Hellweek

       Publicerat 2012-08-31 11:24:15 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
usch och fy för detta.. hellweek is what is is.. drömde att jag vakna upp hemma med famijen och allt va som vanligt.. istället vakna jag upp ensam i ett stort hus, 60 mil ifrån min familj och vänner. saken gjorde det inte bättre att de regna heller... längtar så sjukt mycket hem. Trodde dansen skulle vara den svåra biten men just nu är det faktiskt att vara ensam så långt bort som biter på mig. det är tugnt !
dansen igår var iallfall rolig. Vi hade House med Martin feretti och sedan abstract med Carmel. Givande grymma klasser!!
HAde dock på mig min nya danströja som färgade av sig som bara den. Var helt svart överallt.. Snyggt !!
 
 

Här kan ni följa mig

       Publicerat 2012-08-30 13:27:29 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Twitter --> HanssonJuliia
 
Facebook--> Julia Hansson & juliiahansson.blogg.se
 
Instagram--> Juliiahanssoon
 
Sveriges danstidning 5678.se -->http://www.5678.se/dans-blogg/julia-hansson/
 
 
Enjoy!
 
 
 

Tack allla !

       Publicerat 2012-08-30 13:18:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
Tvättat, ätit frulle och kollat igenom massor av inspiration och motivations videos. Tips;
 
* Beyoncé - year of 4
* Britney Spears - for the record

* Justin Bieber - Never say never
 
Behöver all motivation och inspiration jag kan få. Känns dock bättre idag. Har lite spännande projekt coming up, sökt massor utav spännande jobb och träffat lite goa människor. Även anmält mig till Emilio perelli och MAthias Singh streetjazz på danscenter. Älskar Mathias och Emilio de är så sjukt grymma och får en så glad!
 
Vill även passa på och tacka alla där hemma som stöttar och peppar mig i detta. Det betyder så mycket för mig så ni anars inte. JAg saknar er så. Tack alla ord värmer <3
 
 
 

SHopping in da city

       Publicerat 2012-08-29 22:40:24 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Har idag varit inne i stockholm city och shoppat lite prylar på gallerian. Snapback keps till skolan, skor och lite toppar samt tubhalsduk. Letar bara efter haremsbrallor (tycks vara slut i hela Stockholm?) och en varmare jacka. Hitta dröm jackan idag med den kosta waaaay ttoooo mycket.. satans skit..
Har nu tagit en dusch, stretchat lite och hällt upp te. tänkte mysa till lite film innan jag lägger mig
 
Kraam

motivation

       Publicerat 2012-08-29 11:05:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

The hardest thing I've ever done

       Publicerat 2012-08-29 10:56:21 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 

Jag visste att detta skulle bli tufft men inte såhär tufft. Första skoldagen igår börja vi med Hiphop/jazz med AMbra succi sedan Commercial med Daniel Gill. ALltså två av mina idoler. KLasserna va sjukt hårda och detta kommer verkligen bli hårt pshykiskt och fysiskt men det gäller att hålla motivation och viljan uppe. Känns dubbelt så svårt nu när man är helt sälv och så långt hemifrån men jag vill ju verkligen detta så jag tänker inte ge upp. MÅste lära mig att hitta motivationen när de är som sämst. Idag ska jag öva öva öva de jag lärde mig igår och sedan öva ännu mer. Ingen skola idag men imorgon är de House och HipHop med Martin ferretti och Jonna hökenberg
 
 

Quote

       Publicerat 2012-08-29 10:35:56 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

FÖrsta "skol" dagen

       Publicerat 2012-08-28 16:58:21 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Nu kör vi! börjar med hiphop/jazz med Ambra succi sedan Commercial med dan gill.. Nuu körr vi!!!
 

First day

       Publicerat 2012-08-27 22:35:10 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Denna första dagen blev alldeles för jobbigt pshykiskt. Jag har tagit en löprunda, lagat go mat och kollat på How i met your mother.. Kände mig alldeles för deppig så tog en dusch och åkte sedan in till stockholm city. Shoppade lite och kollade runt när helt plötsligt en söt kille dyker upp helt random och gör mig dag. I Uddevalla skulle aldrig det hända. Sen dess har jag haft en bättre känsla i magen. han gjorde verkligen min dag. MAssor av rosor till sådanna människor. Tänk va lite det krävs?
Sen skrev jag autograf.. en tjej på ca 14 år och hennes vän ville ha min autograf. Blev jätte smickrad och kände mig as cool.. sen kom de fram att de trodde jag va molly sandén.. tack då .. jaja två minuter av fame
 
N börjar nervwerna komma inför morgondagens första danslektion med AMbra succi på Diambra.
 

Löpning

       Publicerat 2012-08-27 14:34:16 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Goddag!
 
Tagit lugnt denna morgonen. Kilat lite filmer och ätit god frukost. MAn är ju lite ostabil ihumöret men nu orkar jag inte deppa mer idag. Ger mig ut på en löptur och rensar hjärnan lite. Hörde att perelli bor i området så kanske kan leta upp hennes hus och kika? Sen ikväll tänkte jag åka in till Marikas dansstudio och dansa House (de har öppet hus) och sedan kanske träffa en kompis från Uddevalla. Dock inte riktigt lärt mig pendelsystemet så kanske aldrig kommer dit/hem? haha det löser sig
 
Puss

Make up Inspo

       Publicerat 2012-08-27 12:37:27 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

sveriges största danstidning

       Publicerat 2012-08-26 21:05:03 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

har fått den stora äran att få blogga på 5678.se!! Sveriges största danstidning !
Kommer blogga där också men där skriver jag mest om livet som dansare , dansråd, tråning och motivation.
 
snabblänk-->http://www.5678.se/dans-blogg/julia-hansson/
 
annars är de: 5678.se -> dansbloggare-> Julia Hansson

Inflyttad

       Publicerat 2012-08-26 20:26:06 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

min fina tavla jag fick av Hannah <3
 
Nu börjar änna detta bli J''vligt jobbigt. ATt se sin familj åka och stå där ensam är inte lätt. Man är någonstans där man är helt ny, känner ingen...  eller jo några.. men ändå! Inget tryggt ställe att gå till förutom där man bor (men även de är ju nytt). Man känner sig så ensam. Efter att ha bott i en liten stad där alla kände alla till nu detta där man är forever alone typ. Det är  nu man ska påminna sig om varför jag faktiskt gör detta. Ett äventyr som kommer krävas super kämparglöd och den har jag. JAg ska vara stark och låta dessa jobbiga första veckorna bli en piece of cake. Sen när man kommit in i det hela, fått rutiner, lärt känna stan och folk samt transporten "ha-ha" så blir allt mycket lättare. Ska bli så extremt sjukt kul att få dansa med min idol på tisdag. TIsdag de är då allt börjar! tills dess ska jag bara hålla mig sysselsatt.
 
Har nu gjort super mysigt i mitt rum och gjort det "julia-aktikt" . ska nu ta en lång dusch och sedan öra en kopp te och kolla Film
 
criminal skylt, criminal affisch, silver och svart.. allt är med även my hiphop keps ! mindre snygg men många minnen ! ;)

motivation

       Publicerat 2012-08-26 19:36:06 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

hotell frulle

       Publicerat 2012-08-26 08:52:34 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
 
GodmorgoN! 
sista dagen på hotellet... sen är de hard life !
 
Pusss tagga frukost!

BeSassy

       Publicerat 2012-08-26 08:27:07 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Stockholm

       Publicerat 2012-08-25 21:03:28 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Vill börja med och säga tusen tack för allt stöd inför detta och alla super fina kommentarer. Det värmer verkligen och känner mig mer peppad och starkare än någonsin. Idag Har vi flyttat in och börjat packat upp allt. Massor som saknas (som jag glömde hemma) typ.. tvättställ? typiskt mig. skyller på att jag är lite ostabil och nervös haha. Sen har vi vart i stockholm city, ätit och druckit gott. Även tagit en runda på Marikas danslokaler(där jag kommer hålla till). Träffade Jonathan från Let's dance som stod där och repade. Ingen super kändis men ni vet hur man blir när man ser någon man känner igen. 
Man märker verkligen att detta verkligen händer nu. Stocckholm är ju så sjukt stort och inte precis som Uddevalla. Man är verkligen ingen här. Man syns inte, folk är otrevliga och man är verkligen ensam men det är så det är i storstäder. Man är lite lost men kommer förhoppningsvis snart in i det hela.. framförallt transport systemet, hoppas jag kommer in i det snarast! nästan så man saknar västtrafik?
 
Sen är jag så extremt otroligt tacksam över min familj som verkligen stöttar mig i detta och gör allt för att hjälpa mig. Utan dom hade denna flytten inte ens varit tänkbar. Kommer sakna dom enormt
 
Nu sitter jag på hotellrummet och har öppnat en cider. Kollar på en motiverande intervju med Justin Bieber. Grym grabb det där !
 
 

Quote

       Publicerat 2012-08-25 20:45:59 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Ne-yo

       Publicerat 2012-08-24 12:08:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

första dagen på mitt liv

       Publicerat 2012-08-24 11:46:00 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
 
Då var det dags. Första dagen på mitt liv? Snacka om att detta är ett stort steg. Kan gå hur som helst men jag våga ta steget och gav inte upp. Det tar emot att flytta, tårar har kommit och alla hejdå är inte lätt. Men det kommer en dag.. eller nej flera gånger i livet när man måste ta steget. Idag gör jag det. Jag tar med mig allt och flyttar till Stockholm för att satsa på dansen. Kommer dansa ihjäl mig och verkligen ge allt. Det kommer bli tufft. Det kommer inte va att bo i en flott takvåning på stureplan och dricka rosé till frukos. Det kommer bli tufft ekonomiskt, fysiskt och framförallt psykiskt. Men det är ju dansen jag vill ägna mitt liv åt. Detta är ju min dröm. Jag har kommit in på min drömskola och jag kommer ge allt fullt ut. Blir elit träning..
Det gäller att vara stark nu i början. Det kommer bli jobbigt innan man kommit in i det. det kommer bli blod, svett, tårar och hemlängtan. Jag är laddad. De jag alltid viljat sen jag var liten skall jag nu göra. Dansa med sveriges bästa koreografer och dansare. Uppträda och Hoppas kunna "bli något" .. Går det inte så har jag försökt och gjort mitt bästa. Jag tänker se vart jag kan ta mig genom min dans. Nu följer jag min dröm och tar min egna väg och tänker ha så extremt kul på vägen.
 
Jag kommer sakna alla så extremt mycket. Mina vänner och familj framförallt. Jag kommer sakna att gå till skolan till och med.. Jag kommer super sakna att köra bil.. Jag kommer hem så ofta jag kan och självklart fortsätter jag blogga nu i Stockholm. Tack för allas fina kommentarer, stöd och peppande ord. Betyder så mycket för mig
 
Nu kör vi !!!!
 
 
 

Bloggen är under preperation !

       Publicerat 2012-08-24 08:32:21 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Inspiration

       Publicerat 2012-08-23 22:05:42 | i kategori
      0 kommentarer

the one

       Publicerat 2012-08-23 15:08:51 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

saknar snook!

       Publicerat 2012-08-23 08:57:26 | i kategori
      0 kommentarer

JUstin bieber

       Publicerat 2012-08-23 07:59:00 | i kategori
      1 kommentarer

 
Är inte ett bieber fan men efter att ha lyssnat på denna låt samt hans skiva börjar jag ändra åsikt !!! han börjar änna bli grym?!
 
 

LOVE IT !!

       Publicerat 2012-08-22 12:23:58 | i kategori
      0 kommentarer

hur go röst får man ha?!

       Publicerat 2012-08-22 11:20:38 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

2 dagar kvar

       Publicerat 2012-08-22 10:17:17 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon! eller jag har varit vaken ett bra tag.. Packat, fixat allt med bank, skatteverket, försäkringskassan osv osv.. Har massor utav ärenden kvar.. SÅ är de att flytta, mycket att göra!! SKa släppa allt sen och luncha med Bella i stan sedan en tur mot ljungskile innan jobb 17-21.. Nu närmar de sig !
 
 

INSPO

       Publicerat 2012-08-22 09:59:47 | i kategori
      0 kommentarer

Inspo

       Publicerat 2012-08-21 11:05:04 | i kategori
      0 kommentarer

kontroll freak

       Publicerat 2012-08-21 10:59:46 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgn!
 
skönt att fått ha sovit ut lite efter helgen och sena arbetsdagarna. Kände mig lite seg i kroppen och träningen har inte kommit i första hand precis. Är sönder stressad med allt som är just nu. FLyttar å fredag, jobbar varje kväll/eftermiddag, ska hinna träna, packa och träffa kompisarna en sista gång innan jag åker. FÖrsöker få ihop ett schema i huvudet typ (kontroll freak som jag är) .. måste låta mig att släppa de behovet lite innan man går in i väggen. nä nu ska de packas innan de är date med kär vän, tandläkaren, träning och jobb !
 
ta hand om er

qoutes

       Publicerat 2012-08-20 22:02:02 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Nytt hår

       Publicerat 2012-08-20 15:35:14 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon!  eller nej goddag?  denna dag har bara försvunnit. Varit hos frissan i tre timmar sedan ätit lunch med Frida. SKulle ta en powernap men nä de hinner jag icke. Blir jobb 16-21 nu istället.
 
SUper nöjd med håret för övrigt. slitna topparna är borta och jag har nu en brun skiftande färg istället för svart i håret.
 
kraamm
 
 

SUPRISE PARTY

       Publicerat 2012-08-19 15:08:08 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Helt sjukt.. Mina vänner överraskade mig extremt igår. kom hem och min mästerkock paulina hade gjort extremt go buffe mat och bar.(önska jag hade bild at visa er)  TÄnkte likom va i helvete, sen kom dansbrudarna med fina presenter och partymode. De va ju bara att slänga på sig något bättre och njuta av kvällen. HAde en riktigt grym kväll, släpper nästan en tår föör hjag tycker attt det va så fint gjort. Jag är så tacksam för mina vänner, de gör mig så lycklig. Ska bli jobbigt att flytta nu...
efter all go mat och festande drog vi ner till trägårn och dansade loss
 
Hade en perfekt sista utgång i Uddevlla och som sagt tusen tack, uppskattade kvällen extremt och vakna upp idag med ett leende på läpparna. Tack ni är underbara, kommer sakna er så

Love the video !

       Publicerat 2012-08-19 14:43:00 | i kategori
      0 kommentarer

 

Trägårn

       Publicerat 2012-08-18 12:11:54 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Va en bra trevlig utgång på trägårn igår, träffade många kompisar som man inte träffat på länge. Va en bra kväll elt enkelt! idag vill jag ut en sista gång i Uddevalla. Jag älskar att gå ut här men alla man känner. Jag föredrar hellre en utgång i Uddevalla på trägårn där man känner alla än en utgång i Göteborg där man inte känner någon. konstigt va? jag som älskar att dansa borde tycka tvärt om?
 
nu blir det iallfall massor utav flyttpackning !
 
 

Torsdagen den 16/8

       Publicerat 2012-08-17 08:56:23 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Igår blev det en kortis dag på stranden med paulina och Helena innan kvällens hårdträning. 7 km + styrka, blev helt slutkörd.  extremt tunga backar ! efter de va planen att bara döö men Min kära vän Frida fyllde år så vi tog en promenad och tog var stii glas på butlers. Mysigt!
 
nu är de upp igen, 8 km nu ner till jobbet , bara att börja löpa . fint väder bra musik i ipoden så är de inga problem. Sen ikväll är de utgång för Frida!! 
 
 
woppaaa
 
 
 
 
 

Inspo

       Publicerat 2012-08-16 11:32:14 | i kategori
      0 kommentarer

sunny daay

       Publicerat 2012-08-16 09:48:30 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Gårdagen va väll den sista riktiga sommardagen jag får iår. Spenderade dagen i min sommarstuga, stekte, bada massor och åt gott. På kvällen åkte jag en liten sväng till trollhättan för att hälsa på Hannah. Blev flera timmars snack och god mat på strandgatan. Mysig dag med andra ord!

motivation

       Publicerat 2012-08-15 09:52:08 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 

Just do it ! 9 dagar kvar

       Publicerat 2012-08-15 09:37:03 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
känner mig extra stolt idag. Satte klockan på 05:30. åt havregrynsgröt och ett ägg sedan gick och la mig igen ( för att låta maten smälta) kl 8 va jag uppe igen redo för en spring tur på 5 km SÅ extremt skönt, alldeles tyst, lagom varmt och hjärnan fick ordentlig rensning.
Nu ska jag till sommarstugan över dagen med min bror, farmor och farfar för bad och sol. Men först jennie widengren på tv4!!
 
Nu är det bara 9 dgar kvar!

ljusare eller stay dark?

       Publicerat 2012-08-14 15:50:22 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
kolla va jag hitta. bilder på mig tagna för 1 ½ år sedan.. kolla hårfärgen som är ljusbrun.?! min mor försöker övertala mig att färga h¨året för hon tycker det är för svart nu..vilket det kanske är ... har en färgtid på måndag men vet int vad jag ska göra än.. gillar ju mitt mörka men vill ha förändring.. jag kanske passar bättre i ljusare? vet ej..detta satans hhår.. för mörkt, för ljust, för slitet för kort.. aldrig bra haha..
 
 
 

Inspo

       Publicerat 2012-08-14 11:38:39 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Bästa helgen i mitt liv

       Publicerat 2012-08-13 21:57:23 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Hur sjukt bra jag har haft de denna helg gå inte ena att beskriva med ord. Jag har varit så lycklig, varit riktig high on life och ville inte komma ner. På after beachen när ma står och sjunger sin favorit låt tillsammans med 5000 andra personer, solen skiner , alla är glada och en god sommar drink i handen. Haft bästa helgen på länge, ville inte hem. Grina när jag kom hem för att jag haft det så bra, släppt alla problem och växt. Nog om de man måste vart med för att förstå. Undrbara tjejer och männskor runt omkring . tack !
FÖR ÖVRIGT idag så har jag jobbbat 11-17 sen ut på lång löprunda + styrka. Avslutade kvällen med ett kvälls dopp. ska duscha nu sen sova och ta sovmorgon blir den sisa sovmorgonen i min egen säng!
 
kram
 

svar på tal !

       Publicerat 2012-08-13 09:36:27 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Hur lärde du dig sminka dig så fint?  Hur va tylösand? vilka va du där med? känner du linnea agustsson?

svar: Tack !  smink/beauty/styling fick jag intresseför redan i åk sex ch har sen dess testat alla produkter typ haha.. nej men jag exprimentera lite, kollade på inspirations bilder och youtube klipp tillslut förstod jag hur allt fungerade. är alltså självlärd. Tylösand va helt magiskt. Bästa helgen i mitt liv, vill tillbaka! jag va där med 6 tjejer från klasssen + sofias pojkvänns grabbgäng + deras respektive= stor gäng! Linnea agustsson är ingen jag känner nej :)

 

Du verkar vara en gonom härlig person som lever livet. Har du pepptips/motivation att bygga upp självförtroendet? Tack för en grym blogg!

svar: Åh tack fina du ! SJälvförtroende är dock inget jag har gott av. Jag lever efter tankarna "aldrig ge upp sin dröm" " lev livet med personer som du älskar" " befinn dig i nuet och skit i vad andra tycker, va dig själv. " SJälvförtroende är något extremt svårt att bygga upp. Jag har alltid fått lära mig att tänka positivt och vara positiv. SÅ de är mitt tips. Tänk positivt, va positiv och va dig själv. Istället för att börja morgonen med : " fan va dåligt väder idag och jag ser ut som stryk" .. då kan man istället säga :" va tråkigt att de är dåligt väder idag.. men de gör inget då kan jag ju göra annat roligt, mysa kanske och haha vilka mörka rimngar under ögonen jag har idag, äsch de går bort snart när jag piggnat till..  Oj vilket dåligt exempel detta va... Poängen är att tänka positivt och göra det bästautav allt. Be the great you !

 

hej,hur ska du kunna försörja dig i stockholm? hur får du pengar? :) hur stor är din lägenhet? vad kostar den i månaden? :)  Kul att veta :) Älskar din blogg,verkligen ! :)

 

svar; Dennaa flytten till stockholm är ju någonting jag verkligen bodre sparat till för länge sedan.. visste dock inte om det försen i Juni att de blir flytt. Jag kommer söka jobb där (har några på G) se får jag extremt mycket stöd från familj och mitt sparkonto. Jag hyr rum/lägenhet i ett hur så det är inte stort alls, vet inte hur många kvadrat ,.. det är ett ställe att börja med söker fortfarande egen lägenhet. Betalar därför ganska lite för att vara ett sånt bra ställe. Känns kontiskt att säga pris här.. eller? några tusenlappar i månaden ( men ett billigt pris) :) Åh tack så jätte mycket va roligt att höra, kramar på dig ! :D

 

Är du singel?  mys eller party kväll? favorit låt just nu ? saknar du skolan?  bästa danstips?

svar; Ja jag är singel och jag gillar myskvällar(är en mys person) men föredrr en grym danskväll ute med tjejerna så party kväll får de bli. Låt just nu: EPIC och whip it- nicki minaj. Ja jag saknar skolan, inte plugget men genemskapen och tryggheten. Idag i "riktiga livet" vet man inte riktigt vad morgondagen har att erbjuda men i skolan visste man att man skulle va där var dag. svårt att förklara men det va en trygghet att veta vart man skulle befinna sig.  Bästa danstips.. menar du typ klipp/film eller utvecklingsfråga.. jag svarar på utvecklingsfråga : mitt bästa danstips är att försöka få en sån bred kunskap inom alla tilar som möjligt. allt från balett till hip-hop och att ta ut max hela tiden även uppvärmning

 

Kan du inte göra mer tränings inlägg. du tränar ju mycket ?

svar: Det kommer bli så framförallt i höst då mitt liv kommer bestå utv träning.  Just nu på sommaren har det blivit mycket träning i form av gym, pass och framförallt löpning.  Träning har jag ägnat mig åt sedan åk 4 så de gör jag så gärna inlägg om.

 

Hur fick du tag på din lägenhet i Stockholm? :) kram!

svar: Ja hade sxtremt tur och hitta en kontakt långt långt bort i släkt och vän registret.  Utan den kontakten vet jag inte vd jag gjort just nu haha.. men som sagt letar fortfarnde egen lägenhet . kramar !!:D

 

 

när känner du dig som mest attraktiv eller sexig? vad är ditt mål inom dansen, och hur och var hoppas du kunna försörja dig om några år? hur många har du haft sex med och när förlorade du din oskuld + med vem? gryym blogg!

svar: haha Oj jobbigt.. blir faktiskt ett klyshigt svar.. När jag är lycklig och avslappnad, typ som nu i tylösand. Man hade inget smink, salvatten hår och solbränd men va på du0ja konsert på after beachen med drink i handen och brillorna på. då va jag riktigt lycklig och kände mig nog som mest attraktiv.. nä de är fel ord.. självsäker kanske? närjag trivs med mig själv. Kom på ett tillfälle med. När man står och gör sig iordning inför en party kväll och dunkar musik. dansande, samtidigt som jag fixar , dunkar min favorit musik och vet att jag har en grym kväll framför mig . då trivs jag väldans bra !

Mitt mål inom dansen är att kunna leva på den. att få göra de jag älskar, dansa och uppträda och kunna försörja mig på det. drömen är att få göra det på ett varmt fint ställe typ LA? ;)  Det där med sexfrågn är för privat så den håller jag mig för mig själv. TacckkK!! :D

 

när flyttar du?

svar: den 24 augusti är det move time =/

 

Känner du nån som bor i Stockholm? Hur känner din bror för att du ska flytta? Samt dina föräldrar

svar: ja jag har några bekanta där uppe och kompisar som flyttar dit för att plugga. Min bror spelar skit cool om allt detta "gött då får jag ditt rum" osv.. men tror han kommer sakna mig extremt ;) mina föräldrar vet jag inte riktigt hur de känner, de är stolta foch stöttar mig och mitt val fullt ut. tror de är lite oroliga för mig och klart de kommer sakna mig. Ja kommer sakna min familj extremt mycket då vi är väldigt nära

 

 

 

 

 

 

tylösand

       Publicerat 2012-08-12 18:15:45 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 

Frågestund!

       Publicerat 2012-08-10 08:26:00 | i kategori JULIA HANSSON
      13 kommentarer

Åker mot Halmstad/tylösand

       Publicerat 2012-08-10 08:23:00 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
Tar en weekend med ett stort härligt gäng tjejer och killar. Ska släppa all oro/nervositet/ångest inför STockholm och bara ha extremt kul med mina vänner. Blir förmodligen sista gången jag träffar detta gäng innan jag drar. Ska ta vara på stunden och njuta. Behöver det
 
Kram

Text Inspired

       Publicerat 2012-08-09 22:18:43 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Till Havs

       Publicerat 2012-08-09 21:51:33 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
En dag som denna går knappast att slå!  Åkte ut tidigt och åt go frukost i båten. Åkte sedan ut bort mot lilla kornö, lysekul och grundsund. Lagt till i fina vikar, badat och solat. Helt blå himel, första gången denna sommaren??? har fått bra med färg och är nu helt slut efter solen och allt badande. Hitta även en extremt stor båt/fartyg? i lysekil. Den va från Malta så måste vart nåon "viktig person" därifrån som åkte där. Svårt att se storleken på båten på bilden men om jag säger så här. Segelbåten till höger va STOOORRR, båten hade egen besättning och pool.. fyfan va läcker den va, man kanke borde lagt in en stöt?
Sedan nyss när jg kom hem blev de en springtur med pappsen.  SKa packa nu och köra lite "beauty night" för imorgon bär de av till halmstad ! TYLÖSAND HERE WE COME !

En båtdag

       Publicerat 2012-08-09 08:55:02 | i kategori JULIA HANSSON
      1 kommentarer

 
Åker iväg nu på min lediga dag ut med båten med familjen. Sol, bad och god mat hela dagen. Med lite drake Labrinth och nicki minaj i lurarna på de så blir dagen perfekt !  ( kollla in labrinth låten längre ner, as bra )
 
Ha en fin solig dag

Lunch och flytt

       Publicerat 2012-08-09 08:51:19 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Blev en riktig "göra iordning infr flytt" dag igår. Inhandlade det sista, boka frisör tid, läkar tid, tandläkartid, rensa garderob och packa lite. Bra att göra lite varje dag så glömmer jag inget. Sen blev de även en lunch med Amanda och Bella på lejas, deras ceasar sallad är helt underbar!

Labrinth

       Publicerat 2012-08-09 08:45:53 | i kategori
      0 kommentarer

Tisdagen den 7 Aug

       Publicerat 2012-08-07 22:06:38 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Sov ut ordentligt idag.. det behövdes!! Åkte sedan till torp och inhandla massor utav grejer till flytten. allt från hårinpackning till tvättställ.  Nu man inser hur mycket som behövs. sånt som alltid finns hemma om man tar förgivet. Shenna vuxen liv!  Åkte sedan till Helena där vi åt as goda kräftor och räkor medans vi kolla hungergames. Efter det åkte jag ner till gymmet och körde zumba + styrka armar och mage. Avslutande med en go stretch, snart är vigheten tillbaka. bara några cm kvar!
 
Nu blire OS  sen natttiii naaatt

Nalis

       Publicerat 2012-08-07 21:56:54 | i kategori
      0 kommentarer

 
 
 

LOTTA PÅ LISEBERG

       Publicerat 2012-08-07 21:50:33 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
blev en lång dag i Göteborg igår.. Köande länge i hopp om att få sittplatsbiljett till Lotta till Liseberg. Jag va ju självklart där för att se Eric Saade precis som alla andra tjejer (yngre) ... Jag tycker eric saade är skit snygg, super charmig, sjunger bra,  rör sig/dansar precis så jag gillart. My dream man ! meeen jag är inte den som gråter, skriker, gör skyltar, stalkar han osv som de andra tjerna gjorde. Herre jissseeeess säger jag bara.. hur orkar man vara ett sånt fan?! tälta utanför, skrika tills man dör och riskera livet för att bara få se sin idol?! blev nästan lätt orolig. Kul va det iallafall, ett super bra program  och rolig underhållning. OCH satan va duktig Molly är live, vilken röst!!!!   FÅr helt enkelt satsa på att bli deras dansare för att få komma nära utan att skrika,, hhihih.. På tal om de så såg jag min favo dansare RIM i publiken men fegade ur så jag våga inte gå fram.. dåligt julia..
 
Mysig dag i götet!
 

iNSpo

       Publicerat 2012-08-06 10:44:00 | i kategori
      0 kommentarer

mOTIVATION

       Publicerat 2012-08-06 07:47:10 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

LOTTA PÅ LISEBERG

       Publicerat 2012-08-06 07:40:11 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Godmorgon !
 
Sk upp tidigt nu för stt åka till Göteborg. Blir Lottta på liseberg ikväll.. ERIC SAADE!!! woop wooopp.. Haha skämmigt Julia!
håll koll på tven!
 

Justin Bieber

       Publicerat 2012-08-05 08:41:51 | i kategori
      0 kommentarer

 
 
m
 

Löpning

       Publicerat 2012-08-05 08:20:08 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 
Godmorgon !
upp och hoppa nu är det åter igen dag för löpning. Sicktar på 8 km, det beror på hur kroppen mår idag. Pussss

Ge inte upp - Beyoncé , biggest inspiration

       Publicerat 2012-08-04 16:15:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
 Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägget..? .. Jag är ingen författare men försöker få fram de jag vill säga.
 
Stockholm närmar sig och mitt helt nya liv påbörjas om ca 20 dagar. Dagar med hårdträningar i timmar var dag och extremt kämpande.Kommer bli ensamt, Långt ifrån mina vänner, bekanta och familj. Jag har känt mig "svag" de senaste. Känns som jag kämpar och kämpar men inte känner mig tillräcklig ändå, tappat gnistan, lyckan och brinnandet för det bara för att jag fokuserat på att prestera. Nästan glömt varför jag gör det? Dansbranchen är ju en extrem branch där man verkligen synas från topp till tå i varenda rörelse och minsta blick och uttryck. Jag har tänk för mycket "tänk om" nu inför stockholm. "tänk om jag inte platsar" "tänk om allt går åt helvete" osv. Har helt enkelt blivit så nojig och tappat lite självförtroendet, sätter för hård press på mig själv. Behöver någon som tar mig ner på jorden lite ibland. Min mamma är bra på de.. kommer sakna henne enormt... ..
Sen sa en nära person till mig igår som verkligen ändrade mitt tänkesett och syn på kommande år. Hon öppnade verkligen ögonen för mig
 
. " Julia du är en fighter, du har alltid kämpat mot det du vill och aldrig gett upp och nu har det tagit dig till din drömskola, Ge inte upp nu du har ju så mycket att ge. Va dig själv och gör ditt bästa och se vart det tar dig då har du ju iallfall försökt! Det va du som fick mig att kämpa och det är jag så tacksam för. Fortsätt vara den du är och gör det du gör för att du älskar dig och va inte rädd. Be fierce ! "
 
Kändes som en välbehövd käftsmäll som fick mig på fötter igen. Jag är ju en fighter, jag ger ju inte upp. Mitt motto är ju att aldrig ge upp sin dröm. Leva livet som om de vore den sista dagen osv osv. Vart tog de vägen?  Jag vill ju inspirera så många som möjligt att tro på sig själva. Vart tog den Julia vägen?
hela dagen nu har jag spenderat genom att kolla på gamla dansklipp, bilder på mig och mina vänner, bilder när jag är glada Julia. Tänkt igenom och tagit in dessa fina peppande ord min vän sa till mig. NU känner jag mig mer motiverad än någonsin. ska fokurera framöver på att hitta glädjen i det, lyckan och varför jag gör det.  Mycket tack vare kompisen såklart men frramförallt också denna kvinna BEYONCÈ!. När jag känt mig svag och osäker har jag alltid lyssnat/kollat på henne. Hon är min förebild om någon. Hon kämpar mot det hon vill och är sig själv. Hon inspirerar mig så enormt mycket. Släppte till och med en tår när ja såg I was here. Kollla dessa videoklipp och inspireras !
 
Tack alla ni som stöttar ! Helt sinnes vad det betyder !
 
Tro på er själva!
 
 
 
 
 
 
"I don't have to prove anything to anyone, I only have to follow my heart and concentrate on what I want to say to the world… I run my world"
- Beyonce
 

Helt okej Bar !

       Publicerat 2012-08-04 15:35:49 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

we

Party Fredag

       Publicerat 2012-08-04 15:30:33 | i kategori
      0 kommentarer

 
 
SKulle egentligen myst med familjen i båten igår efter jobbet men sen blev det en spontan utgång efter jobbet hos Matilda som hade inflyttnigsfest. Vi drog vidare till trägårn och dansande lite. En bra kväll !  Nu blir det löpning och styrka på gymmet innan jobb ikväll 18-23 på snäckan . Kraaam <3
 
 
 
 
 
 

INSPO

       Publicerat 2012-08-03 11:54:00 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

Löpning !

       Publicerat 2012-08-03 08:42:26 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon !
 
Min goda frukost på kvarg+naturell youghurt, solrosfrön och pumpa frön, en näve musli från Paulins och varma bär.är snart nere i magen. Ska nämligen ut och springa innan jobbet. KOm hem sent igår från jobbet så är lite seg. Inte sovit så extremt mycket. FÅr ta en powernp när jag kommer hem kl 16-17 tiden
 
 
Ha en fin dag
 

nattiii allihopa

       Publicerat 2012-08-02 23:51:58 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
dennA dagen var lång. Jobbat hårt, fixat naglarna och tränat. Till och med hunnit äta lunch med min familj! Helt slut i kroopen så ska sova gott! Kram på er alla å ett stort grattis till Jennifer idag !:D

Make up inspo !

       Publicerat 2012-08-02 11:01:09 | i kategori
      0 kommentarer

 

Refreshing !

       Publicerat 2012-08-02 09:43:36 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer

 
Godmorgon! 
 
Efter att ha jobbat hela sommaren inom restaurang yrket så känner man sig gott sleten. Torr och fnasig. FUla naglar och risigt hår. Man duschar varje dag (vilket ej är bra). Mitt hår är nästan numera ljusbrunt... SÅ idag blir det förändring på detta !   ska peela mig, lagga en ansiktsmask, åka tll min frisör och lägga en djup inpackning och sedan bort och fixa naglarna på nail lounge (testar ny salong). Sen förstör jag allt med jobb 16-23 ..ha-ha... min kropp behöver underhållning idag, spricker snart så torr jag är ! SKa få in ett gympass innan jobbet också
Kraaaaaam
 
 
 
 
 

My kit from M.A.S

       Publicerat 2012-08-02 09:31:35 | i kategori JULIA HANSSON
      0 kommentarer