ONSDAGEN

       Publicerat 2013-02-28 10:29:16 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Åkte till Bella ute på Amenäs där vi bakade och kollade på sex and the city. Åkte sedan till Pure där jag var hos en osteopat för min rygg. Hade lite låsningar och överspänd osv osv. Ska dit igen på måndag. Åkte sedan till Trollhättan där jag träffade Hannah. Vi var på Pitchers och käkade ceasar sallad och umgicks med vänner.
 
Kroppen idag är helt kass. nästan orolig. ENORM huvudvärk, ont i axlar och hela ryggen. Någonting är fel !
ska bara ta hand om mig själv idag. Åka till Vann Spa med Mamma, farmor och farfar för att äta lunch sen får vi se vad som sker
 
Kram

HOME!

       Publicerat 2013-02-27 09:48:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Godmorgon!!! Ah som ni vet så är jag hemma i Uddevalla och lever livet. Ska träffa en ortoped kl 15 så ska han ta en titt på min rygg/kropp. Har ont överallt och det har stigit upp i huvudet så har skit ont. Känns som man är sjuk.. Nä det ska bli skönt att få ett proffs att sköta detta.
Nu ska jag träffa Bella sedan ortoped och ikväll träffa Hannah. fullt upp haha- 
lägger upp lite bilder från mobilen på de senaste dagarna. Kram!
 
  
 
 
 
 
 
 
 

BE a BEAST

       Publicerat 2013-02-27 09:31:52 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Till er som läser

       Publicerat 2013-02-26 19:51:07 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Nu har jag suttit och svarat på era frågor och funderingar. De flesta frågor har handlat om dans och gymnasium och har även fått små brev där ni berättar eran "situation". Jag ska säga det att jag är ingen psykolog men jag har en grym erfarenhet och mitt mål med denna blogg är just att inspirera och motivera. Om jag når ut till er som läser denna och hjälper/inspirerar någon är jag jätte lycklig. Har ni frågor och funderingar eller bara kanske vill skriva av er. Använd mig. Ni kan göra det anonymt om ni vill. Vissa av era frågor och funderingar oroar mig lite kring hur ni tänker och ser er själva på. Tonåren är jobbig och att hitta sig själv är en lång resa. Jag är fortfarande på den resan. Jag är bara 19.
 
Men vill ändra eran syn på er själva och peppa er. Jag är jätte glad att ni tycker om min blogg för jag lägger ner tid och energi på det. Ibland sitter man här och lägger ner tid men känns som ingen läser . då bir bloggandet tråkigt. Men nu när ni skrivit så fint till mig blir jag så glad och gör att man vill göra bloggen sjukt mycket bättre. Så glöm inte att skriva till mig emellan åt så jag vet vad ni tycker!  Kommer fortfarande ihåg hur jag gick upp för kanske 1-2 år sedan och hade en allmänt dålig dag.. Va bara negativ. Kom till Agneberg och skulle prata i en klass om dans där så kommer en kille och berätade att han läser min blogg och tyckte den var bra. Det gjorde min dag. Va så glad!!  Du vet vem du är och jag hoppas du läser min blogg idag med ! ;)
 
 
Tack för era frågor, hoppas ni fick svar!
kram ta hand om er !

FRÅGESTUND SVAR

       Publicerat 2013-02-26 10:42:54 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
Vilka dansstilar gillar du mest?
Har du utvecklats i stockholm?
hur många gånger tränar du i veckan?
vad är ditt mål med dansen?
vad ska du göra nästa år?
festar du mycket i stocholm?
 
svar: 1 Jag gillar mest Commercial, La-style och Streetjazz.  Jag har utvecklats MASSOR! jag har som mest 12 lektioner i veckan och så tränar jag lite gym för styrkan. Mitt mål med dansen är att bli professionell och kunna försörja mig på det. Nästa år vill jag gå Diambra igen för det ger SÅÅ mycket. Nej jag festar ingenting. tror jag varit ute 3 gånger i sthlm? Jag tränar sena kvällar och när jag är ledig vill jag ofta just vara LEDIG. Behöver sömn och dricker inte då jag tränar så hårt. nu låter jag som världens tråkigaste människa haha men det fnns liksom inte så myket tid till att gå ut när man tränar och repar sena kvällar. man blir MÖR i kroppen.
Hoppas du fick svar. försökte svara kort och rakt haha :D
 
 
 
 
Hej Julia!
Vem hade du som mentor på Sinclair?
Kan du inte skriva lite om vad du tycker om Sinclair, funderar själv på att söka dit. Jag skulle vilja ha lite info.. vad fick ni göra? Hade ni mycket föreställningar? åkte ni på mycket läger?
Har hört att man har slutproduktion i 3:an, hur går den till och vad gör man? Var lärarna bra osv? Har du någon film från din criminal-föreställning? Gillar du avokado? puss

Svar! HALLÅ! Jag hade... vem hade jag nu igen... Linda Pekowska, i think.. Jag brukar säga såhär till de som funderar på estet dans. När man är i den åldern och ska välja gymnasium är man HELT förvirrad. Man tänker alldeles för mycket. Tycker du om dans och vill dansa så sök. linjen ger en bred utbildning och du har massor av kul. HAade jag inte haft lite dans emellanåt på gymnasiet hade jag nog varit såå skoltrött och skolkat massor. Jag älskade sinclair. Jag vet inte hur deras "uppläggning" ser ut nu men i 3an sätter man ihop en lite större föreställning. Jag var inte med så mycket i våran då jag hade Criminal föreställningen samma vecka.  En av lärarna koreograferar och bestämmer sen hjälps alla åt och tillslut har man en föreställning. kul produktion!!  vi åkte aldrig på läger. Föreställningar i övrigt va ganska ofta.. eller nää.. då och då. Kul var det!  Lärarna är kanon!! Nej jag har tyvärr inte det.. bara på dvd  :(( haha ja jag gillar avokado!
underar du mer om sinclair är det bara att fråga! mitt tips är att söka om du vill dansa. Oroa dig inte så mycket, börja och sen får du svar under vägens gång :)  kram
 
 
Vad var det för musikvideo du var med i?
Har du utvecklas mycket under tiden på diambra ?
Hur är det att bo i Stockholm ?
 
svar: Det är reaven - speed (den har ej kommit ut än)
jag har utvecklats enormt och vill bara utvecklas mer mer mer
Att bo i stockholm är kul, stor stad där det finns massor att göra. Fin stad!! men som ni vet då är jag ju hemkär och saknar att bo hemma så mycket. Men ja stockholm är bra, svårt med jobb och boende bara ! :)
 
 
 
Hej julia! Hur fick du det statist/skådespeleri jobbet, hur gick du till väga?! Och hur gick de sen har det kommit ut ?
 
svar: HEJ!! nu vet jag tyvärr inte vad du menar.. jag har inget sådant jobb.. vilket menar du ? :D
 
 
 
Vad var det bästa med gymnasiet? Hamnade du någonsin i någon svacka där dansen kändes skit och självförtroendet likaså? Om det var så, hur hittade du tillbaka isåfall? Tips? Toppenblogg! Får så himla mycket inspiration och kämparglädje av att kika in här! Keep it up! Kram
 
svar: Det bästa med gymnasiet är att man får lära känna så mcyket nya vänner och få träffa dem varje dag. JAG har haft enorma svackor. Det händer alla. Mitt liv har inte alltid vart "woho jag älskar dans". Kommer inte gå in på mer personliga saker men ja man får svackor och självförtroendet ligger på botten. Jag får sådanna svackor idag med!  Man får ge det tid och försöka göra det bästa utav det. ju mer negativt man tänker desto sämre blir det. Jag brukar tänka ÖVERDRIVET positivt. känns jätte mesigt men tillslut har man"lurat" kroppen att tänka så. Bara att fortsätta köra tills motivationen kommer tillbaka. alla får svackor! när jag har lov och kollar på dans då får jag tillbaka motivationen. Jag hade perioder i gymnasiet jag mådde PISS och skolkade mycket, vilket jag ångrar idag. Gjorde kanske inte mitt bästa och gick in för danslektionerna så ofta. som sagt jag ångrar det idag.
Mitt tips: har du lov eller ledigt, va då ledig från dans med. försök att göra det bästa utav det och ge det tid. Tänk positivt och ha kul, kötta!  ÅH TACK VA GLAD JAG BLIR !!! YOU MADE MY DAY!
 
 
 
Vilka stilar är bra att kunna innan man söker till estet dans på gymnasiet?
Eller lär man sig grunderna där?:)
Hur ska man gå tillväga för att bli proffsdansare?
Din blogg är grym,sjukt bra inspo!
Kraam
 
 
svar: man får grunderna där men självklart är det as bra om du dansat innan. Ingen speciell stil kanske men Jag hade dansat massor innan. Har man aldrig aldrig dansat innan kan man fråga sig själv varför man söker dit. Hur man ska gå tillväga är en omöjlig fråga. Finns inget speciellt sätt. Man får bli så bra som möjligt och hitta det där lilla extra att man sticker ut. Att gå en professionell utbildning och få kontaker och bara kötta! synas på marknaden helt enkelt. Gäller att vara på rätt tid vid rätt tillfälle nästan. Utbilding är A och O.  ÅH TUSEN TACK, värmer jättte mycket !!
 
 
 
När ska du och Robin få till det? (/)
svar: Robin? vem? Nej .

FRÅGA PÅ!

       Publicerat 2013-02-23 12:43:33 | i kategori JULIA HANSSON
      8 kommentarer

 

FRÅGESTUND var det ja! Kör på, ni har massor av frågor. Nu har ni chans att få svar! Ni får gärna skriva lite mer än bara frågor med om ni vill. Typ vad du tycker om bloggen, mer av eller kanske bara en liten hälsning!
 
Jag har ryggskott och är sönderstressad. Jag tar och vilar. Tar hand om mig själv. Ska spendera helgen med vänner och mello mys sen åker jag hem till Uddevalla.  TAKE CARE !!!
Kraaam mina fina !

INSPIRATION

       Publicerat 2013-02-23 12:35:10 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


I'm a Nail Lover

       Publicerat 2013-02-23 12:32:01 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

HELG

       Publicerat 2013-02-23 10:06:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon!  skönt att slippa stå upp kl 7 idag. Helg !!
Ryggen känns bättre. Dock har själva "det onda" har flyttat sig. HAr ont långt upp i ryggen nu? WHAT?!
Ska Packa lite nu och planera lite. Frågestund är på G med !
 
BTW: glöm inte rösta på Robin ikväll. Mina duktiga vänner dansar bakom och min mentor Ambra Succi har koreograferat bidraget. Bidrag nummer 3, vote !

LOV

       Publicerat 2013-02-22 22:11:03 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Sista dagen denna veckan på svalnäs skolan innan lovet drar igång.  Pannkakor, muffins och teckningar i mängder. Vi har även haft dansföreställning inför treorna i gympasalen. Tjejerna var välförberedda med sina snyggaste kläder och fina toffsar i håret. STOLT lärare/danslärare?
 
Sen fick jag även en super fin tavla utav Jennifer och Kristin som åkte upp direkt på väggen!
För övrigt, ryggen känns bättre idag thank god! men knappt tränings dags än!! kommer ta lite tid detta. Bra att jag har lov !  Ikväll har jag bara vilat. frukter och kvarg med nya Fun light stevia . MUMS !!
 
Kram

. . . . . . . . . .

       Publicerat 2013-02-22 07:38:59 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Okar inte ens va arg längre. Jädrans rygg. Inte ett dugg bättre idag Får ju bara inte hända. Får bli en handikappad fröken på skolan idag. Mina tvåor ska ha dansuppvisning. De får klara sig utan min hjälp. Hoppas de kommer ihåg koreografin! söta små tjejer.
Sen har jag Ju dans- Balett och hiphop. Ja jag kan ju inte vara med som ni kanske förstår.. Men frågan är om man ens ska gå dit? går jag dit måste jag ju sitta ner vid spegeln och har man ont i ryggen så är inte det kul! Löser det sen.. FÖrst jobb.. och alvedon!

RYGGSKOTT !!!!!!!

       Publicerat 2013-02-21 23:27:07 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
Detta är iallfall inte min dag !! Hänt massor idag.. Inget Hemskt"!  bara en allmänt oturstorsdag. Har fått ryggskott... får det hända en dansare? NEJE?!!=!=!??!?! (vila visst) men det går liksom inte när jag går en sådan utbildning. träningen är liksom A och O.. just nu har jag så ont att jag inte vet hur jag ska kunna sova. Vi får se hur det känns imorgon.. Fredag: Jobb 9-17 och balett + hiphop på kvällen..... Ha-Ha-Ha-Ha good luck with that.. Nu är jag bitter.. J****** BITTER... vill bara kasta datorn i marken och tra täcket över huvudet. PISS DAG!
 
ett plus är att jag iallfall fick träffa Kristin och jennifer från Uddevalla och Matilda och Becka.. KUL!!!
 
nä nu ska jag fortsätta va deppig och bitter över mitt ryggskott... BLÄ !!!!
 
 
 

INSPO

       Publicerat 2013-02-21 08:01:20 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

WORKTIME

       Publicerat 2013-02-21 07:38:14 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
JÄÄSP! shit va trött jag är, men med lite kaffe så piggnar jag nog till. Japp det är dags för jobb. Samma som igår och dagen innan. åk 2  fast idag 9-16:30. Efter det är det raka vägen till DiAMbra för House och hIpHop klasser. Låång dag! men snart är det helg och snart är jag hemma!
 
Kram !
 
 
 

Stockholm streetstyle

       Publicerat 2013-02-20 19:28:28 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Tar och andas ikväll

       Publicerat 2013-02-20 19:22:05 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
SÅ då har jag jobbat klart för idag. Känns som denna dagen varit lång då det hänt massor. börjar lära mig alla namn på barnen och vet vilka man ska kolla lite extra på. Får massa flashbacks från när jag själv gick på skolan. Saknar den tiden. Norrskolan där stefan var min idol och skol showen var årets händelse. Den hölls i maj och varje Jullov började jag repa inför mina britney spears framrädande. Eila, Eva, Janne och alla lärare.. Har så många minnen från den skolan.
 
Idag har jag jobbat med åk 2 och träffade Charlotte Perelli. Japp jag har hennes son i klassen. Kul !
Ikväll är det vila från träning (deserve it) så jag ska tvätta, duscha, käka osv osv. Kommer vara upptagen hela veckan så kanske dags att börja packa med?
 
Kram

ONSDAG

       Publicerat 2013-02-20 07:39:31 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Igår!!! jobbade hela dagen på skolan med åk 2 och hade bland anat dans med tjejerna som de ska få visa upp på fredag. Efter det åkte jag direkt till skolan. SUper trött, helt utmattad och otaggad. Tog mig igenom dagem ändå utan att ge upp. Gick väll inte sådär jätte bra men gjorde mitt bästa som jag kunde just då. Roliga Koreografier. Tycker dansen rullar på nu. Bara att fortsätta köra!
 
Idag börjar jag kl 9 och jobbar tills 17 typ. Har åk två idag igen men bland annat dans. Sedan har jag ingen skola men tar Ambras klass ikväll istället. Onsdag idag, bara fem dagar kvaaar!!! wopppaaaa
 

HARD DAY

       Publicerat 2013-02-19 09:10:57 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon!
frukosten är nere i magen. Dags att åka till vårdcentralen för lite prover och sedan jobba till 17. Efter det springer jag till skolan och tränar till 22. Hel dag.. Kommer bli tufft men bara att köra på!!
Dansen igår med Alex Jafarzadeh, Sara Galan och Anna Holmström var super kul. 3 klasser efter varandra känns i kroppen!!
 
 

inspiration

       Publicerat 2013-02-19 09:05:57 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Inspiration : RIHANNA

       Publicerat 2013-02-18 14:33:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

EN VECKA !

       Publicerat 2013-02-18 11:11:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Godmorgon!
GAAALET på klass igår som sagt. Min kropp släpades hem nästan. Såg tåget komma men orkade liksom inte springa eller ens öka takten. Så igår när jag kom hem, gjorde jag snabbt lita käk, duschade sen somnade jag som en stock. Idag har jag inte träningsvärk thank god men stel!
Denna veckan är helt hysterisk. Ledig tills 14 idag. Ska träffa Nathalie sedan dansa heela kvällen. 3 Klasser!
sen hela veckan är det jobb från ca 9-16 sen direkt skolan till 21:30.
Åker även hem nästa vecka så när ska jag packa är frågan? haha får lösa det. Kommer bli en fullspäckad vecka så det gäller att planera den rätt
 
kram !

 

Hektiska roliga helg

       Publicerat 2013-02-17 14:58:27 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Hektiskt helg. Fram och tillbaka verkligen. Men kul har jag haft!
Började med att möta upp Ida igår för en kopp kaffe på espresso house. Slutade med att vi satt där i timmar och pratade. Åkte sedan till The Voice Street Dance School och gick på deras Audition. Jag kan inte gå den linjen för jag går ju DiAmbra men gick på audition iallfall. Va ju Alex som hade lektionen. Audition gick bra, körde inte på fullaste allvar men kom in och hade kul. Däremot har jag fått lite erbjudanden så jag kommer dansa där med nu. Kommer alltså bli 3-4 extra pass i veckan med dans!?!?! vad har jag gett mig in på ...
 
Sen mötte jag upp Joao, Juan och Clarissa så åkte vi till Daniel för att kolla Mello och ha lördags mys. Därefter gick jag ut och hamnade på Berns. Var ju verkligen liksom inte uppklädd för Berns men kom in och hade kul ändå.
 
Idag har jag tränat och insåg att det va dumt. är nu helt slut och har två timmar dancehall i klackar och sen Hype efter det. Alltså de två jobbigaste klasserna man kan ha efter varandra.... Hur tänkte jag där?!
Blir kaffe och celsius idag for sure!
 
Sen imorgon är det ny vecka och sju dagar tills jag kommer heeem. WOPPA! :D
 

WOPPA!!

       Publicerat 2013-02-16 11:25:32 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

MIN LÖRDAG

       Publicerat 2013-02-16 11:18:47 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Gooddaaageeenss!

Sovit lite halvkasst så idag är de två koppar kaffe till frukost! ska Träffa Ida inna i stan för en kopp kaffe. Mycket kaffe idag? ha-ha. Sen ta klass/audition på the voice street dance school. Kan inte gå den linjen ändå men de blir ju som en gratis klass med Grymma Alex som ni bland annat såg bakom Sean Banan förre helgen. Efter det blir det ju såklart MELLOOO!!!! Mina lärare/kompisar är åter igen med. Bakom Eddie (första numret) och sedan bakom janet Leon (ssta numret)
 
 KRAM!!

Britney Spears

       Publicerat 2013-02-16 11:10:37 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Se hela konserten -->https://www.youtube.com/watch?v=qnSaQnx-F7g
 
Jag är ju världens största Biritney Spears fan ever. När jag va liten hade jag ett britney band på vhs. jag spelade in alla reklamer, intervjuer, konserter osv. minsta lilla där britney var med. kunde allt om henne. Det är ju faktiskt hon som fick mig att börja dansa! Dock ja jag håller med att hon inte alls är som förr. men well hon är äldre, fött barn och vart med om massor i media. Men Kolla massa gamla klipp på henne. Koreografimässigt, dansmässiggt, sångmässigt . ALLT ! kom ihåg att las vegas showen (denna) var min favorit men min lillebror råkade spela över halva med formel1.... värsta dagen i mitt liv haha...SATANS VA BRA HON ÄR !!!!
Kolla även in hennes Britney for the record (dokumentä)
 
 
 
 

horisonellt läge

       Publicerat 2013-02-15 19:49:31 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Sängliggandes ikväll. Frozen youhurt ice cream, shower and some good movies. My back still hurts but i hope i will wake up tomorrow and it will be soooo gone!
voltaren <3
 
Ha en bra kväll

RYGGONT

       Publicerat 2013-02-15 10:22:14 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon!
känt hela veckan att jag har ont i ryggslutet och har ännu mer ont idag. svanken liksom. tänkte gymma lite nu men blir antagligen lätta grejer som inte tar i ryggen. Problem blir det sen när jag har två teknikklasser ikväll.. Bör ju sitta och vila. men får sån ångest då. Får se under dagen hur det känns. Need massaage. eller idag en naprapat eller kiropraktor illa! börjar bli gammal
 
 
 

DREAM NAILS

       Publicerat 2013-02-14 11:18:51 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerHappy valentines day!

       Publicerat 2013-02-14 11:03:28 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Happy valentines day allihopa! Hoppas alla tar hand om varandra idag och visar massor utav kärlek. Jag ska jobba och sedan ha massa dans ikväll. Så ser min alla hjärtans dag ut.dystert det lät? men nej då! Få massa kärlek av barnen och hoppas alla barnen på skolan har hunnit klart med sina alla hjärtans dag kort som vi pysslat med.
 
Som bilden säger, man ska älska varandra varje dag. håller med. men idag kan man kanske visa det lite extra. Eftesom jag inte är hemma och har ingen chans att uppvakta så får jag skriva här. VÄRLDENS STÖRSTA BAMSE KRAMAR till min fina familj och vänner. Saknar er alla något så sjukt mycket och utan ert stöd hade jag inte klarat detta. Jag älskar er så oerhört mycket!!! snart ses vi!
 
kram ta hand om varandra!!
 
 

ÅTERHÄMTNING

       Publicerat 2013-02-13 18:42:28 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Beslöt mig för att vara hemma och vila. Man behöver vilodagar för att kroppen ska återhämta sig och bygga.. HAr ont överallt så laddar inför imorgon istället. Jobb sen house och floorwork.
Nu blir de film, bananpannkakor och TE !
 
kram

GO FOR IT

       Publicerat 2013-02-13 15:39:30 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Börjat Korra på Scream - Usher. Hyffsat nöjd än sålänge! lite matt nu. Bör egentligen vila idag då jag har ont i varenda kroppsdel. Men tänkte köra lite lätt armar på gymmet och sedan hipHop/jazz med Ambra Succi. Har vilodag från träning på lördag istället.
Skypade lite med bror min nyss. bad han gå till Kylskåpet så jag kunde se vad de hade hemma haha... Sick i know!
 

MODE INSPIRATION

       Publicerat 2013-02-13 15:29:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

HELT LEDIG

       Publicerat 2013-02-13 12:04:57 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Goddagens !
 
SItter och grejar lite med datan. svarar mail och era frågor. Kul att ni är så nyfikna på mig och ställer frågor. svarar och läser alla. Idag är jag helt ledig. Fick nästan lite panik av tanken. Kan göra vad jag vill. Inga måsten alls! får se vad jag väljer. ska börja med att chilllla till max !! sen får vi se vad jag vill. träna, ta klass, slappa.. får se
 
kram !!

FOT JÄVEL

       Publicerat 2013-02-12 15:31:31 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Vart hos sjukgymnasten som tagit en titt på min fot som varit till besvär i för många år. vill hugga av den !
har ont på ett jätte konsigt ställe så jag fick tips av mina lärare att faktiskt kolla upp detta. Nu har vi iallfall tre teorier om vad det kan vara.
 
*Att den återställts fel (lösning: tejpa så kroppen fattar hur den ska arbeta)
* Att det är min gamla stukning som behöver tränas upp (minst troligt då jag inte har ont där jag borde )
* att jag har en såkallad balett vrist. Blir det inte bättre med tejpning krävs rönken och i värsta fall operation...
 
Så nu ska jag testa med tejp fram till påsk! Sedan gick jag pw på bandet 1 timme med lite stretch efter. T
 
Time for dinner sen är det JOAOs klass , han från x-factor bland annat. Och sedan Juan med floorwork
 
 
Kram
 

SEMLEDAGEN !

       Publicerat 2013-02-12 12:48:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Fika från vete-katten

INGEFÄRA

       Publicerat 2013-02-12 11:13:50 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

jag dricker ett glas kallt vatten med ingefära varje morgon. låter det stå i kylen över natten.
SOm dansare gäller det att hålla sig frisk! .

'Ingefäran är bland annat slemlösande, matsmältningsfrämjande, antioxidant, cirkulationsstimulerande, avslappnande och blodlösande. Den är en underbar värmande ört för matsmältningen. Magen och tarmarna stimuleras och produktionen av matsmältningsenzymer stiger. Den sätter fart på restprodukter och toxiner vilket förbättrar allmäntillståndet och stärker immunförsvaret.

Den lugnar även magen, lindrar förstoppning och dämpar väderspänningar. Ingefäran stimulerar hjärtverksamheten och cirkulationen vilket ger värmekänsla. Den fungerar slemlösande och stimulerande på lungorna.

Den färska har mycket friskare smak än den torkade men måste skalas. Det gör du enklast om du först bryter den i bitar och sedan skalar den med potatisskalare. Den färska ingefäran håller bäst i kylskåp, men du kan även frysa in den. Frys in den skalad och riv den medan den fortfarande är fryst.

Några tips på användningsområden:
 • Riv eller skiva lite färsk ingefära i en kopp, häll på kokande vatten, drick som te.
 • Torkad malen ingefära är gott på fil och youghurt
 • Kanderad ingefära är bra för matsmältningen och dämpar illamående vid graviditet.
 • Smaksätt flytande honung med riven ingefära och rivet citronskal, väldigt gott till fruktsallad och glass.
 
Källa:http://www.grongava.se
 

NEW WEEK

       Publicerat 2013-02-11 11:24:53 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
SKIT sur för att alla beyonce biljetter redan är slut.. Må turen vara på min sida att jag lyckas få biljetter ändå. Att få se Beyonce och Britney spears live är ju en dröm man alltid haft.. redan slut... F*N!
så om någon av mina vänner där ute har biljett över, ta med mig ! ha-ha
 
idag är det åter igen ny vecka. endast två veckor kvar tills jag kommer hem!!! Ska ta det lugnt sedan gymma, träffa en kompis på kaffe och sedan Jazz med Anna Holmström. Kanske house med martin feretti efter det om jag orkar. har ENORM träningsvärk idag. stel överallt ! speciellt nacken. skulle behöva massage !
 
Kram

EN vanlig skoldag

       Publicerat 2013-02-11 11:19:41 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


inspirerad och trött

       Publicerat 2013-02-10 22:59:33 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godkväll på er mina fina läsare, vänner och familj.  Är helt slut. Haft sara galan i två timmar och sedan michel franco efter det. Två¨bra klasser!! kommer ha sån träningvärk imorgon. Michel franco har inspirerat mig så mycket idag. Ser upp till honom enormt. en Riktig förebild. önska vi hade han mer. Kolla in han på QX gaygala när han uppträder med afterdark som lady gaga. Galet va snygg han va som Gaga. Han uppträder med afterdark hela våren så kom ihåg namnet! min nya idol
 
Godnatt !
 

.
 
 

Make up N Inspo

       Publicerat 2013-02-10 22:47:44 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Grymma Gårdagen

       Publicerat 2013-02-10 13:24:12 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Mycket dåliga bilder jag vet.. mobil kamera.. nuff said.
Vi var på bamboo city på drottninggatan och käkade oss så mätta på alla de goda buffeerna. Asiatisk, sushi, efterätt och mongolisk. Efter det åkte vi hem till clarissa och carro och kollade mello med lite jordgubbsdrinkar och snacks. Daniel koivunen var bäst!!!!!!!!!!!! han gjorde hela mello.. sen kollade vi in våran lärare michel franco också som var på gaygalan med afterdark som lady gaga. ni måste se !
 
Idag är det african vs dancehall och sedan michel franco !
 
 

www.nevernaked.com

       Publicerat 2013-02-09 12:48:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
Denna Lördagen

       Publicerat 2013-02-09 12:30:56 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Haft en helt sjukt natt. Somnade hyffsat tidigt igår och har drömt mardrömmar och kanske 6 drömmar till. vaknade efter 11 och visste inte vad som var sant, vart jag va eller om jag ens hunnit sova? Va helt slut när jag kom hem igår. Hade 3 timmar teknik dans och det känns i benen idag kan jag lova! mina vader!!  men nyttiga lektioner!
 
Nu har jag nyss käkat mina sjukt goda bananpankakor. Hur kan någonting vara så nyttigt och gott?!
Ska kolla lite tv sen är det dagt för gymmet. Hoppar att köra styrka för benen idag !! sen ska jag träffa klassen och lite andra dansare på bambo city. Käka mat och sedan hem till clarissa och camilla för att kolla på mello. Massor av dansare som jag känner som är med idag. Bakom sean banan, anton ewald och pernilla ! samt min lärare i mellanakterna. Spännande !!!
 
 
 
1 banan, två ägg, nypa salt och kanel. Vissa mosar bananen bara men jag brukar mixa. tycker det blir godare.  och stek i smör.  tillbehör brukar jag ha lätt kvarg och varma hallon. idag blev det mango
 
SJUKT GOTT !

Hair favourites - allt från bangerhead

       Publicerat 2013-02-08 11:55:42 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

WATCH IT!

       Publicerat 2013-02-07 16:40:58 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Min kära vän Helena Hamed som sjunger. Ville lägga upp den här så ni kan se hur extremt duktig hon är. Har inte så mycket mer att säga. lyssna bara. kolla in alla andra klipp. gör vad ni vill men lyssa
 
Kram

Inspiration

       Publicerat 2013-02-07 16:27:14 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Håll dig frisk

       Publicerat 2013-02-07 12:54:32 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 

 
 • 500 gånger mer C-vitamin än apelsiner
 • Tre gånger mer järn än spenat
 • Fyra gånger mer antioxidanter
 

Gojibär är ett mycket nyttigt och gott bär som kommer från växten Bocktörne. Bären kallas även Wolfberries eller Red Diamond. Gojibär är av allt att döma ett mycket nyttigt bär, det innehåller bla mycket antioxidanter. Dom smakar som en blandning av russin och lingon, superbt gott faktiskt!

 

Morning!

       Publicerat 2013-02-07 11:41:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Frukost time. Mår bättre idag. tror bara jag behövde vila lite och sova. Ledig idag med från jobb så jag passar på att dra till gymmet och hoppas kroppen pallar idag. Sen ikväll är det House och poping som gäller. Rastlös som jag är ska jag försöka hålla mig sysselsatt tills dess ha-ha.
 
Kram !
 
 

Sverige- argentina

       Publicerat 2013-02-06 21:42:08 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Nyss skypat med familjen. Jag och Brorsan har tippat sverige- argentina matchen. 4-1 till argentina gissade jag på (står 3-1 nu) . Nära min vinst.. vi slog vad om en läsk dock.. men ändå. dålig förlorare. Känner mig inte på topp ikväll. helt matt. Kroppen orkade inte träningen och sa ifrån direkt. musklerna var trötta och balansen på bandet var hel kass. 30 min träning blev de sen åkte jag hem. Kommer somna direkt när matchen är slut.
Kommit 1 dm snö och det snöar fortfarande.. lite halv mysigt faktiskt. men inge mer nu!!
 
kram

Clarins

       Publicerat 2013-02-06 21:32:40 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

LUNCH

       Publicerat 2013-02-06 16:37:42 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Lunch -  omelett med gravad lax och tomat . avokado och bland sallad
 
 
 

NEJE!

       Publicerat 2013-02-06 10:27:11 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
NEEEJJEE!!!
 
De har vart snö här konstant sedan november och höll äntligen på att försvinna... MEN NEJ?!?! vakade upp och såg ut. Glädjedödande att se att det ommit 5 cm och snöar massor. Men men baa att gilla läget. Nu blir det iallfall lite oth för att smälta frukosten och sedan iväg till gymmet.
 
Kram
 

a piece of

       Publicerat 2013-02-05 10:18:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon!  Vaknade utav att jobbet ringde och ville jag skulle jobba idag. Börjar strax efter 13 och ska ha de stora barnen idag på fritids. Massa pyssel och pingis idag med andra ord. ME LIKE! sen efter det är det teknik klass med duktiga allyson och sedan Commercail Med Dan Gill.
På bilden ovan gjorde jag ett litet collage av "läxan" jag håller på med. Vi har fått två långa texter vi ska framföra/ tolka hur vi vill. Detta är ett litet smakprov av ett projekt jag grejer med.
 
Kram

Lunch

       Publicerat 2013-02-04 15:33:50 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Gravad lax, champinjoner, fullkornspasta och blandsallad
 
 
Bara tagit lugnt hela dagen. Kollat lite OTH, läst och gjort min lilla dansläxa. SKa nu till Danscenter för att ta en commercial klass med Dan Gill. Kul!
 
 
Kram

LOVE LOVE LOVE

       Publicerat 2013-02-04 12:06:21 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Måndag i Stockholm

       Publicerat 2013-02-04 10:53:33 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon!
 
Måndag. ny vecka. nya tag. ska gå in stenhårt. Ikväll blir det Commercial på danscenter och lite gym innan det. Annars inte mycket planerat idag. tat lugnt tills dess.
Kram

MODE INSPIRATION

       Publicerat 2013-02-03 16:39:14 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Besviken tjej

       Publicerat 2013-02-03 10:29:21 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Grovt besviken på Mello igår.. Mellanakterna, dansen och danny och gina va perfekt men bidragen..HALLÅ...  Hittar inte ens ord. SÅÅ besviken-.. Gosa?! När hon kom in på catwalken tänkte jag : "ah men detta är ju en cool brud, kör nu då" ... GOSA?!?" NEJ?!" ville gå ut och mula mig sjäv i snön..
LEdsen än idag.. så insatt är jag ha-ha.
 
Nu blir det frukost time.. KAFFE !  sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på innan kvällens klasser. Sara Galan och Michel franco idag. Kanske gymma lätt innan? får se hur kroppen känner sig
 
 
KRAM

MELLO

       Publicerat 2013-02-02 18:08:45 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Godkväll! Tråning klar och sitter nu och inväntar Mello! kolla extra på david lindgrens nummer ikväll som Mario koreograferat och dansar i. Sen Dan Gill i mellanakterna! kul att fd diambra elever och lärare är med mycket iår! en dag ska jag med vara där punkt slut! Ska laga lite mat och sätta mig redo på första parkett! ska även skypa med familjen samtidigt så vi kan kommentera låt, smink , klädval, dansare osv osv osv. LADDAD TJEJ!


 
 
 

INSPIRATION !

       Publicerat 2013-02-02 11:26:59 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

LEDIGA MORGON

       Publicerat 2013-02-02 11:14:31 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Medans klassen är och har det kul i globen på Nike blast (avis) så får jag sovmorgon, god frukost och en gymtur. Jag är inte med i globen och dansar eftersom jag va hemma i Uddevalla på lovet och missade då rep.  Valde det själv. Kommer mer saker! Annars idag ska jag rååå mysa. sett fram emot denna dagen hela veckan. MELODIFESTIVALEN drar ju igång ikväll och jag är ju sveriges största fan. Skall även göra en annan sak idag för att utmana mig själv lite. får se om jag vågar !!! 
 
Kram

Apelsin Smoothie

       Publicerat 2013-02-01 10:25:45 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Ingredienser

5 st apelsiner, pressad saft från
1 dl mild yoghurt
1 st banan

Gör så här

 • Pressa apelsinerna (eller använd juice)
 • Skala och skär bananen i bitar.
 • Blanda apelsinsaften/juicen, yoghurt och bananbitarna i en mixer eller matberedare
 • Kör till till en jämn blandning.

Servera genast.

FREDAGEN DEN 1 FEBRUARI 2013

       Publicerat 2013-02-01 10:19:43 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

mumsigaste frullen hemma i uddevalla på jul. Gi bröd med honung, kaffe, smoothie, tv , data , ljus, love
 
 
Gormorgon! Upp, duscha och sedan Jobba med åk 0 och sedan åk 4-6. Sen balett och abstract med Joao. Kram !!
 

motivation !

       Publicerat 2013-02-01 10:15:04 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer