Genomkörd

       Publicerat 2012-01-31 21:43:10 | i kategori
      0 kommentarer
Åh helt slut! zumba passet höjde jag lite idag så det blev liiiite liite jobbigare. Känner det nu i mage och rumpa- körde sedan lite lätt styrka och en låång stretch. AVslutade allt med kall dusch, peeling, hårinpackning och bastu. Känner mig helt slut och genomkörd. Får nog bli en vilodag imorgon.. nä just det jag har ju street.. ajaj efter det får det bli volidag !
dags att fylla magen med nåot ätbart sedan hoppa i sängs med Eric.

Krammm !

Do not forget !

       Publicerat 2012-01-31 17:47:17 | i kategori
      0 kommentarer

Style by Tyra

       Publicerat 2012-01-31 17:02:16 | i kategori
      0 kommentarer

Style by Tyra

       Publicerat 2012-01-31 17:02:16 | i kategori
      0 kommentarer

bra start på dagen

       Publicerat 2012-01-31 09:11:23 | i kategori
      1 kommentarerSOvmorgon, Stor kopp Kaffe,  god frukost, myskläder och Gossip Girl. Perfekt start på morgonen med andra ord ! Har hyffsat lång sovmorgon så jag ska passa på att ta en lååång dusch, fixa naglarna och bara vara awesome.. HAr lite paket att hämta ut också, vet inte om jag orkar det ...  Övrigt idat iallfall så är det skola , två-tre lektioner bland annat Jazz sedan ikväll är det jobb. Jajjamen ZUmba på westcoast kl 19-20 precis som vanligt på tisdagar

Ha en bra fortsatt dag !

Som JLO säger

       Publicerat 2012-01-31 08:42:33 | i kategori
      0 kommentarer

Awesome är svaret på allt

       Publicerat 2012-01-31 08:36:06 | i kategori
      0 kommentarer

varför har du inte plockat ur diskmaskinen?
svar: Just because I'm AWESOME

Julia plocka undan efter dig i köket... Julia... JULIA??!!?
svar: sorry i didn't hear you I was tou busy being AWESOME

Vi är lediga imorgon
svar: AWESOME

vad är det som luktar så gott?
svar: My awesomness


ELler varför inte bara skrika ut I'm so AWESOME i'm gonna die !?träning På G

       Publicerat 2012-01-30 18:33:43 | i kategori
      0 kommentarer

Segt med måndag men det löste jag med lite shopping. Enhandlade massor av träningskläder och underkläder. Faktiskt ett tips som funkar för mig, man känner sig mer träning sugen om man har kläder man gillar. Nytt och bekvämt lockar !!  passa på nu innan den sista rean tar slut!   SKa nu äta lite käk a la Mama Hansson sedan ta mig ner till Sinclair för lite hiphop/street, Blir nog lite styrka på motionshuset efter det. om jag pallar...
Kram !!'ja jag gillar rosa..

B & W

       Publicerat 2012-01-30 14:39:00 | i kategori
      0 kommentarer

Lookbook

       Publicerat 2012-01-30 11:41:00 | i kategori
      0 kommentarer

Lookbook

       Publicerat 2012-01-30 11:41:00 | i kategori
      1 kommentarer

En vanlig måndags morgon

       Publicerat 2012-01-30 08:48:00 | i kategori
      0 kommentarerMåndag, ny vecka, nya tag som jag brukar säga. Träning, skola, plugg, partaj och jobb. En vanlig vecka bara lite bättre.  Idag på schemat står nu skola med bland annat STreet lektion. Efter skolan blir det cxworx sen avslutar jag dagen med hiphop/street. En vanlig måndag men andra ord. ska även hinna boka scen och lokal till min föreställning, vet inte riktigt när jag ska ha den än.... Men den ska bli av om det så är det sista jag gör !

Ha en bra start på veckan!!

Looking for swimsuit?

       Publicerat 2012-01-29 20:01:55 | i kategori
      0 kommentarer

My kids

       Publicerat 2012-01-29 17:40:48 | i kategori
      1 kommentarer


vart och jobbat på westcoast med barn dansen, de är ju så söta i sina balet klänningar och har så mycket att berätta. SKa göra dom till grymma dansare och bäst på lekar !  Åkte sedan och käkade på cactuz med Adam och Andreas. Nu blir det sh'bam på motionshuset sen ska jag lägga mig tidigt. Blivit sena nättter och har en full speckad rolig vecka framför mig.

Kram på er!

Style by Tyra

       Publicerat 2012-01-29 13:17:45 | i kategori
      0 kommentarerSitter och shoppar loss på style by tyra, man måste bara älska !!

Style by Tyra

       Publicerat 2012-01-29 13:17:45 | i kategori
      0 kommentarerSitter och shoppar loss på style by tyra, man måste bara älska !!

westcoastwork

       Publicerat 2012-01-29 13:16:12 | i kategori
      0 kommentarerIgår vart det film mys och många turer till Trollhättan. Mc drive, hög musik och tom motorväg är en go känsla.  Nu skall jag iallfall åka och jobba. Har barn 4-5 och 6-8 idag

Pusss

Näck å nemo

       Publicerat 2012-01-28 12:07:39 | i kategori
      1 kommentarer
Trevlig kväll i ljungskile med god mat, drinkar och masssor av girls talk.  Sedan åkte vi in till trägårn för att kolla på näääk och nemo, nimo (?) what's the name? näck och nemo får det bli.. Inte min smak av musik alls tyvärr. håller mig till Brittan.   Nu blir det gymmet med Helena sedan kolla på innebandy match

Kram så länge !


Nääk trägårn

       Publicerat 2012-01-27 18:06:06 | i kategori
      0 kommentarerÅker nu iväg till Ljungskile för lite partaj med tjejerna. Sofia fyller 19 !  sedan åker vi in till trägårn och kollar på denna nääk. Hård domare är jag, vi får se om han är bra. Svensk hiphop är inte min smak direkt men ger han/dom? en chans. Ses ute !

Kram på er ha en fin fredag!

how to do the shadow

       Publicerat 2012-01-27 16:09:34 | i kategori
      0 kommentarer

Börja med den ljusaste färgen på ögonskugga och täck hela ögonlocket hela vägen upp till strax under ögonbrynet. Du kan även lägga lite av den ljusare färgen på undersidan av ögonvrån .

Ta sedan den näst ljusaste färgen på ögonskugga och måla från mitten på ögonlocket och utåt. Lägg inte ögonskuggan lika högt upp mot ögonbrynet denna gång. Var noga med att övergången mellan färgerna blir snygg och naturlig. Använd en tops för att åstadkomma detta eller en smudge brush.

Till sist, ta den mörkaste ögonskuggan och lägg den vid yttre ögonvrån i en sorts uppåtgående triangel. Var även här noga med övergången mellan ögonskuggorna. Du kan också lägga lite av den mörkaste ögonskuggan under den undre fransraden så att den möter samma färg på ögonlocket. Var dock ganska lätt på handen så att resultatet inte blir alltför hårt och kantigt.


Bustier

       Publicerat 2012-01-27 15:16:02 | i kategori
      0 kommentarer

B

Kreativitet

       Publicerat 2012-01-27 13:46:44 | i kategori
      0 kommentarerÅh härliga lediga dag !  suttit och kollat på ett antal how i met your mother avsnitt och sökt på massa olika dance collage. Kollat speciellt på hawaii och San diego. Blev även klar med min svenska uppsats. Härligt att kunna stryka en jobbig grej från listan. SKa städa mitt rum lite, träna och kanske baka? sugen på att vara kreativ idag känner jag ?
Musik på högsta volym wihooo !!

Nails

       Publicerat 2012-01-27 10:27:18 | i kategori
      0 kommentarer

ge aldrig upp din dröm

       Publicerat 2012-01-26 21:07:59 | i kategori
      0 kommentarerHektiskt dag i Göteborg, eller kanske dit vägen och hem vägen. Upplevt mycket på kort tid. Fyllemat i mängder, milkshake flod, nära döden upplevelser., skådat våran drömkille, halkat osv osv . Helt slut. Mötet gick vi ifårn med ångest,stress,oro och besvikna miner. Det är stora val i livet vi gör, vi vill att det ska bli rätt för oss. Santa Monica sjönk lite i mina ögon tyvärr.. Men jag ska in på en dans collage i södra usa (kusten). det är klart. JAg ger inte upp min dröm. Jag vill leva min dröm. Att det är varmt och vid havet är bara en otroligt bra bonus. SKa bara hitta ett ställa som matchar mina krav. Kommer kämpa för detta. detta är någonting jag verkligen vill. Man ska aldrig ge upp sin dröm.

Sen efter göteborg blev det lite sh'bam träning. Lediga imorgon SKa sätta mig och leta lite olika dance collage osv osv, träna och sen på kvällen blir det party för sofia som fyller 19

Hårfärgs test a la Julia

       Publicerat 2012-01-26 12:09:00 | i kategori
      2 kommentarerJust nu har jag mörktbrunt med koppar effekter


många av er läsare har färgat håret och kanske gör det regelbundet. När jag ska ändra färg som slingor osv gör jag det hos min frisör. Men att gå dit en gång i månaden för att färga kostar liiittee mycket. Då jag har väldigt mycket ljusare hår så får jag ordentlig utväxt. Köper då en färg i vanliga affärer. JAg har testat det mesta så ja gör en liten bäst i test a la Julia. har dock ingen erfarenhet av blondering. Notera att detta är MINA åsikter efter att ha testat produkterna, inget vetenskapligt. Tänk på att färga håret även medför risker. starka kemikalier som kan skada hårbotten om du är känslig.
ja, vi börjar med denna rackaren ...  EN bra hårfärg för 30 kr som vårdar och ger en perfekt resultat? ja det låter julie för bra fr att vara sant. Denna får dissen totalt av mig. den intensivafärgen den sas ge, vart var den? gav knappt ingen färg alls. utväxten was the same.
Joanna haircolor- 30:-  
Syoss haircolor

Hmm njaa. Den var bättre men glanslöst och inte jätte hållbar. gav inte så mycket färg..  Den duger men inget mer. vad kan den kosta? 50 ca. förstår varför inte tjejen på förpakningen vill visa vem hon är..
nu börjar det likna någonting. Schwarzkopf natural and easy kostar närmare 100 lappen men mycket bättre än joanna och syoss. Gav glans, lyster och håret blev lent. Lätt att använda och gav ett naturligt resultat. ända negativa är att den känns så stark. LUktar jätte jätte starkt och får man färg på sig sitter det LÄÄÄNNGEEE. Känns som den är maxad med frätande kemikalier. Kanske därför den ger bra täkning?

Cameleo

En kopia av den färsta . Billig skit produkt ... gav ingen täckning, ingen stark färg. meningslös.. enda positiva är att tjejen på förpackningen ser ut att ha fin hårfärg. Undra va hon använde? inte Cameleo iallfal!
Yepp yepp now we are talking. Wella color touch ca 200 kr (tror jag). Finns att köpa hos frisören. Ger glans, lyster, färg, håret blir mjukt och lent MEN åller inte lika länge som jag hade önskat.... Men ett bra köp om man vill testa att tona sitt hår och inte planearar att ha den färgen längeWIIHOOOOO this is the top of awesomeness. Bästa jag testat. HAr allt. Intensiv färg, hållbarhet, täckning, jätte glans, lyster, håret blir jätte mjukt. efterbehandlingen gör susen !  bäst i test yepp yepp!

Schwarzkopf brilliance 100:-HAr ni någon ni tycker är bäst? berätta om prudukten och skicka in . Mail eller kommentarsfält så publicerar jag

MOT Göteborg

       Publicerat 2012-01-26 12:07:50 | i kategori
      0 kommentarer

Nä nu tar jag, bella, hannah å Emma vårt pick och pack ( fast nä? ) och åker mot  Göteborg på ett spännande möte. Så exited wihoo. Sen blir det förmodligen träning ikväll och plugg. LEDIG imorgon !!!

Igår var vi ute på Höga C med ett gött gäng. Hel galen kväll men oj va roligt vi hade !


en liten efterrätt vi fixade till igår. satan i gatan va gott det var !!!! Big love

Höga C

       Publicerat 2012-01-25 16:43:52 | i kategori
      1 kommentarerikväll på "lilllördag" går vi, ett stort gäng ut på höga C . Bryta vardagen lite för omväxlings skull.  Sen imorgon är det mindre hemliga möte nummer två i Göteborg, spännade !

basic

       Publicerat 2012-01-25 16:31:05 | i kategori
      0 kommentarer

Lace it

       Publicerat 2012-01-25 14:17:47 | i kategori
      2 kommentarer


pigg å glaa

       Publicerat 2012-01-25 08:11:00 | i kategori
      0 kommentarerGodmorgon !
Upp och hoppa var det ja, springa till doktorn sedan till skolan. SLutar vid tolv med stannar kvar för att repa inför en hårshow vi kommer medverka i den 6 februari. mer om det längre fram.
Kommande dans grejer:
* criminal ( dansföreställning av mig )
* dance and reverse föreställning
* välgörenhetskonsert
* hårshow
* slutproduktion ( es09D )
* modevisning

Som ni ser är det mycket mycket dans på G.  SÅNT GILLAR VI !!

yttligare lite mer jobb

       Publicerat 2012-01-24 21:39:05 | i kategori
      2 kommentarerZUmban gick mycket bättre idag, fick till och med beröm efter , wihoo!! även mer jobb är på G. Ser ut som om jag kommer bli core instruktör också. Kommer alltså vara zumba, absolute showkidz och core instruktör. Kommer bli as kul, dock yttligare en boll i luften! men inget är klart än. Nu ska jag ta en LÅÅNG dusch och inviga min nya hårinpackning.

Måsteäven berätta att jag idag suttit och arbetat hårt som tusan med en svenska analys... Ser då när jag är klar att jag tydligen analyserat FEL text... 5 timar i onödan åt hel***e.  ROLIGAT fast nää.... damn stupid shit osv

kram

inköpt

       Publicerat 2012-01-24 16:03:23 | i kategori
      0 kommentarerVärmeskydd GHD och Lanza hårinpackning

studiedag

       Publicerat 2012-01-24 14:07:22 | i kategori
      2 kommentarerHej fina ni!

kort blogg paus blev det. HAr nämligen mycket i huvudet. Många bollar i luften så jag har vart lite stressad. men idag är jag ledig så då tänkte jag passa på att kika in här. Trots att det bara gått två dagar så saknar man att blogga. Har ju gjort det i fyra år nu så någonting saknades. SKa återgå till mitt svenska pluggandet sen förbereda mig inför zumban ikväll. Hoppas ni kommer !  19:00 på westcoast  kör jag igång

Kram på er fina ni och era fina kommentarer !

Blogg Break

       Publicerat 2012-01-22 11:56:05 | i kategori
      3 kommentarerÅker och dansar med mina små barn. HAr 4-5 och 6-8 idag..  Tar också även en liten paus

Ha det fint sålänge
kram

Be you

       Publicerat 2012-01-22 11:49:12 | i kategori
      0 kommentarer


Ja tack jag vill va tjejen i videon !

       Publicerat 2012-01-22 10:33:01 | i kategori
      0 kommentarerEn musikvideo jag och Eric spelade in i höstas, fick färga håret för videon. ...... HE IS SO HOT!

Estet Dans

       Publicerat 2012-01-22 09:33:20 | i kategori
      0 kommentarerbild från åk 1

kan inte du berätta om dans på sinclair, hur gjorde du intagningtestet och hur är programet slappt eller mycket plugg? osv


svar: JAg går i åk 3 och som jag förstått det så har åk1 ett nytt system i både betyg och kursuppläggning. Tror man kan välja idag vilken inriktning man vill ha. Om man vill ha mer teori eller dans..  Iallafall så har sinclair modern, street, balett, impro och jazz. DU får arbeta med sceniska produktioner (skapa föreställningar) , få duktiga dansare som vikarie från bla göteborg. Åka på studiebesök på tex balettakademin.  Intagningstestet jag gjorde ( tror det är samma idag) var via audition. Inte en och en.  SEn träffar man lärarna och diskuterar.. estet dans är inte slappt, det är en myt. Vi har samma utbildning som samhällslinjen.  Och JOOOOO man har behörighet till vidare utbldning. Vi har LIKA mycket behörighet som samhäll. Ryktet om att man inte kan bli något på estet dans är såååå fel.
du kan bli vad du vill


Jag älskar sinclair, jag ångrar inte mitt val av linje för fem öre. Att skolan är en emo skola osv = svar nej. Idag är det nästan att man får leta efter dom på skolan.  Jag brukar jämföra sinclair med fame filmerna. Jag är hur nöjd som helst. Sammanhållningen på sinclair kan du inte hitta på någon annan skola. Kan ösa på, men kort fattat:  Gillar du dans, drama, musik eller bild. Sök till Sinclair.

Kram


från våran In the club produktion

ju mer Glitter

       Publicerat 2012-01-21 21:09:13 | i kategori
      0 kommentarer


Stor garderobs rensning

       Publicerat 2012-01-21 17:44:47 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerrensat min garderob i timmar nu. SLängt hur mycket kläder, underkläder, smink och smycken som helst,  Fyllt stor svart sopsäck. Gjorde även et nytt kollage till min dörr. Bilder på saker jag tycker om, saker som är jag..  Mina vänner,  dans, minnen, dans, mode,, klassen, smink, naglar, victoria secret, snygga manliga idoler , söta hundar och snygga bilar. Allt på en plats. mamma kom in och bara skakade på huvudet och sa Ohmy.. Tar det som ett du är så grym Julia !! eller... ?


Be you ! you are beautiful just the way you are

       Publicerat 2012-01-21 15:03:56 | i kategori
      1 kommentarer

Motionshuset och snö

       Publicerat 2012-01-21 14:12:11 | i kategori
      1 kommentarer

Nyss kommit hem från gymmet, lite less i kroppen så tog det lugnt. blev lite crosstrainer och styrka.  Kom ut och fick en chock när jag såg all snö, men visst är det lite mysigt?  ska mysa med lite film och kaffe latte nu sen fixa mitt rum, har ett litet projekt nämligen hihi

Sen vill jag även tacka zettergren min trogna läsare för alla dina kommentarer som gör min dag !!

Kram !

Gossip Girl

       Publicerat 2012-01-21 10:49:00 | i kategori
      1 kommentarer
Nu är det dags för det sista avsnittet av gossip girl säsong 4.. Det är so spännande i'm gonna die !  (internt för er som sett it's so fluffy i'm gonna die). har inte säsong 5 hemma än, vet inte vart jag ska få tag på den, någon som vet? ..Nä nu ska jag vila ögonen på NATE !!


Träning tröstar allt

       Publicerat 2012-01-20 20:03:11 | i kategori
      1 kommentarerSPenderat dagen med att koreografera street till skrillex sen ett zumba pass på Gymmet. Hur nere och deppig man än känner sig så löser träning det för mig. Får en sån fruktansvärt go känsla och adrenalin kick. Ett riktigt Lyckorus av träning.  Sen älskar jag ju motionshuset. Känner så många som är där både av medlemmar och personalen så man känner sig hemma. Jaa jag vet jag jobbar på westcoast, jätte bra där verkligen men motionshuset är mitt andra hem. Okej det lät desperat.. Jag gillar helt enkelt att träna, fast det vet ni ju redan.  Ett annat lycko rus är att boka tid för fransar och naglar på skönhetsspecialisterna.. fast det är inte försen till balen ..
Nu ska jag äta tacos och mysa !

Kram

do it with shadow

       Publicerat 2012-01-20 15:56:42 | i kategori
      0 kommentarer

Torsdags mys!

       Publicerat 2012-01-20 10:06:56 | i kategori
      0 kommentarer
Vi kände för att sörja vårt samhällsprov och göra något spontant. Samlade ihop oss och bastade hos malin, kollade romantisk komedi, hade massor av tjejsnack och massor av godsaker. EN perfekt torsdags kväll !  Vi är nämligen lediga varje fredagn (nästan alla)  idag är det min grupps tur att ha lektion ( dans)  .. vi repar inför slutproduktionen. Börjar inte försen 12:15..

Kram på er !

How I do the brown shadow

       Publicerat 2012-01-19 18:01:48 | i kategori
      0 kommentarer

Bastu och filmkväll

       Publicerat 2012-01-19 16:57:04 | i kategori
      0 kommentarer

Idag började dagen med ett zumba inspirerat friskis och svettis pass, fuego tror jag det hette. Sen vanliga lektioner, bland annat ett prov i samhällskunskap, balett å jazz. Hård dag. FIck sedan rusa iväg för att hämta biln som vart på lagning allt för länge..  SKulle egentligen kört sh'bam och CX30 men hoppar det idag då kroppen känner sig lite ur balans, träningsvärk, halvt stukad fot och halsen svider lite också. Vila är viktigt!  IStället åker jag iväg till Myrehag för bastu och film mys. 


Kramar !!!

min favvo !

       Publicerat 2012-01-19 16:14:40 | i kategori
      0 kommentarer

or

skum bad med tända doftljus

       Publicerat 2012-01-18 21:15:53 | i kategori
      1 kommentarer
Avslutar min kväll med ett varmt skum bad. Kör peeling, doftljus, ansiktsmask, fixar naglar, hårinpackning, rakning, kropps olja, färga ögonfransarna, noppra ögonbrynen osv osv. Toppar det med lite gossip girl och tee
Kram !

Enrique iglesias is HOT

       Publicerat 2012-01-18 19:42:21 | i kategori
      0 kommentarerbrittan funkar alltid

       Publicerat 2012-01-18 18:11:06 | i kategori
      0 kommentarer

Naglar

       Publicerat 2012-01-18 17:49:08 | i kategori
      0 kommentarer
Ruggit sugen på att börja göra naglar igen. SYnd att det är så dyrt 500 i månaden och 700 för nytt sett.....  Men lönen som kommer in så kanske man kan unna sig? FÅr ta en funderare över detta ...

Chase / Nate !

       Publicerat 2012-01-18 17:25:36 | i kategori
      0 kommentarer

a road trip to remember

       Publicerat 2012-01-18 17:09:01 | i kategori
      0 kommentarer


helt annan roadtrip bild på hameds


Blev en mycket händelserik minnesvärd roadtrip till Göteborg med Emma, Bella och Hannah.  Det hemliga mötet fortsätter nästa vecka, förmodligen med en helt annorulnda resa dit.... INTERNT .. mycket internt....  Nä nu ska jag Maila eric saade och fråga om han vill bli min bal date sen plugga vidare inför morgondagens prov.

Krammmm

The best thing

       Publicerat 2012-01-18 16:45:11 | i kategori
      0 kommentarer

love

       Publicerat 2012-01-18 09:12:00 | i kategori
      0 kommentarer

sleeptime!

       Publicerat 2012-01-17 21:55:34 | i kategori
      0 kommentarer
Zumban gick allt mindre bra idag, strula till det med stegen men det ger fortfarande en grym work out ! men ska ändra lite så det är lattare att hänga med! Ska slå mig till sängs och pusta ut, ta en stretch och ladda inför morgondagen .. Efter skolan drar i till Göteborg ,käkar och går på ett litet hemligt möte, spännande som tusan !!!


Kramar godnatt !!


kom och dansa !

       Publicerat 2012-01-17 14:26:58 | i kategori
      1 kommentarerGlöm inte att ikväll gör vi ett grymt zumba pass på westcoast kl 19-20. Bra låtar, blandar in dansanta enkla steg att hänga med i. Bränner som tysan och en grym träning för ökad rörlighet , hela coren (mage, rygg) och rumpan !
Kom och svettas med mig !!! ;)

Nelly.com

       Publicerat 2012-01-17 14:16:01 | i kategori
      0 kommentarer

smyckenby.se

       Publicerat 2012-01-17 14:10:33 | i kategori
      0 kommentarer
klicka in på smyckenby.se och kolla in alla super snygga smycken till bra priser !  klicka på bild

Natural beauty

       Publicerat 2012-01-17 10:35:45 | i kategori
      1 kommentarer
I mina tankar satt jag och tänkte mer fördjupande tankar om naturlig skönhet och hur vi tror kändisarna ser ut dygnet runt. Jag vet att många tjejer tänker ju snyggare sminkning jag har desto mer kommer han tycka om mig osv. Det va bara ett expempel. Vi känner oss mindre fina utan smink, det gör jag med. Men med detta "gå-på-date exemplet" . Man vill ju hellre att personen man går på date med faller för ens naturliga skönhet än alla produkter.. Klart det är insidan som räknas men om man just nu tänker utseende mässigt. Krånglig jag blev nu men ni förstår vad jag menar. nu älskar jag ju smink, jag tycker det är en konst.

hur jag kom att tänka på detta är för att åldern då tjejer börjar använda smink är betydlig lägre än när jag var liten. Jag gick i jeans, gympa skor, toffs och min lugg länge. började använda smink i åk 6. ,  tyckte jag var jätte fräck då som hade eget puder. Kanske är lite tidigt det med men jag kom över den perioden snabtt. Men idag ser jag på min brors skola de som går i åk 4  eller mindre ha brunkräm och klackskor. Blev nästan lite ledsen i ögat, ville bara gå fram, ge henne en kram och säga hur fin hon var utan smink, precis som hon var.  Till vardags har jag börjat använda mindre smink, har det mest för att se lite piggare ut nu. Med till fest kan jag leka av mig lite. Tycker ju det är så kul. Ibland ´kan jag balla ur och ha alldeles för mycket. Jag gick lös på sminket ha-ha. Nej men back on track, detta är ju sorgligt. Vi är fina utan smink .. önska jag var författare så jag kunde förmedla exakt vad jag menar med ord... Men ni förstår lite va?
Kram FINA nI!

Trey songz

       Publicerat 2012-01-17 09:58:59 | i kategori
      0 kommentarerdessa papper

       Publicerat 2012-01-16 18:49:03 | i kategori
      0 kommentarerSpenderar kvällen med ett "kontors" arbete. Typ.... Det är fullt med papper på säng och skriv bord. Det är dansföreställning, UNICEF, Showkidz-street, zumba, SH prov, Kilroy utomlands studier, räkningar, mail, osv osv osv. Vill bara f¨klart allt så ska nog sitta här ett tag så stressen lägger sig. Många bollar i luften just nu, typiskt Julia haha.

Kram på er !

Låten i lurarna

       Publicerat 2012-01-16 18:31:09 | i kategori
      0 kommentarer

SVAR PÅ FRÅGOR

       Publicerat 2012-01-16 16:07:54 | i kategori
      1 kommentarer
Har läst på nätet om att ni startade ett företag Nails och Style sett bilder och dessa förlängda naglar ni gör är helt fantastiska. Såg på facebook att ni inte längre gör naglar på skolan.

Håller ni fortfarande på? Jag har under ett års tid förlängt mina naglar men söker nu någon ny som kan göra mina naglar. Så min stora fråga är håller ni fortfarande på och vad kostar det att förlänga naglar hos er både första gången och återbesök? Glitter eller fransk? Då jag ramlade in på denna blogg emotser jag gärna svar via mejl  :)

Tack på förhand.

svar: Hej där kul att du ville göra naglar !  dock är jag dansare och går på sinclair där vi inte gör naglar, du tänker nog på john bauer gymnasiet :) Din mail adress funkade inte att skriva till =(


Har du egen bil, isf vilken?
Svar: nej jag lånar min mors volvo när jag kör. Pappas är för stor. Önskar mig dock en bil !


Den drinken du brukade dricka med glassen •pigilin• i hur var den nu igen ?? Tacksam för svar
svar: Oj den var längesen, men god var den.  Det var päronsoda och piggelin.  Sen valfri alkohol om man vill ha det. Låter man piggelinen smälta i så blir det som SLush ! :)När har du zumba?
svar: kl 19-20 på tisdagar, kom vettja !

<3

       Publicerat 2012-01-16 07:33:03 | i kategori
      0 kommentarer

Måndag igen

       Publicerat 2012-01-16 07:32:21 | i kategori
      0 kommentarervarför är det så svårt att ta sig upp på en Måndag? jag har ju inte precis vänt på dygnet nu när jag gått upp sju hela helgen. VAd som väntar nu är STreet lektion sen en lång skoldag.  men örst ska jag göra slut på min super goda smoothie. Ha en bra start på vekan!

Kram

följ mig på Facebook

       Publicerat 2012-01-15 23:12:31 | i kategori
      1 kommentarer

Nu vart det klart !

       Publicerat 2012-01-15 22:55:01 | i kategori
      0 kommentarerDessa två dagar har varit hårda och krävande både fysiskt och psykiskt (stavning?) . Rört mig i 24 timmar och tagit in massor av information, pedagogik, tusentals koreografier, musik, lekar, grundsteg och massa massa annat. DOck var kursen otroligt bra, lärorik och ABsolute show kids och street är ett grymt roligt program. Får engagera lillebrorsan i detta. Blev godkänd i alla delar så jag är jätte nöjd.

Jag börjar på söndag att hålla i passen men innan dess har jag zumban på tisdag såklart. Kom vettja !!

Utbildning showkidz, street

       Publicerat 2012-01-15 07:52:39 | i kategori
      2 kommentarerNu upp igen nu blir det tillbaka till Kungälv. Kommer dansa även idag till fem ungefär. Har pluggat hårt så jag hoppas bli godkänd idag. SNacka om hård helg!  SKA MAN INTE VILA PÅ HELGER? värsta är att ta sig dit och hem . Helt hopplöst då bussförbindelsen är katastrof. Min bil är ju på lagning... Nä nu drar jag och svettas, Pusss heej


Glossy

       Publicerat 2012-01-15 07:46:02 | i kategori
      0 kommentarer

we heart it

       Publicerat 2012-01-15 07:42:53 | i kategori
      0 kommentarer

spring jacket

       Publicerat 2012-01-14 19:52:25 | i kategori
      0 kommentarer

showkidz

       Publicerat 2012-01-14 19:37:36 | i kategori
      0 kommentarer

Åh herre vilken dag. EN jätte tung utbildning för absolute show kidz i kungälv sen kom jag ju givetvis inte hem. Tur man har vänner med körkort som ställde upp ! förfrysen och trött som jag är ska jag ta ett VARMT bad och sedan plugga. Vi har prov imorgon i kursen. EN hård kurs !  Men väldigt bra ,åste jag säga, snyggt upplagd. Street delen var grym !  hoppas ni anmäler era syskon, barn eller kompisar osv till dansen !! Gå in på westcoast.se för att anmäla !

utbildning kungälv

       Publicerat 2012-01-14 08:11:32 | i kategori
      3 kommentarer

Åker till Kungälv för absolute showkidz utbildning. Kommer att dansa ända tills fem ikväll. Samma imorgon. Låter jobbigt med det kanske blir as roligt vem vet.

kram !

d

Höga C

       Publicerat 2012-01-13 20:38:11 | i kategori
      0 kommentarerHårt zumba pass och Thaimat låter som en bra fredag men drar ut till höga C med tjejerna ikväll för att toppa fredagen.  Imorgon blir det utbildning i kungälv 9-17 . Dans dans dans

Kram på er

Make Up inspiratioN!

       Publicerat 2012-01-13 16:01:33 | i kategori
      2 kommentarer

party

       Publicerat 2012-01-13 15:58:38 | i kategori
      0 kommentarer

trotsa datumet !

       Publicerat 2012-01-13 11:22:26 | i kategori
      0 kommentarerUsch fick nyss reda på att det var fredagen den 13:onde.. skrämmande tanke, kanske bäst att hålla sig inlåst? nej jag är klantig ändå så det spelar nog ingen roll. har redan skurit mig på ett papper.  SKa trotsa detta datumet och göra detta till en perfekt morgon. EN dusch, mys kläder, as god frukost och några avsnitt av Gossip Girl. Är ju ledig idag så jag år passa på att starta min morgon på julias bästa sätt. SKa sedan springa vidare till vårdcentralen och ta sista twinrix sprutan. Annars idag ska jag vara duktig och plugga plugga plugga! ta mig i kragen. Hur hittar man motivation till att plugga?!!  sen blir det Träning, zumba eller spinning. Sen en liten utgång med tjejerna .

Kramar så länge !!

glam beach

       Publicerat 2012-01-13 11:06:32 | i kategori
      0 kommentarer

Jag är Julia

       Publicerat 2012-01-12 20:39:39 | i kategori
      1 kommentarer
fick en fråga av en läsare, hon undra hur jag är i verkligheten. Ja ni som känner mig vet väll att jag är ganska knäpp ? Jag är helt ofarlig, bara en glad prick. Jag vet att jag kan se sur ut, har fått den munnen efter min pappa... Men nej jag är inte sur och nej bitch blickar ger jag inte. När jag är stressad och fokuserad kan jag se lite arg ut men nej nej nej det är ingen bitch blick. EN glad sprallig snäll tjej är jag med höga drömmar. Jag är Julia helt enkelt. Livet är för kort för att vara negativ.

Har spinnat och träffat dance and reverse tjejerna , ska slänga i mig något i min tomma mage sen ta en efterlängtad dusch och tv tittande. Ledig imorgon !!

Kram

chanel

       Publicerat 2012-01-12 15:08:10 | i kategori
      1 kommentarer

NU KÖR VII!!!!!

       Publicerat 2012-01-12 12:56:40 | i kategori
      0 kommentarer


Inställda lektioner vilket innebär HELG ! lediga imorgon så nu är det lång helg. SItter och kollar lite gossip girl och dricker kaffe hemma hos mig med Bella och Hannah. PLanerar lite Usa, Rhodos och student resa.  Vi är så ladde inför studenten och allt vi har framför oss. Nu ska vi leva livet !

Kram på er

GOSI GOOOS!

       Publicerat 2012-01-12 11:51:00 | i kategori
      0 kommentarer

Chanel bäst i test

       Publicerat 2012-01-12 10:48:00 | i kategori
      0 kommentarer

what is up with full måne?!?

       Publicerat 2012-01-12 08:05:00 | i kategori
      0 kommentarer
Upp och hoppa, ny dag nya möjligheter osv osv. Är för trött för pepp talk just nu. HAr sovit groteskt dåligt. Är det pga fullmåne? är det bara jag som inte sover bra när det är fullmåne? inbillar jag mig BARA?  kanske är vampyr eller något vad vet jag, hade vart as coolt. HAr typ sådanna tänder och röda ögon och date med culllen hade ju vart något....
 Va snackar jag om? NÄ Nu ska jag pigga till mg och dra vidare till skolan där Sh'bam, jazz och balett väntar bland annat. Kommer hem sent idag då ja har lite möten efter skolan.
Kram på er och ha en bra dag
i ett beroende

       Publicerat 2012-01-11 20:43:56 | i kategori
      4 kommentarerEtt härligt långt bad, lite plugg och avslutar med några gossip girl avsnitt. ATt vara inne i en serie är verkligen jätte spännande men det förstör ens liv. Stressar och hoppar över saker för att se ett avsnitt till. Ett beroende blir det och nu på senaste har jag märkt hur inne jag är i karaktärerna. Gråter, skrattar och blir arg till avsnitten. FÅr ta mig ur detta beroende innan det går alldeles för långt !!

Get glam

       Publicerat 2012-01-11 20:38:54 | i kategori
      0 kommentarer

inspiration

       Publicerat 2012-01-11 16:02:21 | i kategori
      0 kommentarer

Meningslösa dag

       Publicerat 2012-01-11 13:28:00 | i kategori
      0 kommentarerBörjade skoldagen med film i filmsalen med alla treor sedan modern dans. That is it. sen vart det slut. Har min vilo dag idag också.. eller jag har ju redan haft modern dans men annars i övrigt är det min vilodag. Kroppen är lite mörbultad efter tre dagarn hårda pass.  sparar mig inför imorgon då jag har sh'bam, jazz, balett och spinning.  SKa slå mig ner i soffan och göra det jag är bäst på: SLAPPA !!!

Kram

Take me back

       Publicerat 2012-01-11 07:47:58 | i kategori
      1 kommentarerÅh gud va jag behöver en solresa nu, ska försöka boka en så snart som möjligt !  förslag på vart man ska ta vägen?  ett antal tjejer ? Tips?

Kram !!!

första dagen på jobbet

       Publicerat 2012-01-10 21:31:11 | i kategori
      0 kommentarerJapp då var första "dagen på jobbet" avklarat. Känns mycket bättre nu än vad det gjorde innan. jag var jätte nervös och glömde bort hälften av alla steg men improvisera en hel del. Svettigt blev det men OJ va roligt det var. Nu komemr passen bli bättre och bättre, man lär sig ju för varje gång. Hoppas det kommer många nästa vecka också . Hoppas ni tyckte det va roligt ni som var där och jag lovar er, bättre träning kan man inte få. Rumpan och magen kommer sitta klockrent efter ett tag, zumba är bra för allt om du frågar mig.

Nu ska jag duscha sen se på ett avsnitt av gossip girl. Puss och kram !!!

Naglar

       Publicerat 2012-01-10 15:13:58 | i kategori
      2 kommentarer


Mina vänner är pure Love

       Publicerat 2012-01-10 15:12:06 | i kategori
      1 kommentarer
HAr sagt det förut men man kan aldrig säga det för många gånger. Jag har de underbaraste bästa vännerna man kan ha. De är otroliga och jag uppskattar varje dag tilsammans med dom. Finns ingen som kan få med at le som ni. Tack för att ni är ni, ni gör min dag !

Zumba loss på WC

       Publicerat 2012-01-10 13:43:42 | i kategori
      0 kommentarer
Ja som jag sat tidigare så kan ni komma och dansa ZUMBA med mig ikväll på Westcoast, gratis prova på vecka nu så det är bara att komma och kämpa. Passet kommer vara enkelt att hänga med i, roligt och samtidigt som vi tränar och förbränner massor. Mage och rumpa är huvud kroppsdelarna plus kondition vi arbetar med. Kom och dansa vettja ! 

Ikväll 19-20:00

Metallic LOve !!

       Publicerat 2012-01-10 10:08:50 | i kategori
      0 kommentarer

Travel

       Publicerat 2012-01-09 21:36:37 | i kategori
      0 kommentarerdå jag trivs som bäst är på scen och utomlands. Att resa är någonting jag total älskar. Önska jag hade så mycket pengar så att jag kunde resa jorden runt. Av alla resemål jag varit på så måste jag säga att det finns inget annat land som Thailand, de har verkligen allt. Jag sitter inne varje dag och kollar på resor, jag vill så gärna åka till ett varmt land nu. Speciellt idag när snön kom.  Nä jag ska spara pengar sen resa !!! punkt slut

Puss

modern, zumba och sh'bam

       Publicerat 2012-01-09 16:21:53 | i kategori
      0 kommentarer
kändes konstigt att börja skolan idag, kändes inte alls som om vi haft lov. Vi började med ett jobbigt modern pass. Härlig start !!

Nu har jag Suttit och fixat det sista inför morgondagen. Lite nervös men det kommer bli jätte roligt och det går nog bättre och bättre för varje gång. hoppas ni kommer och tränar nu ! Mitt pass är mycket mag och rumpa träning. Hela kroppen tränar vi till bra musik och härliga rörelser där man kan lägga sin egen nivå. Nu ska jag bränna ut skivan sedan åka ner till Motionshuset och träna Sh'bam med Malin som håller passet.
 

Kram

Break up

       Publicerat 2012-01-09 16:11:07 | i kategori
      0 kommentarer

'


 WIHOOOO

Trysil bilder

       Publicerat 2012-01-09 14:49:48 | i kategori
      0 kommentarer

love

       Publicerat 2012-01-08 21:49:06 | i kategori
      1 kommentarer


över laddad tjej

       Publicerat 2012-01-08 19:46:16 | i kategori
      0 kommentarerSista dagen på lovet innan det STORA allvaret börjar. Sista terminen innan studenten framför mig nu och jag är mer laddad än någonsin. Ser fram emot vårterminen som innebär masssssssor av nöjen och spännande grejer. Kommer köra sten hårt i skolan och dansen, jobba hårt med mina kommande projekt och ha riktigt riktigt kul !!
känner på mig att detta kommer bli de bästa månaderna i mitt liv hittils, det ska jag se till !
SKa duscha nu efter spinningen, måla naglarna och sedan avsluta min kväll med lite film.. okej det blir nog gossip girl. Vila ögonen på nate och låtsas att jag är serena. hihi

Imorgon kör vi !!!!

we Love it by We heart it

       Publicerat 2012-01-08 15:49:49 | i kategori
      0 kommentarer

träning På G

       Publicerat 2012-01-08 15:46:29 | i kategori
      1 kommentarerNu har jag suttit och fixat koreografier och musik till Tisdagens zumba pass. Är lite nervös. "första dagen på jobbet". Hoppas ni kommer och dansar med mig, det är gratis prova på vecka på westcoast så kom och skaka ! Sk göra mitt bästa för att det ska bli ett grymt pass för alla. Nu tänkte jag själv åka ner till motionshuset och köra spinning en timma

Kram på er så länge !

din hjälp sökes- TACK

       Publicerat 2012-01-07 22:10:16 | i kategori
      6 kommentarer


hillevi, linn, jag, matilda från give it to me föreställningen

sitter här efter en fruktansvärt god och fin middag med familjen. Kollade även.. okej jag lekte att jag var en av gladiatorerna.. fick stor stryk av grabbarna i familjen.. överskattade min muskelmassa en aning. Återgick till mitt arbete med dansföreställningen och gör pass inför veckan som kommer. Jo denna dansföreställningen jag sätter ihop, jag vill att den sha vara GRYM. Det blir nämligen den sista föreställningen jag dansar i Uddevall. kanske sverige. Det får bli ett avslut men en början på ett nytt liv. Typ THIS IS IT. skulle därför beöva lite hjälp från er, alla förslag är välkommna. Uppskatta alla ideer kring detta från er. dela med er av era tankar för mina är slut typ ...

* behöver musik
* en handlng
* ett namn
* en ideé
* en röd tråd
*efftkter
* något kul att se på överhuvudtaget

Pengarna som kommer in på föreställningen vill jag ska gå till Unicef

awesomeness är svaret på allt

       Publicerat 2012-01-07 15:05:54 | i kategori
      2 kommentarer

ska det vara så ska det

       Publicerat 2012-01-07 15:05:08 | i kategori
      0 kommentarer

har suttit med datan hela dagen för att "jobba".. Betalat räkningar, pluggat, fixat pass, bokat lokaler osv osv. Dagen idag i övrigt tänker jag spendera med min familj. Vi ska äta min favorit mat och hyra film. ska ta en dusch och sen hoppa i mina favorit mjukis kläder. Ska det vara mys ska det vara !

Ar ni något tips på vad för film man ska hyra ?

Kram på er sålänge

Nytt Jobb!

       Publicerat 2012-01-07 13:04:47 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarerhar spenderat min morgon på Jöbb möte. Nu vart det klart, på tisdag börjar jag jobba. Jag är zumba och barn dans lärare på westcoast fitness center här i Uddevalla. Det kan även bli en street dance grupp så är ni intresserade så kolla in på hemsidan och anmäl er. Komemr bli grymma koreografier till grym musik! Mer info om absolute show kids och zumban på http://www.westcoastfitnes.se . Glöm inte helelr att kommande veckan här är prova på vecka, alltså gratis

Födelsedags firande

       Publicerat 2012-01-07 12:45:02 | i kategori
      0 kommentarer
FIrade födelsedags barnet Pejman hemma hos honom igår sen drog vi ner till Höga C innan vi drog till harrys. Riktigt rolig kväll som vi avslutade med efterfest/mys hos Pejman. Uddevalla skulle behöva ett nytt "ute ställe". JAg vill ha stort snyggt dansgolv. Saknar det här i Uddavalla. Får öppna en egen helt enkelt. Mitt garage kanske?

weheartit

       Publicerat 2012-01-06 16:55:00 | i kategori
      1 kommentarer


nu ska det dansas!

       Publicerat 2012-01-06 16:34:56 | i kategori
      0 kommentarer


bronze guldigt med lite svarta nyanser


IDag fyller vår kära vän Pejman 19 år så vi ska fora honom ikväll. Känner på mig att detta kommer bli en grym kväll ute. SKa käka lite och tagga med min party lista sen möta upp alla.

Kram på er !

dream it and do it !!!

       Publicerat 2012-01-06 12:11:21 | i kategori
      2 kommentarerTack  för era fina peppande kommentarer nedanför. ni har rätt, man ska alltid följa sin dröm. funkar det inte så får man börja om men jag tänker inte sitta när jag är 50 och ångra att jag aldrig tog chansen. Jag tänker satsa på Santa monica dans i kalifornien. Det kanske går åt helvete alltihopa men jag försökte iallfall. Vaknade upp idag med en grym känsla " jag är awesome jag klarar allt" och började boxas i luften. Galen jag vet men vill man så kan man. Dream it and do it. Nevr give up on your dream om det så är att käka en myra eller resa till månen. Extremt dåligt exempel men ni förstår vad jag menar.  Du kan om du bara vill. DU klarar allt !!! Glöm aldrig att våga ta chansen och försöka, man kan bara göra sitt bästa

Kram

Jak n Jil

       Publicerat 2012-01-06 12:02:32 | i kategori
      1 kommentarer


Står vid en korsning

       Publicerat 2012-01-05 13:43:00 | i kategori
      6 kommentarer
Usch fy för detta att snart ta studenten, att stå vid en korsning. VAd ska jag välja, vad ska jag göra, Hur, var, när varför...  Målet för mig är att trivas med mitt jobb / det jag gör. SPelar inte stor roll vad jag tjänar bara jag älskar mitt jobb. Min dröm är ju dansen. Att ta mig vidare med dansen eftersom jag älskar det. Dock är det ett väldigt stort mål. Konkuransen är enorm och branshen är oerhört krävande. Det kommer innebära flytt till USA nu. Ensam och allting helt nytt. Skrämmer mig någon enormt. SKa man ta detta stora steg? det innebär mycket, nytt liv, stora lån, ensam. Är jag redo för det? Jag är bara 18 och ½ SItter med ansökan i hand och skakar. Målar upp allt negativt som kan hända framför mig. Dilemmat för mig är om jag ska ta detta enormt stora steg mot min dröm eller om jag ska ta en annan väg. TA en "vanlig utbildning" här i Sverige med mina andra intressen. Står vid en korsning så att säga. Ena dagen vill jag satsa på min dröm. Nästa dag ser jag att det är omöjligt för att jag är rädd.  Plugga "vanligt" i sverige är det mycket lättare att anpassa sig och känna sig mer säker.

jag kan ej ta ett sabbats år då dansen måste man nästan köra på direkt. Ingen vill anställa en dansare vid 30 års ålder.. Vågar jag, har jag kapacitet?, klarar jag? pallar jag trycket? tänk om tänk om tänk om... RÄdd som tusan.

Vad gjorde ni efter gymnasiet/ vad vill ni göra ?


Boys Who By we heart It

       Publicerat 2012-01-05 12:05:00 | i kategori
      0 kommentarer


outfit Golden

       Publicerat 2012-01-05 11:18:06 | i kategori
      0 kommentarer

Mor å dotter

       Publicerat 2012-01-05 11:17:15 | i kategori
      0 kommentarerGodmorgon !
Kom hem sent inatt efter en minnes värd kväll I göteborg. Sovit som en stock tills nu, riktigt skönt !  SKa äta frukost och sen starta mitt pluggande. Har ju som nyårslöfte att inte skjuta upp saker. därför SKAAAA jag plugga idag JULIA, PLUGGA IDAG !!! JAg och min mor ska även ha en liten mor å dotter dag: Vi ska handla mat, laga mat och shoppa lite.

Ha en fin dag . Kram !

JObb möte

       Publicerat 2012-01-04 13:49:36 | i kategori
      1 kommentarer

Hej fina ni!

Nyss kommit hem från ett Jobb möte. Har fått Jobbet. säger inte vart just nu eftersom allt inte är klart men det är inom dans iallfall. Jätte glad iallfall och skönt. Ser fram emot detta.  Nu ska jag spendera lunch tid med Helena. Hämt mat är på väg. Sen ikväll blir det förmodligen bio i Göteborg. Date time

Gossip Girl

       Publicerat 2012-01-04 10:59:04 | i kategori
      0 kommentarer

 

Trysil bilder

       Publicerat 2012-01-04 10:19:08 | i kategori
      0 kommentarer


storm mys

       Publicerat 2012-01-03 20:05:05 | i kategori
      0 kommentarer

Skulle bara koreografera lite till kommande föreställning. Tiden rann iväg och tillslut blev det ett svettigt dans pas. FIck mycket koreografi gjord iaf.  HAr tagit en dusch och beslagtagit soffan och fjärkontrollen. I got the power woho!  ute är det storm så jag ska passa på att mysa till max. Saknar trysil, finare väder.

Sov gott sen, Kram !!

Outfit

       Publicerat 2012-01-03 17:50:48 | i kategori
      1 kommentarer

En bloggpost som innehåller nötkräm

       Publicerat 2012-01-03 16:41:00 | i kategori
      1 kommentarerfotograf/UNICEF

Som jag tidigare nämt har jag blivit väldigt insatt i UNICEF. Jag vill kuna stödja och hjälpa till. Jag är medlem i deras frivlliga organisation och givit en summa. FUnderar även nu på att bli världsförälder. Istället för att lägga ner 700 spänn på naglar och smink så ger jag gärna en summa till de som verkligen behöver de. Till de barnen som verkligen är utsatta. Vill ni också göra någonting gott för världen? Att kunna hjälpa till och stödja, Inget krav att skänka pengar, du kan stödja på flera olika sätt. Kika in å UNICEF och läs lite

Eller gör ett inlägg som jag som bidrar till överlevnad för utsatta barn. Läs nedanför

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Trysil bilder

       Publicerat 2012-01-03 11:42:31 | i kategori
      0 kommentarer


7 beauty tips by VR

       Publicerat 2012-01-03 11:36:04 | i kategori
      0 kommentarer1.
Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

3. Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

4.
Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

5. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

6. Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

7. Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

Nails

       Publicerat 2012-01-03 11:28:26 | i kategori
      0 kommentarerHome from Trysil

       Publicerat 2012-01-02 19:41:19 | i kategori
      1 kommentarer

Hej på er fina ni och gott nytt år på er!!
Kommit hem från tre grymma dagar uppe i Trysil med sjukt goa människor. Vi har myst, ätit gott inne och ute, festat, lekt i snön och åkt skidor för första gången i vårat liv. SKid upplevelsen vär händelserik.. lång historia men oj vad jag älskade att åka skidor, fick kläm på det hyffsat snabbt. Det va ju grymt roligt. Kommer absolut göra det fler gånger. Vi har helt enkelt haft det jätte bra. Skönt att komma ifrån allt här hemma och datorn !! Semester. Jag har tagit 579 bilder så jag lägger ut lite i omgångar då och då. N ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig efter lååååånga bilresan. Kram på er hoppas ni haft en perfekt helg !
För bästa shampoo effekt

       Publicerat 2012-01-01 12:38:00 | i kategori
      0 kommentarer
1:
Borsta alltid igenom håret när det är torrt, för att få bort eventuella knutar.

2: Blöt ner håret med varmvatten så att fjällskikten för möjlighet att öppna på sig.

3: Se till att håret är ordentligt blött när du schamponerar det. Applicera en klick frisörschampo motsvarande ca. en enkrona beroende på hårets längd. Massera hårbotten ordentligt med fingertopparna, så att du får bort döda hudrester och annan smuts. Du behöver inte vara lika noga med att schamponera topparna då de kan ta skada av schampot. Undantag görs om du har haft i mycket stylingprodukter.

4: Skölj ordentligt.

5: Det är viktigt att tvätta håret med schampo två gånger. Första schamponeringen tar bort smuts och olja men verkar inte på håret. Därför schamponerar man en andra gång för att håret ska ta upp schampots ingredienser. Under första schamponeringen kommer du att märka att man inte får upp ett lödder. Detta eftersom ditt hår är smutsigt. Under andra schamponeringen får man upp mycket mer lödder. Har du haft i mycket produkter kan det till och med behövas 3 schamponeringar! Upprepa procedur 3 och 4.

6: Se till att håret inte är blött innan du avslutningsvis applicerar balsam. Krama ur, elternativt handukstorka håret för att få det så torrt som möjligt.

7: Applicera balsamet jämt över hela längderna. Men undvik hårbotten! Balsam tillsammans med lite kallare vatten stänger fjällskiktet igen. Det är också det som gör att håret känns lent.

För att få ut bästa effekt av schamponeringen så låt håret självtorka efter att du kramat ut överflödigt vatten. Tvätta inte heller håret mer än 3 dagar i veckan!

QUICK

       Publicerat 2012-01-01 12:09:00 | i kategori
      0 kommentarer

DO not forget

       Publicerat 2012-01-01 10:08:00 | i kategori
      0 kommentarer