerwalka milen med Nathalie Furst. Sen kostrådgivning på DIAMbra och efter det Rep rep rep !
 
ha en fin söndag! kram

INSPO SPRING/SUMMER

       Publicerat 2013-05-19 12:07:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

MELLOO!

       Publicerat 2013-05-18 14:04:42 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
lite träning blev det imorse. Svetten bara RANN!!?!?! ska nu fixa iordning mig och sedan möta upp klassen. MELLOO IDAG !! ambra succi (min mentor) har ju koreograferat Robins nummer och loreens ikväll. Bakom är det diambra cam dansare. Kolla in kvällens dans!!!!!
 
Jag är en schlager nörd. JAg kan sitta och nynna på sloveniens bidrag från 2000 med ENERGY.. helt sjukt.. Jag är så insatt i mello. Jag borde bli nästa Christer Björkman!
 

Basshead - Far East Movement

       Publicerat 2013-05-18 08:34:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

människor som inspirerar

       Publicerat 2013-05-17 15:52:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Efter påsklovet har jag träffat en tjej här i Stockholm som jag hängt mycket med. Ganska sjukt hur man kan hitta någon med samma ambitioner, mål och humor. Denna tjejen har blivit en stor inspiration till mig. Hon vet vad hon vill och hon ska dit. Inga ursäkter, inga tvivel. Hon ska dit. Hon har peppat mig så mycket och fått mig inse ännu mer hur mycket jag vill detta och att jag måste ta för mig. Tro på mig själv. Nathalie är personlig tränare/dansare och flyttar nu till LA för att utbilda sig och leva livet. Känns som vi känt varandra i evigheter och det kommer bli tomt när hon lämnar Sverige.  Följ Nathalie på hennes blogg --->http://nathaliefurst.spotlife.se/
Hon har gett mig så mycket och kommer sakna henne massor! Men sen kommer jag till LA då j*vlar !
 
 
 
 
 

Impro

       Publicerat 2013-05-17 11:19:55 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

It is friday !

       Publicerat 2013-05-17 11:03:05 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Ledig från jobb idag så jag har tagit en  lång dusch, ätit god frukost och bara suttit framför tven och datan. Precis så jag gillart. SItter och letar lite musi för att koreografera. Känner mig väldigt slut dansmässigt med inspiration. Har rep rep rep varje dag att man nästan glömmer vad dans är. Behöver lov för att få inspiration och maximal motivation. Dans branschen är inget man ska välja om man inte är redo att ge 110% i allt. Tar tid, tålamod, blod, svett och tårar. Rent av förjävligt ibland haha.. Men det är det värt om man vill komma dit jag vill! Man lär sig väldigt mycket om sig själv på resans gång. Innan jag flyttar hem till Uddevalla över sommaren igen så ska jag skriva ett långt inlägg om detta året i Stockholm och på DiAmbra det lovar jag!
 
Idag ska jag bara sola ute och ta det lugnt innan det är dags för gym och sedan rep hela kvällen! Ni missade väll inte Eurovision igår? SÅ BRA DANS i mellanakten !
 
 

From a amazing class with Malin Wikner i Onsdags

       Publicerat 2013-05-17 09:40:35 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Lyssna på Diambra Cams grymma Cherie Cherokee

       Publicerat 2013-05-15 16:42:34 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

DREAM NAILS

       Publicerat 2013-05-15 13:53:30 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


ONSDAAAAAAAAAG

       Publicerat 2013-05-15 13:50:18 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Vart och jobbat en liten stund nu på morgonen. Kommit hem, lagat mat och städat. Hunnit så mycket idag! ska ta en powernap! Detta pollen gör mig så trött!!!
sen ska jag möta upp Nathalie och koreografera lite och sen Ta klass för Malin Wikner från Lac. Girlystyle !!
 
 
Bild från repet igår när vi var övertrötta och spexade

Morgon träning, jobb och rep

       Publicerat 2013-05-14 22:19:52 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
GodkvälL!
Bloggen har blivit lidande då det vart lite körigt. Inte haft tid helt enkelt!
Imorse gick jag upp tidigt för att möta upp Nathalie. Vi körde milen på löpbandet. SÅ skönt ! riktigt härligt morgon träning. Åkte sedan och jobbade och därfrån direkt till skolan för att repa. Som ni vet är ju DIAMbra utbildnings klasserna slut. Bara rep inför 29 maj kvar. NI MISSAR VÄLL INTE DE? kommer bli stort!
Sitter nu och kollar det bästa på hela året. EUROVISION!  dock är det ju bara semi final och jag tycker alla suger.. SJUNG PÅ ENGELSKA !!!!!!!!!!!! eller lär er sjunga först?
 

Playin in da park - DANCE

       Publicerat 2013-05-12 22:26:00 | i kategori JULIA HANSSON
      3 kommentarer

 
 -DANCE
 

Last DiAmbra day

       Publicerat 2013-05-12 09:32:48 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
 
Godmorgon!
 
Idag är det sista DIAmbra lektionen?! Har 4 timmar Med Sara Galan. Tänk att det redan gått ett år? har ju varit extremt tufft. Framförallt att flytta från min hemstad och vara ifrån alla så länge. Första halvåret var ju hemskt. Jag vill gå DiAmbra ett år till. Ett år här räcker inte. Det krävs flera år av professionella utbildningar innan man kan leva på dans. Mycket slit!!!!! ENORMT MYCKET SLIT!
 
Igår mötte jag upp Hannah och hennes familj som är här i Stockholm. Vi käkade frozen yoghurt och sedan åkte vi till Liljeholmen och åt mat. De åkte till Bruce Springsteen som spelade i SOlna och jag åkte till Mariatorget där några i klassen hängde och grilla/myste. Vi gick sedan och tog ett glas vin och sedan gick runt i Stockholm. Stockholm är så fint när det är fint väder. Kvällspromenader i gamlastan /slussen.
 
HA en fin dag
 

Restday!

       Publicerat 2013-05-11 07:55:12 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon! vaknade 5 och va pigg? solen började gå upp? somnade sedan om till 06:30. Försökte sova längre men nä, va alldeles för pigg. Kommer säkert va trött sen så då kan jag ta en powernap. Är ledig idag så de passar bra. Hoppas solen är framme hela dagen med så man kanske kan sola lite. Vilodag från träning. Ska passa på att korra lite. HAr en läxa tills imorgon. Har 4 TIMMAR african/dancehall med Sara Galan imorgon och vi ska visa upp 18  8:or sabar/house koreografi. skit svårt att få det se snyggt ut!
 
TÄnkte sedan tipsa om en grym "vitamin/koffein kick"
 
KRAM!

Prom Make Up Special

       Publicerat 2013-05-10 08:18:34 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer Ta hand om er själva

       Publicerat 2013-05-09 10:07:29 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Den senaste veckan har varit konstig. Jag har mått konstigt, haft ont i magen, sovit dåligt. Sett förjävlig ut.  Det var inte försen igår som jag insåg att det gått lite för långt. Glömde ipoden på marikas, glömde mobilen på gymmet, är nedstämd, hade hjärtklappning och yrsel. Var inte hungrig och mina axlar va upptrycka till öronen. Jag är alltså väldigt väldigt stressad. Så efter träningen med Nathalie igår så åkte jag hem. Duscha, åt mat och somnade direkt. kl va väll 20:00? sovit ut idag och känner mig fortfarande orolig och stressad men inte alls som igår. Idag ska jag fokusera på att ta det lugnt. Åka och handla bra mat, kolla tv, läsa innan kvällens sista House klass med Martin Feretti och Carmel Köster sen. Följt av Rep till 23..
 
Jag tror jag är sressad för att jag kämpar så hårt och att jag är rädd att det aldrig kommer "leda någonstans" .. När  man kämpat så hårt och varit stark så länge så glömmer man bort varför man gör det, vad man är bra på, vem man är och etc. Känner mig väldigt lost. Vet knappt vad dans är just nu. Men jag ska Inte ge upp. Tur att jag har Nathalie som peppar mig. Hon flyttar till LA efter sommaren. Kommer bli tomt!  du får peppa mig på avstånd nattan!
Behöver motivation och inspiration. En käftsmäll och ett rejält pepptalk av en förebild. Behöver sommarlov! bara några veckor kvar sen får jag återhämta mig på hemma plan med mina nära och kära. Har alldeles för höga krav på mig själv. Det är något jag måste hitta balans i.
 
Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin lång helg. Ta hand om er!
 
Grattis även till Astrid Segelod som fyller 20 år idag! (om två veckor är det min tur)

NAGEL SPECIAL

       Publicerat 2013-05-08 09:49:36 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 

1. Håll naglarna rena.

 

2. Massera dina naglar så ofta du kan.

 

3. Misshandla inte dina naglar.

Det är lika viktigt som att hålla dem rena. Att bita, peta med dem eller dra i saker med naglarna är som att bjuda in skador i naglarna.


4. Fila naglarna regelbundet.

 

5. baslacka


6. Låt någon ge dig professionell manikyr och pedikyr.

Att låta ett proffs jobba med dina naglar gör de starkare och finare direkt.


7. Ta hand om nagelbanden.

Många tjejer undviker att bita på naglarna men det slutar med att de biter på nagelbanden istället. Att bita på nagelbanden förstör nageltillväxten. Att ta hand om nagelbanden är en av de viktigaste sakerna att göra eftersom nagelbanden skyddar dina naglar från infektioner. Det enda du behöver göra är att massera dem med nagelbandskräm/olja ibland. På det sättet bibehåller du en bra blodcirkulation som hjälper till att få naglarna att växa bättre.


8. Olja är som sagt dina torra naglars bästa vän.

 

9. Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten.

När du precis lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.


10. För dig som har gula naglar.

Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 10 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På sikt så vitnar dina naglar.

 

stay strong

       Publicerat 2013-05-08 09:04:57 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Usch fy blää och alla andra negativa ord. Dansen gick åt HE**** igår.. har så höga krav så det kan verkligen förstöra så mycket. Min metod är att gråta, och deppa igenom det och sedan komma tillbaka jätte stark. det är mycket nu!
 
Va iallfall på gymmet igår morse innan jobb och idag morse. Kört cardio och styrka. Magmusklerna känns !!!
ska njuta av fina vädret och sola lite. Sen repa för mig själv på Marikas innan jag träffar Nathalie.
Ikväll blir det Dans klass med CArmel Köster !
Ha en bra dag and be strong!

kvälls humor

       Publicerat 2013-05-06 20:14:28 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Till er som tar studenten och ska gå på bal

       Publicerat 2013-05-06 09:51:00 | i kategori JULIA HANSSON
      3 kommentarer

SÅ HÄR SER NI UT FÖRE!
 
 
Min bal va helt gaaaalet rolig. Jag va inte nöjd med hår, make up, skor eller klänning men det gjorde inget. Jag hade så himla roligt. Bästa med studenten. Många får det inte roligt just för att de bryr sig alldeles för mycket om hur man ser ut. Jag får nästan ont i hjärtat när jag ser hur många nu där ute som lägger ner all deras energi och tid på att se perfekt ut. sprutor i läppar, melanotan sprutor, solarium, farliga dieter osv osv..
Förstå mig rätt nu. Klart man vill vara super fin på sin bal. Det ville jag med. Jag hade gjort mina super snygga läckra naglar hos bästa sophia på skönhetsspecialisterna, hår hos bästa gabriella på munken, solat osv osv.
Men det höll liksom en timma på förfesten. Man har så roligt att jag struntade i hur jag såg ut vilket gav mig en perfekt kväll. Mitt armband gick sönder på förfesten, fick öl på klänningen i limmon, håret rasa ner och sminket behövdes absolut bättras på.  BUT I DID NOT GIVE A FUCK, ingen gjorde !
 
Ni som ska på bal. Snälla snälla låt inte det där med "finast på balen" ta över. Det spelar ingen roll hur ni ser ut. För ni kommer ändå se ut som skit när ni går därifrån bokstavligt talat! Gå och ha roligt. Inte fejkat roligt för att se bra ut på bilder. alla mina balbilder är helt fucked up men jag bryr mig inte för jag hade bästa kvällen och minnena är mer värda än kort.  HA KUL! Gå och ha kul !!!!!!!!!
Ett äkta leende är det finaste ni kan bära.
 
 
SÅ HÄR SER NI UT OM EN STUND

NY VECKA

       Publicerat 2013-05-06 09:03:33 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

 
 
Igår va jag hemma kl tolv på natten efter vårat rep inför DiAmbra showen. Going to be DOPE!
Innan repet hade vi Sara Galan. Vi körde lite dancehall, sabar mm. Sen hade vi klackar med Michel Franco. Love him. Har ni chansen att se honom/ta klass för honom så gör det. Han är helt fantastisk. Lägger upp hans workshops i sommar inom kort!
Igår lärde vi oss knep för att gå "femenint och sensuellt" i klackar.
Gjorde något knepigt med foten igår också på repet så den är lite öm idag. Ingen löpning med andra ord. Blir istället Gym och sedan Jobb till 16.
Massor av rep på jobbet idag med Charlotte Perelli.
 
Sedan ska jag möta upp Nathalie för en promenad innan jag ska repa på DiAmbra. BTW Nathalies tatuering igår blev super bra! visar sen .
 
Ha en fin dag!
 

SÖNDAGEN DEN 5/5

       Publicerat 2013-05-05 09:37:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon!
 Upp till gymmet för att sen följa med Nathalie när hon tatuerar sig. Ska sitta och skratta åt henne medans hon lider! Efter detta ska jag raka vägen till Marikas. (diAmbra) .. Vi har idag Sara Galan och sedan Michel Franco ! work thoooseee heeels!
 
Igår hitta jag min dröm lägenhet.. Mållös.. ren lyx.. Men ja den hade ju ett pris ..
 
 
 
Tips: vill ni ha goda Sallader i Stockholm - gå till PANINI!
 
 
 

KENZA inspo

       Publicerat 2013-05-05 09:30:20 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

LÖRDAG

       Publicerat 2013-05-04 09:59:47 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


 
 
Igår satt jag ner på dansen för att jag har skit ont i magen. Stress? Doonnt know.. Blev då hundvakt åt lilla Bently. Våran diambra hund kan man kalla honom. Det är Ambra SUccis vovve såklart.
Idag har jag fortfarande ont och fattar inte varför... Blir vilo helg med Nathalie då hon är skadad. Två dansare som har ont. Vi ska åka och kolla på två lägenheter. Hålelr tummarna på att dom är bra !!!
 
Nu är det frukost time!!
kram
 
 
 

PW

       Publicerat 2013-05-03 14:56:00 | i kategori JULIA HANSSON
      2 kommentarer

 
Tog en lång Pw i solen på 8 km. SKulle bara gå till Ica men kände för en lång promenad. Har så sjukt ont i magen. Magkatarr i think.. så får se hur bra det går ikväll. Ikväll har jag balett och sedan Damon frost!  sen rep hela natta lång.. YEEP!

L.A.C

       Publicerat 2013-05-03 14:14:13 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Make up Inspo

       Publicerat 2013-05-03 11:11:08 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

TORSDAG

       Publicerat 2013-05-02 09:20:06 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Igår spenderade jag dagen med Nathalie. Vi åt i stan på Panini och kollade alla demonstranter. Sen åkte vi hem tilll Nattan i Solna och kollade Humorgalan och åt middag. Bra ledig solig onsdag! fick även en visning till på lördag. Håller tummarna på den lägenheten!.
 
Sen skulle jag spela in en musikvideo på tisdag nästa vecka men det blir inte av. Va för ung.. Suger att vara i min ålder inom dans haha !
 
Nä nu är det gymmet och sedan jobbb till 17. Därifrån direkt till DiAmbra för att ha House med Martin Fertti och sen abstract HipHop med Joao !
 
 

1 maj

       Publicerat 2013-05-01 11:49:47 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
GodmorgoN! vaknade kl 5 jätte pigg. Drog ner rullgardinen och somnade om. VAKNADE KL 11?? måste varit extremt trött. Va ju hemma 24:30 igår. Inte för att vi firade valborg utan för att vi repa. That is a dancers life!
Idag är jag ledig (röd dag) . Har dock saker som ska göras på schemat. Dans rep och gym. Ska sedan träffa Nathalie för myskväll framför Humor Galan
 
Ha en fin första maj!
 
 
 
 

Beyonce For H&M

       Publicerat 2013-05-01 11:27:51 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer