Här kan ni följa mig

       Publicerat 2013-03-31 21:11:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Här kan du följa mig !!
 
Facebook: http://www.facebook.com/julia.hansson.18
Instagram: Juliiahanssoon
Twitter: Hanssonjulia
5678 danstidning: http://www.5678.se/dans-blogg/julia-hansson/
 
 Listor på spotify
 Julia Hansson party
Julia Hansson awesomness
 

INSPO

       Publicerat 2013-03-31 21:05:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


påskafton

       Publicerat 2013-03-31 21:00:48 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Igår vart det påskfirande hos Gunilla och Ludde ute på sunningen. god mat, äggrullning, härligt gäng , lekar mm. Jätte trevligt! tog sedan bilen hem så förfestade jag och frida här hemma sedan åkte vi till Harrys och festade hela natten. En bra påskafton!
 
idag har jag bara tagit det lugnt. FIlmer godis och långpromend med nicko. Två dagars festade i rad. Är extremt sömn beroende så kommer sova länga och ta igen alla timmar inatt!!! hoppas ni haft en fin påsk!  kram
 
 

Jag kämpar för min dröm

       Publicerat 2013-03-30 14:38:20 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
SItter här och funderar lite på frågor jag fått nu när jag varit hemma så jag vill bara klar göra lite.
 Jag går en"privat" professionell danslinje i stockholm. Den är inte studieberättigad och man får inga andra bidrag över huvud taget. Linjen är SVINDYR!!! Jag arbetar och tränar med de allra bästa professionella dansarna,  inte bara sverige, utan från hela världen.  Jag tränar stenhårt 12 gånger i veckan och ger allt jag kan. Jag är bara 19, från liten stad och har inga danserfarenheter som mina klasskompisar har. De är äldre, har gått andra danslinjer innan, dansat utomlands osv osv. Jag har kastat mig in i denna nivån och det är extremt tungt. Dans är absolut ingen lätt branch och träningarna är blod, svett och tårar. BOKSTAVLIGEN. Man måste prestera och utveklas. Jag kan inte beskriva med ord hur extremt hårt jag kämpar. Jag vill verkligen detta och jag vet inte hur mycket jag längtar hem och ibland bara aldrig vill dansa i hela mitt liv mer. Jag måste träna rätt, äta rätt och sova. Jag elittränar. Samtidigt som jag bor ensam, saknar mina vänner och familj och är tonåring med vanliga tonårsproblem.
 
Jag får frågor om killar, festlivet i sthlm, shopping, vad jag kör för bil där osv. HALLÅÅ?!! Jag är student utan studiebidrag och dansar dygnet runt? jag satsar på min dröm! när skulle jag ha tid och råd med att hänga på stureplan och sippa drinkar med kändisar ?!
 
Det värsta jag har hört är: "har du inte blivit något än? "  .. VADÅ BLIVIT NÅGOT? vad innebär de? jag är ung och ny i branschen och det har gått extremt bra hittils för att jag gett allt jag har. Man blir inte proffs dansare över en natt. Mina lärare har utbildat sig till dansare i flera flera år. Jag är på mitt första?! jag är inte klar på långa vägar. Jag är jätte stolt över mig själv att det gått så bra och vågade satsa. Att jag kom in på diambra och fått lära mig så mycket och få mina idoler som mentorer...  Dessa höga "krav" eller liknande är ju orealistiska. Att jag ska vara dansproffs vid 19, dricka rosé till frukost med Danny som min pojkvän och köra min bmw. överdrift nu men ni förstår vad jag menar.
 
Som jag sa. Jag vill verkligen detta. Funkar det inte så funkar det inte men då har jag iallfall försökt och gjort mitt bästa.  Vill ni något. Har ni en dröm. TESTA och gör ditt bästa, se vart det leder. Vad är det värsta som kan hända?  Mina vänner och familj vet hur hårt jag kämpar och jag har enormt stöd från dom som får mig att fortsätta kämpa för min dröm. För i detta hårda slit så älskar jag ju dans. De är lätt att glömma bort varför jag gör detta eller för vems skull jag gör detta. Jag känner nu när jag har lov. Det skakar  benen på mig. vill dansa. JAg kan inte leva utan dans. Dessa höga krav eller imbillningar om ett lyx liv som proffs i dansare får ni lägga ner med.  Jag vill och jag kämpar!
 
LEV LIVET, SATSA PÅ DIN DRÖM, SKIT I VAD ANDRA TYCKER, FOKUSERA PÅ HUR LÅNG DU KOMMIT INTE PÅ HUR LÅNGT DU HAR KVAR. VA POSITIV OCH VA DIG SJÄLV !!!
 
 

INSPIRATION

       Publicerat 2013-03-30 13:22:52 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

GLAD PÅSK!

       Publicerat 2013-03-30 12:45:57 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon!! SItter i soffan och kollar reprisen på lets dance.. de är ju så dåligt.. tur att mitt kaffe räddar stunden!
Igår/inatt var det fest som tusan på trägårn och idag är an trött ... ska ta en powernap, dusch och sedan iväg på påskfirande och ikväll utgång! Glad påsk på er alla!
 

INSPIRATION

       Publicerat 2013-03-30 12:29:35 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Zumba

       Publicerat 2013-03-29 09:00:01 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

ZZU
 
Gomörra!!!
 
idag är det zumba 90 min på mitt älskade motionshuset. Ska bli skönt att få träna igen. Va ju 4 dagar sedan ha-ha... Träning på hemma plan! sen blir de påsklunch med familjen och ikväll utgång. Blir en bra fredag !
 
kram
 
 
 

spontan dag

       Publicerat 2013-03-28 12:11:16 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Igår var det en väldigt spontan dag! började med lunch med farmor och farfar på laxbutiken. Sedan blev det strandpromenad med ett härligt gäng. Vidare till buddys och pitchers i trollhättan. Inte alls vad jag tänkt men kul med spontant. Blir väldigt spontana dagar nu när jag är hemma.. Vill inte boka upp någonting för jag vil inte ha tider att passa eller "boka" in kompisar och familj.. Vill träffa alla !!
 
Nu blir det shopping med mamma !! woop
 

INSPO

       Publicerat 2013-03-28 12:04:18 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

MYSIG DAG!

       Publicerat 2013-03-27 09:56:12 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


 
Igår hade jag mobilen avstängd nästan hela dagen. Var jätte skönt!! hade en jättte mysig dag Med Bella. Lunch, fika på två fröknar, lång promenad och sedan tjej mys med tjejerna hos sofia. en kanon dag med andra ord ! Älskar att vara hemma !!!
 
Nu blir det bad!
 

BACK

       Publicerat 2013-03-25 19:30:58 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Tomt stockholm kl 05:00
 
 
Hell Yeah I'm Home in Uddevalla , woohoooo!!!
Gick upp kl 4 imorse för att åka hem utan att min familj viste om de höhö. De trodde jag skulle komma hem nästa vecka. ROligt att även denna gång hamnade jag på fel tåg?! lång historia men slutade bra och kom bara 20 min senare till Uddevalla.
Mamma fick en liten chock när jag satt här hemma framför tven, beställde kläder från HM katalogen och drack kaffe. SOm vilken vanlig dag som helst!  sen åkte vi ner till stan och handla lite och åkte hem och gjorde våfflor. SUPER MÄTT! ikväll ska jag bara umgås med familjen och bada !!!
Underbart skönt att vara hemma !
 
 
 

Ni har väll inte missat Fanny Lyckmans kollektion?!

       Publicerat 2013-03-25 19:22:49 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

LOVE IT LOVE ITmu

       Publicerat 2013-03-25 12:16:50 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

KENZA

       Publicerat 2013-03-25 04:25:15 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
Ja när jag gick där i mina danskläder en vanlig söndag och skulle ha två klasser.. super snygg då.. not... SÅ mötte jag en blogg idol. Ja ni ser ju vem det är!  Gick fram lugnt och presentera mig och berömde för bloggen och givetvis tog ett kort! Kul !!!!
 
Sen hade vi diambra möte, sabar klass med Sara Galan och sen s

Litet klipp från all style battlet

       Publicerat 2013-03-24 11:38:46 | i kategori JULIA HANSSON
      3 kommentarer

 

I DID IT!!

       Publicerat 2013-03-23 21:03:53 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
Idag mina kära läsare har jag mött en stor rädsla. Ett hinder.. oj va dramatiskt detta låter. *trummvirvel*. nej men jag vill ju bli commercial dancer och har aldrig tyckt det är super kul att battla och freestyla. klart de är kul men jag gillar mer att uppträda och köra koreografier. jag har oftast kollat på battle men aldrig vågat ställa upp själv. Är för feg helt enkelt. Men idag tvinga jag mig själv att ställa upp på balettakademiens all style battle. Va skit nervös att totalt skämma ut mig.. MEEEN det va skit kul och jag gick vidare till semifinaL? WHATT?!??!  jätte stolt att jag vågade och sen att jag gick vidare var liksom bara ett stort stort plus!
 
Efter battlet mötte jag upp Elin och jennifer så åkte vi och kollade på när Elin tävla i konståkning. Jätte duktig !!!
 
BRA DAG!

Ba Battle !

       Publicerat 2013-03-23 09:46:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Gooomöörraa!!
 
Är lite nervös då jag idag ska ställa upp i mitt första battle ever. Gör det inte för att vinna utan för att komma över en rädsla. Att våga gå in och köra.. vad det nu blir jag kör:.  Släppa allt och se vad som händer. Sen nu när jag vågat och upplevt så kommer de gå bättre nästa gång och nästa och nästa.  Ingen prestationsångest bara nervös.. okej jo .. Jag är nervös över att jag blir nervös och kanske skämmer ut mig? haha.. näädå-- Så har ni vägarna förbi Balettakademien idag så kolla in?
 
Annars är det lite andra grejer på G som är super hemligt. FÅr se vad det blir av de !!
 
Kram
 

NATTIIII

       Publicerat 2013-03-22 22:59:24 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Ligger hemma i sängen efter att ha dansat balett och sen klass med Joao. Älskar Joaos klasser som ni vet!! dansglädje i kroppen!! nu ligger jag och kollar film och bara myser. komemr somna snart för jag är ganska så trött!  kraammm
 
 

mobil bilder från veckan

       Publicerat 2013-03-22 22:55:51 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

A lot of inspiration

       Publicerat 2013-03-22 11:17:30 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


 

Rihanna ft Chris Brown - Nobody's Business

       Publicerat 2013-03-21 10:13:56 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Jobb torsdag

       Publicerat 2013-03-21 09:54:16 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
GodmorgoN!  för mig är det Jobb som står på schemat. Svalnäs skolan med åk två som varje torsdag. De är så goa så. Men kallt lär det bli, är svin kallt ute så det blir massa kläder på!!! ska även hinna slänga in en tvätt innan tänkte jag. Träningsvärk idag också!!!
Gymmade, tog klass med Sara Galan och sedan med L.A.C . Riktig tränings onsdag !! gott
Efter jobb idag är det skola som vanligt. House och Sedan Jazz med Ambra Succi  .
 
Kram

INSPO

       Publicerat 2013-03-21 09:45:56 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

DREAM NAILS

       Publicerat 2013-03-20 11:07:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


ONSDAAAAAAAAAG

       Publicerat 2013-03-20 10:47:21 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

foto från musikvideoinspelning i göteborg
 
Det slutar verkligen aldrig snöa? Det har varit snö konstant här sedan... ja va blir det. Sedan första snön! he-he... Nu snöar det mer. Jag mår bättre idag med så blir gym och sedan klass med Sara Galan på the voice streetdanceschool .. eller scandinavian dance academy som de heter numera. Efter det blir det mys med klassen hos Stina och Sofia
Kram !!

HÅLL DIG FRISK

       Publicerat 2013-03-19 12:39:27 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

QOUTES

       Publicerat 2013-03-19 11:59:27 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

TISDAGEN den 19 Mars

       Publicerat 2013-03-19 11:26:44 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Hitta lite old dance pics!! need new ones
 
Godmorgon!
Mår bättre idag men skulle behöva 1 vilodag till. Kanske 2 för att vara på säkra sidan. Har två viktiga klasser idag så de går inte att vila då. Men ska ta det lite lugnare. SNöar för fullt gör det ute också. När slutar detta??!?!?  Har lite folk att träffa innan också men får vila tills dess. Ha en fin tisdag !! Kram

INSPO

       Publicerat 2013-03-18 18:37:20 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Marlies Dekkers

       Publicerat 2013-03-18 12:55:08 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Älskar alla underkläder från Marlies Dekkers. Synd att det är så dyra bara ! du hitar några på Nelly.com men framförallt på Marliesdekkers.com. Snyggt som tusan !! har två liknande budget varianter från H&M ! I WANT I WANT ! Ni har säkert sett några Marlies underkläder på kändisar. molly Sanden tex ! Kanske så hon fick både danny och saade? haha kunde inte låta bli !

Sjuk tjej inte gla

       Publicerat 2013-03-18 12:37:38 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
 
Hade så ont i hlsen så jag tänkte sitta ner på klass igår men min klass tyckte de va bättre jag gick hem och vila så smittar jag ingen. Goood Point! Inatt vaknade jag upp och inte kunda andas nästan. Har ännu ondare idag.. Konstigt för jag mår bra annars.. Kommer bli en lång utråkande dag.. Vill träna.. Har 3 klasser dag.. Har absolut verkligen inte tid att vara sjuk. det har man aldrig men nu är det ABSOLUT INTE TID! får bli te, film, te film, te film hela dagen. har ni mer huskurer?
 
Kram
 
efterlängtad frukost. RISGRYNSGRÖT !!! gaah va gott

MODE INSPIRATION

       Publicerat 2013-03-17 19:41:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


 
 

En Lång lördags natt

       Publicerat 2013-03-17 13:00:26 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


folktomma stockholm kl 6
 
Började med en drink på Bauer med Daniel och Nathalie. Sedan möte jag upp Anjelina så åkte vi till clarissa och carro.. Därifrån och åkte vi in till stan och gick in på Tabu. Där var det folktomt så vi drog vidare till skybar. Åldern va 23... Så tillslut hamna vi på Lab. Inte alls vårt ställe då medelåldern va 30, turister, bönder och transor. men vi orka inte dra runt mer och klockan var nästan 3 så vi stanna kvar. kl 5 drog vi därifrån och åkte hem. Har nog aldrig vart ute och åkt hem när solen går upp? kanske studenten men jag är verkligen ingen party natt människa. brukar va hemma mellan 3-4 nr jag är ute.. Inte 6:30?  Jaja vi hde trevligt iallafall
 
Nu blir de skola med rep, dancehall och modernt . Sara Galan och AMbra succi på schemt

Going out !

       Publicerat 2013-03-16 18:27:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Ikväll är det utgång som gäller. Har knappt vart ute i stockholm. Främst för att jag tränar sena kvällar och de är dyrt. Får ge det en chans ikväll så och vi får se vad kvällen blir till. Vi vet inte vart vi ska än men det får dom bestämma. Annars idag har jag inte gjort mycket. Vart ute lite i solen men det är ju is och kallt fortfarande. Bytte till vinterjacka efter en minut!!
Nu blir det film och käk !
 
ha en bra lördag !

INSPO

       Publicerat 2013-03-16 18:23:50 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Fredag !!

       Publicerat 2013-03-15 10:47:07 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Morsning på er!! Det har varit så kallt inatt. Det är verkligen hur kallt som helst i Stockholm. Biter i ansiktet och jag va tvungen att springa från bussen till dörren igår för att det va plågsamt kallt. Notera att jag hade massr av kläder på mig. Måste varit rekord kallt?
 
Igår jobbade jag sedan hade jag House och Contemporary. Kom hem sent då vi satt kvar och snacka till 23. Idag är det inget jobb. blir gymmet sedan ikväll Balett och Klass Med Joao !!!! Älskar hans klasser. Har ni chans att ta Joaos klasser, do it! Efter klasserna kanske vi skulle ut men får se
 
Nu är det Smoothie, ägg och kaffe frulle som väntar !!!
 
Kram
 
 

ONSDAG

       Publicerat 2013-03-13 11:02:27 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
GodmorgoN!
havregrynsgröt med hallon och en kopp kaffe är det till frukost idag. Ledig idag med så det blir Gymmet och sedan ikväll contemporary med Ambra succi. Annars inget nytt. Tränar på, sliter och dansen går skit bra nu. Happy girl! bara att köra hårt
 
Kram

INSPIRATION

       Publicerat 2013-03-13 10:49:43 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer 

BOY LONDON

       Publicerat 2013-03-12 13:02:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Stamped, Killer, Rob Rich, Much Love

       Publicerat 2013-03-12 12:42:02 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
DÅ var det över.. Rob rich workshops är nu slut. Dessa tre dagarna har verkligen varit intensiva när det kommer till träning. Vi har kört stenhårt och haft så kul, Den energin och glädjen har jag aldrig upplevt på klass förut. Var ärligt talat som en fest. Alla älskade det, puschade varandra och vi alla avdugar Rob Rich. Man måste vart där och uppleva för att ens förstå vad jag pratar om. Rob Rich har gett mig nytt perspektiv på dansen och jag har fått tillbaka all dansglädje. Har ni chans att ta klass för Rob rich någon gång i LA eller i framtiden när han kommer till sverige. TVEKA INTE! jag hade tänk ta en lektion bara för det va ganska dyrt. Slutade med att jag tog alla 4 lektioner. HAr vart värt vartenda öre och all smärta. helt exalterad (stavning, heter det så?) . My new friend, idol and god !
 
SPEEECHHLEEEESSS
 
 

Make up is art

       Publicerat 2013-03-12 11:48:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Sandra är en kreativ tjej som tycker det är förbaskat kul med smink och specialeffekts makeup. Hon är dessutom helt självlärd. Spana in hennes grymt coola och fantasifulla sminkningar här
 
 

GALEN TRÄNINGSVÄRK !

       Publicerat 2013-03-11 11:25:55 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Goddagens! sovit länga idag då jag inte kunde somna igår kväll. Jag kan verkligen inte beskriva träningsvärken jag har i hela kroppen. SÅ STEL! Jag har tränat stenhårt i 1 vecka. verkligen all in. Hade åter igen en klass med Rob Rich igår och sedan en klass med Ambra Succi. HELT ÖM I KROPPEN MEN SÅ VÄRT DET!! Jag är helt klart värd en massage. SÅ kl 16 är det massage time på naprapathögskolan här i stockholm. Billigt och bra!! Tills dess ska jag bara vila och tycka synd om mig haha. ALLTSÅ JAG HAR SÅ ONT .. känns mycket bätre att säga det! sedan är det sista rob rich lektionen !!! 
wooppp!!!
 
 
 
 

Late sunday

       Publicerat 2013-03-10 23:16:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

BÄSTA LÖRDAGEN

       Publicerat 2013-03-10 12:57:13 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Igår käkade jag matilda och rebecka lunch på John Chris. SÅ GALET GOTT !! efter det gick jag till DiAmbra för att ha 2 workshops med the one and only ROB RICH. Min nya idol.. Vilken inspiration. Bästa dansaren jag någonsin sett.  speeechhleess... Älskade båda workshopsen, bästa klasserna ag någonsin haft utan överdrift. Pricken över i:et är ju att Robin vann mello som min mentor AMbra Succi koreograferat och Diambra cam som dansade bakom. Andra året i rad för Ambra att kamma hem segern. Ingen slump !!!
 
Nu ska jag duscha och laga lunch sedan ha en till klass med Rob Rich sen Ambra Succi. TAGGAD !!!!!
 
 

ROB RICH

       Publicerat 2013-03-10 12:48:07 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

A dance day

       Publicerat 2013-03-09 12:19:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Drar iväg till Ackis för att möta Rebecka så ska vi dansa lite. Kanske ska ställa upp i mitt fösta riktiga battle ever så behöver hennes hjälp. Sedan ska vi möta upp Matilda så ska vi käka och sedan avslutar jag kvällen med två klasser med ROB RICH från LA. kommer dock missa melloo... . . .. . .  Men glöm inte kolla in alla grymma dansare ikväll !!  har ni någon favorit?

WORKSHOPS

       Publicerat 2013-03-09 10:58:17 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

INSPIRATION

       Publicerat 2013-03-09 10:10:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Teknik fredag

       Publicerat 2013-03-08 22:45:19 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer 
 
Idag har jag faktikt inte gjort så mycket. Sov ut så jag vaknade utvilad (behövdes), lagat lite mat och dansat hela kvällen. Balett och jazz. Vill utveckas inom det nu nu nu nu. Tenik träning vake da!  Givande och roliga klasser. Ligger nu hemma i sängen och kollar tv och har nyss duschat. Svin trött ikväll med så kommer antagligen somna snart. Beror på vad kanalerna har att erbjuda.
 
Det är lika kul varje helg att komma svettig från dansklass (man är inte vacker då) och möta alla stockhlmare som har fixat sig till max inför kvällens utgång. HALLÅÅ kan man hänga med eller? (på grov göteborgska) .. elllerrrrr....
 
 

NASTY GAL

       Publicerat 2013-03-08 11:39:52 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

MQ vårjackor

       Publicerat 2013-03-08 11:20:21 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

A dancers life

       Publicerat 2013-03-07 11:28:41 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Effektiv idag!  gick upp tidigt för att jag skulle till vårdcentralen. Gick sedan till gymmet för att köra styrka. Blev ett väldigt lätt pass då kroppen va slutkörd sen igår. Musklera vägra arbeta. Men lite är bättre än inget! handlade lite på vägen hem och sitter nu i sängen med datan i knät, kollar tv och dricker min super goda smoothie.
 
Kommer ha tre extremt intensiva dans/tränings  veckor innan påsklovet. Har sammanlagt 2 vilodagar på dessa veckor! HJÄLP. . Gäller att sova mycket, dricka mycket vatten, äta rätt och hålla sig frisk. Kosttillskotten får hjälpa till med det!
Rekomenderar Gojibär starkt!!!!!!
 
 
 

THROWBACK TYLÖSAND

       Publicerat 2013-03-07 11:06:39 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

INSPIRATION

       Publicerat 2013-03-07 11:03:08 | i kategori
      0 kommentarer

INSPIRATION

       Publicerat 2013-03-06 11:30:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Back in stockholm

       Publicerat 2013-03-06 11:26:55 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Hej alla!  nu befinner jag mig åter igen på andra sidan landet. Känns som andra sidan jordklotet! Va riktigt skönt att vara hemma. NOTERA HEMMA!! hör hemma på västkusten med min familj. Endast här för dansen just nu. Dansen går bra just nu så kommer satsa stenhårt på det nu resten av terminen. är u hemma igen om 3 veckor så får ha det som ett "pepp" moment.  Idag ska jag jobba kl 13-17 sedan är det klass med Ambra Succi. Tills dess ska jag bara ta de lugnt och packa upp.
 Kram

NYA DANSSKOR

       Publicerat 2013-03-05 08:43:58 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

BACK TO STOCKHOLM

       Publicerat 2013-03-04 21:58:26 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Sitter här i min soffa med familjen och kollar något dåligt dansk kriminellt program. Men vad gör det. Har det mysigt ändå. Åker tillbaka till Stockholm imorgon kl 12 och har direkt två klasser samma kväll. Ambra Succi och Dan Gill. Min comeback efter att ha vilat i två veckor från all träning. Ryggen och kroppen har verkligen varit kass. Fått behandling och vilat nu. Taggad på att komma tillbaka och hitta formen. Jag åker tillbaka till Uddevalla den 30/3 alltså om typ 3 veckor. Känns så skönt verkligen. Har haft en jätte bra vecka hemma. FIkat med vänner, festat, myst med familj, umgåts med vänner och bekanta varje dag. Kan inte nog beskriva hur mycket jag tycker om er, ni gör mina dagar!!! Blogen har ju blivit lite lidande men det får ni ju förstå. Har lagt ner mer tid på att ta hand om mig själv och umgås med familj. .Kroppen strejkade ju verkligen. Hade puschat den alldeles för hårt. TA HAND OM ERA KROPPAR PÅ ETT HÄLSOSAMT SÄTT !!!! DET ÄR VIKTIGARE ÄN NI TROR!
 
Idag har jag varit hos osteopaten, lunchat med pappa på Riverside, fikat mer Erik, vart danslärare på medborgarskolan med Erik, träffat Helena och nu myser jag med familjen och betalar biljetten för imorgon.
Tungt att åka tillbaka till STockholm men det är bara att köra. Vill ju detta SÅÅÅÅ mycket. Det är bara att göra sitt bästa och ha kul. Lovat mig själv att ge allt jag kan på ett hälsosamt sett denna gång.
 
Har iallfall haft skit kul och mysigt hemma i Uddevalla. Småstadstjej in i benmärgen!!!
 
Puss och kraaaaam
 

Inspiration : RIHANNA

       Publicerat 2013-03-04 09:08:45 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

LÖRDAG NATT

       Publicerat 2013-03-03 17:16:39 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
 
Skrev jäte långt och roligt så försvann det.. blir man less då eller...
Vi var hos sofia som sagt och hade trevligt. Sedan drog vi ut på lite olika ställen.Trägårn och sedan harrys. Hade en skit kul kväll!  Så kul att vara hemma och träffa så många. Tog inga bilder nästan. Brukar lämna mobil i väskan när jag är ute.
 
Nu har jag varit ute på en lång promenad med mamma så nu ska jag vara CHILLLLAAAAA
 

Utgång på ingång

       Publicerat 2013-03-02 18:12:33 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Idag är det Fest! vi ska fira SOffe först som nyss fyllt 20 och fått ny lägenhet. Sen skall vi ut. Vet inte vart dock men de får vi se ! Malcolm och Swingfly skulle ju till Uddevalla men de blev något fel så det är kartellen på Trägårn istället (vet ej vad det är). Tråkigt, jag och malcolm som skulle köra dance battle "freak från uddevalla" som han säger. SKa bli super kul iallfall vart vi än går. Vi är ett härligt gäng !
Har även varit nere på SNäckan med Bella och fikat idag. Ni får komma i sommar när jag förmodligen jobbar där och ge mig massa dricks hehe..
Nä nu är det käk och det roligaste man kan göra. MAKE UP!!!!!! woop woop haha.....
 
glöm inte heller att rösta på mello ikväll. Många bra dansare med som Juan, Mario, Dan, Anna H, Nathalie R, Koivunen, robin mm mm mm och AMbra som koreograferat RObins nummer , håll utkik !
 
Ses ute !
 

VAD HÄNDER ?!

       Publicerat 2013-03-01 09:46:36 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Igår mådde jag piss! Hade så enormt ont ihuvudet och magen. Frös och svettades. mamma var säker på att det var influensa. Idag har jag bara ont i huvudet och mår annars bra. Pigg!  tror fortfarande det kommer från ryggen. Tråkigt att man inte kan vara på topp när man är hemma! såg att jag skrivit fel i äldre inlägg. har vart hos en osteopat inte ortoped haha...
Kroppen vill iallfall inte sammarbeta. Ryggskott började det med, vilket antagligen var en låsning. Sedan huvudet, sen nacken och axlar, sen magen.. Min kropp strejkar helt enkelt. Har träningsförbjud så nu får kroppen skärpa sig. Är ju på semester, vill njuta till max då?!

KRAM!

qoute

       Publicerat 2013-03-01 09:33:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

VANN SPA

       Publicerat 2013-03-01 09:22:59 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer