New years make up and inspo

       Publicerat 2012-12-30 11:57:15 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
New years make up

       Publicerat 2012-12-30 11:39:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

redo för nyår

       Publicerat 2012-12-30 11:25:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Mitt år, 2012

       Publicerat 2012-12-29 12:22:42 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Ser att alla bloggar skriver om sitt år. inspirerades och får göra samma känner jag. kul att tänka tillbaka.
 
År 2012 har varit både det bästa och sämsta året hittils. Genomförde en dröm att skapa en egen föreställning criminal, perfekt student, hade en underbar sommar, vart på tylösand med nära och kära vänner, kom in på min dröm skola, träffat och arbetat med många av mina idoler, dansat i x-factor, flyttat till stockholm, medverkat i musikvideo, varit på chris brown och swedish house mafia. OSVOSV. Hänt massor.
 
Men har även suttit i stockholm och mått piss, grinat var dag och haft jobbiga krävande dagar. Det är inte lätt att som 19årig utan någon utbildning hoppa in i en proffessionell utbildning/värld. lämna allt hemma osv, ni fattar.  Men jag gör det ju för att utvecklas och lära mig.  för att nå sin dröm måste man ju kämpa och offra mycket.
 
Detta året som kommer har jag inte planerat fullt ut. vilket är bra ! ett nyårslöfte för mig är nämligen att leva i nuet och inte övertänka.  Jag kommer Ge ALLt.. och då menar jag ALLT, mer än någonsin i stockholm. 6 månaders hårdträning, elit träning. kommer andas dans, äta dans, vara dans. Kommer bli hårt som tusan fysiskt och psykiskt men vill komma hem till uddevalla till sommaren och vara maximalt nöjd, stolt och ha utvecklats enormt. Det är bara att kötta. Hoppas ni följer med i min resa här!
 
Lev era drömmar, våga satsa, tänk positivt och försök. Va dig själv och gör sitt bästa mer kan du inte göra. You make your own life!
 
Tack för era stöttande ord !
 

 

Lovely Make up

       Publicerat 2012-12-29 11:38:24 | i kategori
      1 kommentarerSå gör jag min protein smoothie

       Publicerat 2012-12-28 15:47:30 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Ursäkta de dåliga bilderna, använde min mobil.
 
 
 
1.  ca 2 dl naturell youghurt 0,5 %  ( byt ut om du vill ha fetare eller sötare. mild vaniljyoghurt är jätte gott! )
2.  En skopa protein pulver. eftersom jag smaksätter med frysta bär använder jag ett naturellt proteinpulver
3. 1 banan eller avokado ( avokado håller längre, banan är godare )
4. ca 1 dl frysta bär
 
tips. vill man ha den "lösare" tillsätt mjölk eller juice. sötman reglerar du själv beroende på vilken yoghurt du använder.
 
perfekt före och efter träning
 
 

Be positive

       Publicerat 2012-12-28 11:07:01 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
FIck en fråga om tips när man är som mest deppig/ på dåligt humör. Hur man kommer på bättre tankar är mycket inviduellt. Gäller att hitta små saker som gör en glad. Hitta vad som gör dig glad eller på bättre tankar och arbeta med det. ta hand om er ! kram !
 
* weheartit.com -  jag inspireras så av de fina bilderna, de gör mig glad. dock är det mycket deppiga bilder också men det är fortfarande inspirerande.
 
* Musik/film - sätt på en gammal britney skiva.  behöver ej säga mer. eller en bra tv serie som får dig att skratta.
 
*  träna - endorfiner. Hur många gånger har du dagt "jag ångrar den träningen" . Sönderdela endorfiner, svettas och kom på andra tankar. Just do it, inga ursäkter. träning ger energi. mycket vatten, bra mat och sömn på detta är  toppen!
 
* var överdrivet positiv för dig själv så det nästan blir jobbigt. "åh va fint väder det är idag" , "va snygg jag är idag" "vilken fin färg löven har". positiva tankar, svårt men till slut gör det mycket !! fejk it til you make it
 
* umgås med folk som gör dig glad
 
utmana dig själv. tex om du är som jag dansare och vill testa på en ny stil. poledance kanske men inte vågar. just do it, utmana dig själv och gör dig själv stolt. våga ta risker!
 
* lev i nuet !!! - tänk inte framåt. klart det är bra på att ha framtidplaner och drömmar men haka dig inte upp på dom !!! gör va du kan och ha kul på vägen. Varje morgon vaknar jag upp och är stressad över framtiden men då måste jag påminna mig själv om att leva i nuet. " gud va skänt det är att vakna upp idag i min sköna säng" BE NOW!
 

syskonkärlek

       Publicerat 2012-12-28 10:38:56 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Idag ska jag agera världens bästa stora syster. Ska ta med Isak på bowling,  bio och fika med snygga tjejer. Allt för världens bästa lillebror. Söt jag va där va? 
 
 
 

The best

       Publicerat 2012-12-28 10:33:41 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Tänk att få arbeta så här. Som dansare.. MED BEYONCE är ju nog det största jag kan drömma om men att få åka med på turné osv. LOVE

COMBAT comback

       Publicerat 2012-12-27 16:42:47 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

gud va jag är trött !!  ska pallra mig ner till gymmet och köra efterlängtade combaten. Får se hur detta kommer gå. HAr krigat på torp idag också med alla andra uddevalla bor. Kan visa vad jag fick med mig hem sen. Puss
 
 
Ny korre kommer snart med !
 
 

home sweet home

       Publicerat 2012-12-27 11:10:04 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

godmorgoN!
 
vill bara ligga i soffan idag och kolla massor av filmer med familjen. Men de jobbar.. ska istället knö på torp med alla andra i denna stad sedan ikväll gymma.
 
kram
 

Kunde inte förklarat bättre själv !

       Publicerat 2012-12-25 11:58:23 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Världens bästa dansare enligt mig förklarar vad en bra dans sko är. Ankle support for sure! check it out
 

Vad vill jag ? hur gör jag ?

       Publicerat 2012-12-25 11:09:59 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Nu har jag varit hemma i Uddevalla en vecka. Jag får påminna mig själv varje timma att leva i nuet. Hela tiden kommer tankar upp om framtiden. Vad ska de bli av mig, vart ska jag ta vägen sen osv. Har 6 månader kvar på DiAMbra. Jag vill jätte gärna gå ett år till. Men Villl även bo i USA och dansa intensivt där. det är pengar, boende osv som spökar till allt. Vill även bo i uddevalla med alla nära och kära. Tänk att få ha en egen lägenhet här i uddevalla. umgås med familj och vänner var dag och jobba på skönhetsspecialisterna. sminka och göra naglar. rena drömmen!  Kan få den inslagen men har  ju lite andra drömmar med. Ger inte upp dansen än. jag har bara börjat.
Men måste leva i nuet. njuta av att vara hemma kring alla jag älskar och ha kul. Inte stressa upp mig på att jag åker tillbaka till stockholm snart.
 
Iallafall så har jag hittat lite motivation här hemma. Jag tänker köra STENHÅRT med dansen i ett halvår i stockholm nu. Gå in till 110 %, mer än någonsin. kommer spendera alla dagar med dans. bli så bra som möjligt. Kommer bli tufft men värt det. Vi får helt enkelt se vart jag tar vägen.. vill så mycket. Är hemma i uddevalla i 3 månder minst till sommaren sen. Får ha det som en peppande tanke.  GO FOR IT
 
Idag ska jag gymma, mysa med familjen och sedan ikväll är det PARTY med mina fina vänner. Hoppas alla hade en super mysig jul. det hade jag !
 
kram !
 
 
 

GOD JUL !

       Publicerat 2012-12-24 10:52:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
God jul på er alla!  vi har käkat julfrukost med tomte gröt och andra godsaker. Öppnat lite julklappar som tomten lämnat till oss. Även skickat in en mms bild till TV4 så väntar på att den ska visas i TV. Över ambitiöst?
Vi kommer idag fira jul i Göteborg hos min faster. Kolla kalle anka, äta massor och hoppas på julklappar. Ska bli så mysigt! 
Ta hand om varandra idag ! 
 
Kram och godjul!
 
 
 
 
 

Jul mysigt hos oss

       Publicerat 2012-12-23 16:55:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Snyggaste, grymmaste CIARA !

       Publicerat 2012-12-23 14:03:03 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 

dan före doppardan

       Publicerat 2012-12-23 11:34:56 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


 
Sovit som en stock i 12 timmar i min sköna säng. Nu sitter jag framför tven och har tänt de fjärde ljuset.  Julkalendern med Lillebror nu sen en mys dag fullt med julstämmning. dagen före doppar dagen <3

before i die i will

       Publicerat 2012-12-22 18:23:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


två världar

       Publicerat 2012-12-22 14:30:53 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


 
 
Goddagens!
 
Ligger i soffan och grinar till "svenska hjältar" och är lite sorgsen själv. nu när man är hemma på semester och har de så bra så oroar man sig för att åka tillbaka. har 6 månader intensiv utbildning kvar i stockholm.. men sen då? vart ska jag sen?! vill bo hemma .. men har ju en dröm som jag inte kan uppfyllla här i uddevalla. det suger så in i ... Vill bo i uddevalla och leva leva min dröm här men dans finns inte här.... HATAR DET!!!
 ska försöka njuta av de två veckorna jag har i uddevalla nu och inte tänka på framtiden alls! lev nu.
 
Idag är jag mycket seg då det var utgång igår. ska pynta och sova hela dagen.. Puss!!
 
 
 

Getting there

       Publicerat 2012-12-21 14:43:32 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
Nu har jag varit nere på mitt favorit gym Motionshuset och kört ett styrke pass och hälsat på min favorit Helene. Älskar motionshuset. hade jag bott i Uddevalla året tunt hade jag viljat jobba där. Kom hem nu, tog ett bad ( badar varje dag numera) och har nu satt mig i soffan med protein smoothie och katte, tänt ljus och inväntar tv4 julfilm. Ikväll blir det middag med familjen sedan Party !  love to be home
 
 

phone photos

       Publicerat 2012-12-20 21:30:06 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Make up Inspo

       Publicerat 2012-12-20 16:18:52 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Lussebak och lunch

       Publicerat 2012-12-20 16:03:10 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Idag har jag varit på laxbutiken och ätit lunch med Isak, farmor och farfar för att fira farmor som fyller 75! Sen bakar jag nu lussekatter med bror min. RIktigt seg och trött idag!! villl ha powernap.....
 

Lovely day

       Publicerat 2012-12-19 10:43:35 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
Hej mina fina blogg läsare! Nyss kollat sista avsnittet av Gossip Girl. Va de bästa jag sett. helt såld... lycklig!
väntar nu på lite samtal från mina lärare och sedan blir det gymmet innan frissan. Klippa bort mina hemska toppar! Gabriella på munken utser jag till Uddevallas bästa frisör for sure. Efter detta ska jag träffa sofia i stan för en kaffe och ikväll är det PARTY som gäller.
 Med andra ord: detta blir en väldigt bra dag !precis så jag vill ha det. Gym, frissan, kaffe, party.. hade bara fattats att göra naglar på skönhetsspecialisterna också! haha ;)
 
 
 
 
Kram
 
 

Lovely Nali art

       Publicerat 2012-12-19 10:37:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Dance class at Sinclair

       Publicerat 2012-12-18 17:04:44 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Hej alla !
 
 
åh va jag har de bra här hemm! Gick upp tidigare än vanligt idag då jag hade klasser på Sinclair kl 9. Vi körde girly girly commercial koreografi åk 1-3 och de va så duktiga. När jag koreograferar kan det hönda att jag hör takter/ljud ingen annan hör så va rädda att de inte skulle förstå men de va jätte duktiga och det va så roligt !!! 3 timmars hårdträning för mig blev det ! gick sedan och fikade på Lejas med Bella och pratade i timmar. så mysigt !!!!
Nu är jag hemma och ska mysa!
 
 

HOME !

       Publicerat 2012-12-17 17:10:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer
 
Hej alla fina!  nu är jag hemma i kära uddevalla. Kom hit kl 11 och började med att stohandla julmat och klappar. sen hem och satte mig i soffan med min latte, mellanmål, datorn i knät, julfilm och mjukis. helt underbart. Har även spelat tv spel med min söta bor som även gav mig detta fina julkort. SÖTE DU !
 
Ikväll ska jag spendera tid med min fina familj. äta gott och mysa tillsammans. LOVE IT !! känner mig som ferdinan under sin korkek !
 
 

LAST DAY IN STOCKHOLM

       Publicerat 2012-12-16 11:17:23 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
Godmorgon! 3 advevent idag och sista dagen i stockholm för iår. Åker hem imorgon bitti med 6:00 tåget, lär få gå upp 4 inatt! Gårdagen spenderade vi på lighthouse battlet men stannade inte hela kvällen. Grymt att se, lot of inspiration !
Ska nu packa det sista, åka och gymma och sedan till skolan för dancehall/african och Contemporary. Vi ska avsluta kvällen med julklappsutdelning och julmys. Hemma sent. sen UDDEVALLA !!
 
 
 

Just some Inspo

       Publicerat 2012-12-15 13:23:10 | i kategori
      0 kommentarer

Lägligt lov !

       Publicerat 2012-12-15 13:17:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Godmorgon! kom hem typ 03:30 inatt och la mig direkt i sängen. sov tills 12! har nog aldrig hänt? Det Var kul igår iallfall på "afrikanska festivalen", mycket dans och musik! Idag blir det ännu mer dans, ska gymma och sedan iväg till Lighthouse battle borta vid globen. Jätte kul att kolla på, så galet duktiga dansare men de är alltid så länge!!!! 17-24 typ.... får se om jag stannar hela kvällen.
 
sen är denna dagen borta med och sen är det söndag och kl 05 på måndag morgon är jag på g mot UDDEVALLA for 3 weeks!!  lovet kommer så lägligt! små sjuk fortfarande, trött på dans, trött på att prestera, trött på att bara ha danskoreografier i huvudet. Ska bli skönt att rensa skallen i 3 veckor och komma tillbaka super laddad och motiverad !
KRAM
 
 
 

Gym, dans och dans festival

       Publicerat 2012-12-14 13:50:33 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Ska åka nu till gymmet och köra ett styrke pass och lång stretch. Ingen cardio träning än då jag nyss vart sjuk som ni vet. igår på housen fick jag knappt luft. körde hårt i 30 min sen vila reste. sen hade vi vougeing så de är mkt lugnare.
 
Idag har jag balett och vougeing = lugnt konditionsmässigt. efter det ska jag hjälpa till att jobba på sabar agents festival i skarpnäck. gå dit om ni ör i närheten, kommer bli mycket afrikansk dans. är nog hemma vid 2 tiden inatt? puhh...
 
PUSS OCH KRAM
 
 

Chiquelle

       Publicerat 2012-12-14 12:53:47 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Klass tisdag 18/12 Sinclair Commercial

       Publicerat 2012-12-14 11:32:43 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
För er som går dans på Sinclair så kommer jag ha klass mer er. Åk 1-3 på tisdag. Vi kommer köra Commercial med La-style inspiration. Girly girly ! bring your sassy yoU !
 
 

Feeling better

       Publicerat 2012-12-13 14:16:53 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Mår bättre idag! låter som en skata men ingen feber eller huvudvärk ! blir House och club styles idag. Första dansklassen på en vecka. Känns som jag tappat allt som har med dans att göra bara för att jag legat i sängen hela veckan.. men så är de förhoppningsvis inte!  sitter och lyssnar på lite jullåtar och packar smått. Lika bra att göra det när man har tid. SKa kolla lite tv, laga mat och sedan åka in till skolan.
 
kram !!
 
 

Derek Mitchell

       Publicerat 2012-12-13 14:12:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

I want it now

       Publicerat 2012-12-13 14:10:01 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Trafik kaos

       Publicerat 2012-12-12 16:37:28 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Suttit i telefon kö till SJ i 40 min... ALla tåg en vecka framöver va inställda till göteborg pga vädret. SOm tur är fick jag en ny biljett till ett 14 minuters senare tåg. Thank god for that ! istället för 06:00 går den 6:14, tur som bara den !
Trevlig kille !
 
Nu ska jag fortsätta vara sjuk och tycka synd om mig höhö.. nä ska duscha mysa och kolla film hela kvällen. Kram
 
 

12-12-12-12

       Publicerat 2012-12-12 11:59:30 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Goddag !
 
Mår betydligt bättre idag då febern är borta men känner mig ortfarande krasslig. Hade tänkt ta popping klass och gymma idag men vilar en dag till för att vara på säkra sidan. SÅ kör vi House och hiphop imorgon istället. Jag är så uttråkad.. vill inte va sjuK ! kollar film och sover har jag gjort sen fredags. Men men bara att gilla läget. Blir sängen idag med. ska även "jobba" lite på att korra inför nästa veckan. Har klass på sinclair den 18 !
 
Städa och kanske börja packa är också något jag kan göra idag kanske? ;)
 
kram
 
 
 
 

GO FOR IT

       Publicerat 2012-12-12 11:51:40 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

INSPIRATION !

       Publicerat 2012-12-11 15:55:47 | i kategori
      0 kommentarer


 

till min älskade mor

       Publicerat 2012-12-11 15:53:38 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

på bättringsvägen

       Publicerat 2012-12-11 15:53:01 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Mår bättre idag!!!!! kan faktiskt gå upp ur sängen. Har till och med storstädat.. jag är inte gjord för att vara sjuk. blir uttråkad och rastlös efter 5 minuter.. Blir inget dansade idag såklart eftersom jag inte är helt frisk. Ska dock kolla på mina klasser och kolla på balettakademiens dansföreställning. ska sova lite nu och hoppas mår ännu bättre när jag vaknar.
 
Kram !!
 
 
 

x-factor!

       Publicerat 2012-12-10 20:37:37 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

http://www.tv4play.se/program/x-factor?video_id=2248361
video när malcolm intervjuar mig, joao, clarissa och malin

 
 
 
 

 
 
 

Jul och nyårs make up ?

       Publicerat 2012-12-10 19:51:24 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Tips på nyår och jul Sminkningar?
 
svar: JAA!!! på jul tycker jag personligen att man inte behöver ösa på med smink. Jag kommer köra min "vardags make up" plus röda/mörkröda läppar. Och ni vet ju att jag är ett fan av flytande eyeliner..
 
Bas: concealer, foundation, bronze puder, rouge
ögon: Highlighter, mascara, eyeliner flytande, vitkajal evetuellt bronz eyeshadow
läppar: läpppenna, läppstift
 
Nyår brukar jag säga "KÖR PÅ".. nu menar jag inte att man ska ha 67889 ton foundation osv. Utan att man får använda de glamigaste lösögonfransarna, den glittrigaste ögonskuggan osv. Lek på. hur ofta får du chansen att glittra så mycket som på nyår? Go for it!! här går jag all in.. Ta dock inte massor på ögonen och sen en jätte färg på läpparna. Det blir för mycket. Välj istället. Naturella läppar till mycker målande ögon och målade läppar till mindre målade ögon.
 
bas: primer, eye primer, concealer, foundation, transparent puder, highlighter, bronzepuder, rouge
ögon: highlihter shadow, ögonskuggor, lösögonfransar, glitter eyeliner, flytande eyeliner, eyeliner penna, mascara
läppar: genomskinligt läppglans och läpppenna
 
 
Tips:

* Highlighter i ögonvrån, under ögonbrynet. Lägg även pytte lite på linjen till överläppen. Läpparna ser lite mer "putande" ut då.
 
* satsa på en bra primer eftersom sminket ska sitta snyggt länge. rekomenderar primern från Smashbox
 
*lösögonfransarna från isadora är lättare att sätta på och sitter bättre än depends. Depends är hårdare och har svårare för att följa ögats form
 
* när du applicerar glitter eller mörka skuggor. Lägg då ett transparent puder under ögat som du efteråt bara kan borsta bort. du slipper då bli svart under ögonen.
 
* använd vattenfast mascara och eyeliner. sitter bättre
 
* vitkajal för att förstora ögat
 
Hur jag sminkar mig? följer mycket denna video. typ.. Iallfall med highlighting och contour. inspireras!!
 
 
  
 
 

Sjuk tjej inte gla

       Publicerat 2012-12-10 12:16:05 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
Godmorgon!  Legat i sängen sedan fredags natt. Haft feber, halsont och bara sover... Känns så extremt jobbigt då jag vill träna och känner att jag missar så mycket dans.. Har kommit på nu att det gäller att inte stressa. Är man sjuk behöver kroppen vila. Missar man dans innebär inte det att man blir sämre. Några dagars vila har ingen dött av. Vila är viktigt glöm inte de !!
 
Kan "arbeta" lite hemifrån nu med att hitta insiration, koreografera osv.. Ska ha en 2 minuters koreografi klar tills imorgon och nästa vecka har jag klass på SINCLAIR !!! do not miss !
 
nu ska jag dricka mitt te och sova mer. Puss!!
 
 

sjuk

       Publicerat 2012-12-09 15:11:11 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

Ligger hemma nerbäddad och sjuk..ska bara sova.. Kram

x-factor final och efterfest

       Publicerat 2012-12-08 12:07:37 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Rockin them Heels at X-factor tonight !

       Publicerat 2012-12-07 08:15:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorrgon!
 
Fått en liten liten sov morgon idag. Skall vara på globen kl 12 då vi börjar med gemensam LUNCH och sedan är de rep, Genrep, Smink osv osv. Innan gemensam middag och sedan direktsändning. Diambra is dancing behind Loreen, Benny och Awa imorgon kl 20:00 på tv4. Ska fota så mycket jag kan. Jag är laddad och redo att ge mig iväg mot globen nu. Heels on , lite single ladies känsla !!!! Woop Woop!
 
 

This week

       Publicerat 2012-12-06 20:55:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Lovely Make up

       Publicerat 2012-12-06 20:54:29 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


Kamera rep

       Publicerat 2012-12-06 14:58:50 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Goddagens !  blir inlägg som ser likadana ut märker jag men ah denna veckan blir så. varje dag börjar med Rep, kamera rep, genrep osv osv. Julkalender mat och dans? Idag körde vi klädrep på x-factor och kamera rep. Isak, benny och Awa är så duktiga denna veckan och så taggade. Kul att få vara där och tagga till dom. Benny är nog en av de skönaste jag träffat. Go snubbe som briljerade på repet. Isak och awa är vassa i morgon dom med. plus alla överasknings artister !
 
Ska nu ta en power nap och sedan åka till skolan för att ha House och Abstract. KUL !!!
 
Kram

My Day

       Publicerat 2012-12-05 20:18:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Satans vilket snö oväder det är i STockholm!!! har suttit fast på tunnelbanor hela dagen känns det som! gick upp kl sju och åkte til globen för att repa. fick vänta på hagsätra tunnelbanan i 45 minuter ! sedan tog det två timmar att komma hem.... är hemma nu. tänt ljus, och gjort en stor kopp te.. behöver värma upp mig!
Repet gick bra. Dansar i klackar bakom Awa och på den hala scenen gäller det att vara stabil. allt sitter nu iallfall.
 
Nu ska jag duscha och sedan åka och möta up Fanny och Vanessa som ska sova här inatt. Sen upp imorgon igen för Kamera rep !
 
Kraaam

Motivation

       Publicerat 2012-12-04 16:46:41 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


 

JULMYS

       Publicerat 2012-12-04 16:38:19 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer


 

fick en lite break mellan 15-18 så jag åkte hem från x-factor repet och lagade mat och gjorde det julmysigt. Ska nu iväg igen till skolan och ha Commercial och abstract. Ny lärare idag: Rene Köster i abstract så de blir spännande ! sen raka vägen hem och sova ! repar i globen / annexet imorgon från 9-16 på scen med alla artister.
 
Kolla va julfint jag fått de !
 
 

Britney and Will.I.am nya musikvideo !

       Publicerat 2012-12-04 09:01:56 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

ISKALLT!

       Publicerat 2012-12-04 08:54:45 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon!  Vart så sjukt kallt här inatt så de finns inte! haft två täcken och skakat! elementen är på med drar så kallt från fönstret. Det är ju typ -20 och 2 dm snö här.. Ska lätt gå till clas Ohlsson eller något idag och köpa värmefläkt!!!!
sen är jag extremt trött ... ska bli skönt sen i helgen när x-factor är över att få sova ut lite. Måste gå ut i kylan nu för en lååååång dag ! x-factor rep och sen skolan..
 
KRAM
 
 
 
 

Rep och dans hela dagen lång

       Publicerat 2012-12-03 23:53:43 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Vart en lång dag! åkte 09:30 och kom hem nu. repade hela dagen på House of Shapes till X-factor finalen och sedan åkte jag till Diambra/Marikas och tog en contemporary klass med anna holmström och Street med Joaos assistent sigrid. Nu har jag värmt upp mig i duschen och fått tillbaka känseln i tårna. Blev en riktig lång dusch med ansikts mask, skrubb, rakning och hårinpackning så stod LÄÄÄNGEEE!!
 
 Nu blir de sängen och sen upp och göra samma imorgon. x-factor rep sedan Commercial och HipHop/jazz på skolan. Kraaaamm
 
 

Love about x-mas

       Publicerat 2012-12-03 23:49:36 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

x-factor!

       Publicerat 2012-12-03 08:43:05 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

Godmorgon!
Upp nu tidigt för att åka till House of Shapes och repa till X-factor. Kommer bli en tuff utmanande vecka med mycket rep. Jag är laddad !!!!
 

Första Advent

       Publicerat 2012-12-02 14:09:25 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Gårdagen var super mysig start på första december. Skridsko åkning på kungsträdgården och varmchoklad efter det. Sedan åkte vi hem efter repet till Stina Och Sophie där vi hade julmys med massa julkakor, spel och julmusik. Mysigt värre och galna lekar !
 
Idag vaknade jag sent och började med att kolla julkalendern såklart! har nu städat och ska koreografera lite. Har läxa på att koreografera 10 åttor till Adam Lambert - Better than I know Myself remix.. Inte lätt ! ska vara commercial till dubstep? hmm..
 
Sen blir det dancehall med Sara Galan och sedan Abstract HipHop med Joao !!!

Nu börjar Julen

       Publicerat 2012-12-01 12:17:37 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Hejhej !
 
Kom hem vid 02 tiden inatt då vi va kvar länge i skolan och kollade Jam och battles. Grymt och kul att få inspiration av andra dansare. Jag har inte ställt upp själv i ett battle än då jag känner att jag "vill ha mer matrial" först innan jag ställer upp. Bara ställt upp på "krog" battles men en vacker dag när jag har mer köött på bena och mer självsäkerhet så löser jag de. Efter detta gick vi till tacobar och satt där några timmar.  Riktigt trött idag och en GRRRROV träningsvärk från lektionerna igår!!
 
Ska snart in till stan kungsträgården och åka skridskor samt gå julmarknad med några från Diambra. Kommer bli en mysig dag! sen är det REP ikväll och julmys. Bra lördag!
 
Kram
 
 
 

Fråga Och Svar

       Publicerat 2012-12-01 11:52:15 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
Du dansar ju på diambra, är det typ en högskola eller är Det dansklasser på kvällen/fritiden bara? Vad var det för intagningsprov/audition? Och hur länge ska du dansa där? Läser du något annat också? Berätta!

SVar: Hej !
DiAmbra är ingen högskola men det är en dansutbildning på väldigt hög nivå. Det är en 5-6 timmars audition och intervju för att komma in till Diambra. Det är en halvtids utbildning men jag kallar den heltid då man tar extra klasser repar hela dagarna och koreoraferar. På audition har man balett, hiphop, house, freestyle och contemporary. Utbildningen är ett år men jag önskar gå ett år till då skolan ger så mycket. Personlig träning. Jag läser ingenting annat just nu. hade viljat men vet inte vad i så fall.. Gå in på Diambra.se och läs om utbildningen och lärarna ! :)
 


Hip-hop, balett, självinsikt och näringslära. Låter det som en bra kombination? Diambra dansutbildning är en ettårig yrkesutbildning som tar din dans till en högre nivå med professionella lärare inom hip-hop, jazz, balett med flera stilar. Under ett år får du Ambra Succi som mentor och coach. Det finns inga gränser för hur långt du kan gå, eller hur bra du kan bli..
 
Från Diambra.se