NU JÄVLAR !!!

       Publicerat 2013-01-15 14:39:43 | i kategori JULIA HANSSON

 

 
 
Första dagen i Stockholm för detta året. Super känslig som jag är så är detta jätte jobbigt första veckn. Är ju som ni vet så sjukt hemkär. saknar att vara hemma i mitt hus, med mamma, pappa och isak.  jag mår piss nu första dagen.. men de blir bättre det vet jag. bara att vara optimistisk och kämpa. Det är som att ha PMS, det är svin jobbigt men går över.. Ha-ha sämsta jämförelsen ever... Önska jag kunde utbilda mig till dansare i Uddevalla.. men men, vill man något så måste man ju offra. Kommer ångra mig annars när jag blir äldre att jag aldrig försökte...
 
  Sen måste jag även säga att ja är jätte glad att ni tror på mig, det ger mig ny energi och hopp verkligen! . MEEEEN att bli professionell dansare är inte lätt, det är som att bli fotbollsproffs. 1 av 1 000 000 blir proffs. förstår ni vad jag menar?  det är en sjuk branch. Ville bara påpeka det då jag ibland kan känna att vissa har alldeles för höga tankar om mig. Eller vad säger man? inte krav? hittar inte ordet men förstår ni? Jag är 19, från en liten stad, har inga erfarenheter eller professionell utbildning. Att jag ens kommit in här är stort. att jag fått göra så mycket med dans på 5 månader är super stort... Men när jag sen säger att jag ska kolla på chris brown i globen och någon frågan "ska du dansa bakom honom"? ....  nej nej nej nej... då skulle jag turnera runt hela världen, tjäna massor av pengar och bo i usa. kanske vara 25 också. ha en dröm karriär.
 
Jag är jätte glad att få chansen, jag tränar sönder och kämpar så hårt för detta ska ni veta. man måste ju försöka och se hur det kan går. Har man en dröm, testa- går det inte så går det inte.. man ska aldrig ångra det man gjort utan de man aldrig gjorde. det ordspråket lever jag mycket efter. Tackar alla där hemma eller därute som tror på mig, stöttar och är intresserade. Känns veerkligen super bra. utan det hade jag nog inte suttit kvar här. Jag lovar att försöka till max de sista 6 månaderna. hur jobbigt det än är vill jag komma tillbaka till ua i sommar och tänka. : "satan va stolt jag är över mig själv, jag gjorde verkligen mitt bästa. Bra Julia! "
 
tack !
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback